Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Klinička ispitivanja su uvek u toku, i za ostale mmr vakcine. Nikad se ne završavaju, jer uvek postoje detalji koje treba ispitati i dalje istržiti.

Završavaju. :) Gore ti lijepo piše da će završiti dvije godine nakon druge doze Pfizer-ova cjepiva. Dakle, iznosiš neistine, ti zaista jesi "Pfizer-ov štakor".

Ali mi ovde ne govorimo o vremenu ispitivanja, već o tome kada vakcine mogu biti puštene u promet.

S obzirom da je eksperimentalno ispitivanje cjepiva još u tijeku, kako gore lijepo piše, cjepivo je eksperimentalno. A pustit se u promet cjepivo može kada završi eksperimentalno ispitivanje na "vama štakorima".

Tek kada je to urađeno, one su puštene. Postoji i drugi deo zakona koji ti naravno ne pominješ, preskačeš, a to je da se vakcine mogu pustiti u promet po hitnom odobrenju, te da to može učiniti SZO. SZO je postupio po tom zakonu, jer je hitno puštanje u upotrebu potrebno zarad zaustavljanja divljanja virusa i posledica koje on može naneti u toku trajanja kao i u vreme post-covid-a.

Ali to ne mijenja činjenicu da je ovo cjepivo eksperimentalno i da si ti, po vlastitom priznanju, "Pfizerov štakor".

Kako samo malo ne razmišljate glavom koju imate a kao da je nemate. Nije mi jasno...kojim delom mozga razmišljate kada možete ovako nelogične stavke iznositi?

Meni je potpuno jasno. Ti razmišljaš onim dijelom mozga koji ti je u guzicu spuzao.

Dakle, izvolite ponudite bolje vakcine..imali ste svoje vreme, niste ga iskoristili...imali ste i vi dve godine,

Notorno derište. A nije ni čudo, čovjek pojma nema da su "pelcovali s eksperimentalnim cjepivom". Pristao biti "Pfizerov štakor".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Završavaju. :) Gore ti lijepo piše da će završiti dvije godine nakon druge doze Pfizer-ova cjepiva. Dakle, iznosiš neistine, ti zaista jesi "Pfizer-ov štakor".

Završavaju ne znači da se tek tada smeju plasirati. Šta se smeškaš? Znaš, znaš ti dobro šta to znači nego obmanjuješ neuki puk.

Znači, vakcine jesu prošle tri faze, obavljena su sva ispitivanja pa tek onda puštene u promet. Tako da, ponudite nam vi vakcinu i nemojte ljude terati u pogibelj da se zaraze virusom i tako naškode sebi trajno.

Usredsredite se na virus..virus a ne na vakcine. Sve radite naopako. Virus je problem a ne vakcine.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači, vakcine jesu prošle tri faze, obavljena su sva ispitivanja pa tek onda puštene u promet.

A zašto Novozelanđani kažu da ste svi vi koji ste se do sada cijepili "Pfaizerovi štakori"? :)

Tako da, ponudite nam vi vakcinu i nemojte ljude terati u pogibelj da se zaraze virusom i tako naškode sebi trajno.

Usredsredite se na virus..virus a ne na vakcine. Sve radite naopako. Virus je problem a ne vakcine.

Veliš, dok vam mi ne ponudimo bolje cjepivo, vi ćete biti "Pfizerovi štakori"? OK, budite, samo prestanite nasrtati na normalne ljude i prestanite ih siliti da i oni budu štakori kao i vi. Ako ste vi svojom voljom izabrali biti štakori, dopustite drugim ljudima pravo da oni izaberu po svojoj volji.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Virus je problem a ne vakcina.

Vama "Pfizerovim štakorima" će problem biti i virus i cjepivo. Cjepilo vas je genocid cjepovom, a za posljedice ćete postupno saznavati. Već rekoh, od sada će vam se životna dob računati po broju primljenih bustera, a nije isključeno da vrlo brzo budete morali svakodnevno svoju novu uzimati, ko šećeraši.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vama "Pfizerovim štakorima" će problem biti i virus i cjepivo. Cjepilo vas je genocid cjepovom, a za posljedice ćete postupno saznavati.

Samo vi ponudite vakcine. Ističe vam vreme, vi samo pričate a ništa ne delate.

Faza tri obuhvata 100000 hiljada ljudi ali zašto toliki broj? Evo zašto:

"Ova se faza obično radi u nekoliko zemalja i obično traje nekoliko godina. Što je bolest protiv koje se vakciniše ređa, to je duže potrebno za postizanje rezultata, jer morate duže čekati da biste bili dovoljno izloženi bolesti (onih koji su vakcinisani i onih koji nisu vakcinisani)."

Drugim rečima, ona traje toliko samo kada nepostoji pandemija i nema dovoljno zaraženih što vakcinisanih što nevakcinisanih da bi se bolje sagledala slika kako vakcine deluju. Ali kada imamo virus, koji pravi pandemiju, on sam napravi populaciju od preko 100000 ljudi zaraženih i onda se vakcinacija na njima može vršiti. Mi imamo stotine miliona zaraženih i faza 3 na samo oko 100000 ljudi na dorbovoljcima se mogla veoma brzo obaviti. Ne treba čekati dve i više godina jer taj broj od 100000 je premašen veoma brzo.

Eto, ne poznaješ materiju a pričaš.

Nego, valja ti nešto preduzeti a ne samo pričati.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mi imamo stotine miliona zaraženih i faza 3 na samo oko 100000 ljudi na dorbovoljcima se mogla veoma brzo obaviti. Ne treba čekati dve i više godina jer taj broj od 100000 je premašen veoma brzo.

Treba čekati dvije godine. :) Eno ti lijepo piše na stranici Ministarstva jedne države da se "ljudi štakori" prate točno dvije godine od druge doze cjepiva. Ti si ipak "Pfizerov štakor", neovisno o tome je li ti to priznaješ ili ne.

Eto, ne poznaješ materiju a pričaš.

Eto, ipak je ti ne poznaješ. :) Pfizerov si štakor, a uvjerili te da nisi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Treba čekati dvije godine. :)

Kada virus nije jak pa ne zaražava puno ljudi :).

Zato postoji to vreme kao uračunat broj ljudi koji je potreban za testiranje. Pošto je virus zarazio milione u samom početku taj broj ljudi je veoma brzo pronađen i ne treba dve godine.

Ipak moraš malo bolje biti informisan. Mada znam da ti to baš ne ide u vezi virusa.

Virus je problem a ne vakcina.

Natrag