Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Oh..sada ti kada nemaš šta prigovoriti sada tobože iako priznaješ da su postojali dobrovljci ipak sada nije dovljan broj. .
Molim? Jer pise u tvojim medijima da nije zavrsena 3. faza testiranja? Jer pise to na sajtu Sinofarma? Sta su onda oni koji primaju vakcinu ako ne "testeri"!
O cemu ti uopste raspravljas?
Opet sebe i svoje mišljenje postavlajš kao kriterijum.
A sto ti onda iznosis svoje misljenje? Pa zar nije protiv tvojih "relevantnih institucija" (koji imaju pravo da misle umesto nas), podneta tuzba medjunarodnom sudu za zlocin protiv covecnosti! Tuzen je dakle i SZO!
Odgovor ti necu dati ni ja, niti ces ti dati meni, vec za to nadlezni sud.. I samo prihvatanje predmeta od strane suda, govori da ima dovoljno elemenata za krivicno gonjenje!
nismo ti ni ja kompetentni da određujemo kriterijume za upotrebu vakcine već oni koji jesu ovlašćeni za tako nešto.
Nije ni SZO u vlasti da krsi medjunardno pravo, prema tome njegova odluka moze biti i jeste suprotna zakonu, sto vidimo i prihvatanjem optuznice pred medjunarodnim sudom.. Svi ce oni biti procesuirani, svi tvoji "relevantni" izvori kako ih nazivas!
Ma ja neka budem naivan. Ali tebi ako je životna satisfakcija što si "vešto" izbegao da primiš vakcinu, nek ti bude.
Moja satisfakcija bice samo ako pravda bude zadovoljena i odgovorni za trenutno stanje u svetu budu kaznjeni!
To da li si ti primio vakcinu ili ne, to je na tebi, trebao si da znas sta primas, jer ja sam ti unapred govorio dok jos nisi primio, za tvoje dobro..
u su RELEVANTNE INSTITUCIJE a ne ti ili ja da određujemo koje su vakcine dobre a koje nisu.
Medjunarodni sud je relevantna institucija iznad SZO, i ako on prihvati tuzbu protiv njih, znaci da su procenili kako SZO u konkretnom slucaju nije radio po zakonu, i da postoje elementi za gonjenje!
A to sta ti mislis ili sta ja mislim, nikoga i ne interesuje..
No, evo ja sam Željku Š. postavio pitanje zašto nam vi koji sve znate i kritikujete ove vakcine ne date pravu vakcinu?
Jel ovo neko ruganje? Pa niko nije protiv same vakcine, vec protiv njenog nametanja, i varanja ljudi kako primaju "proverenu stvar"!
Sto se tice "prave vakcine", sta je sa doktorima i strucnjacima koji imaju stosta da kazu na tu temu, pa ih vasi mediji CENZURISU? Eto oni su "relevantni" a mi nismo, pa pitaj ti ove tvoje sto takvim ljudima nisu dali prostora u medijima, a kamo li da im daju sredstva da naprave vakcinu!? Pa zna se kome se sredstva daju a kome ne, ne bi sigurno dali onima koji brinu za ljudski zivot, jer od njih nemaju koristi!
Vi kažem sve znate..tamo ste nabrojali šta nevalja u vakcini..ne možete li nam ponuditi onda pravu vakcinu?
Nisam ja nista nabrajao, ako neko ima nesto da kaze na tu temu to su strucnjaci i njih sam citirao, a tvoji mediji te ljude BLOKIRAJU I SANKCIONISU! Rekao sam zasto to rade, takvim ljudima se ne daju ni sredstva, jer oni su na strani coveka, stalo im je do ljudskog zivota, a od takvih oni nemaju profita!
I tako pokažete da smo svi do sada uzimali pogrešnu vakcinu?
Ja tebi da pokazem i dokazem ne mogu nista, jer ti si covek koji gleda crno i tvrdi da je belo, verovatno si daltonista..
Ja dakke pisem najvise zbog drugih, a sta ces ti zakljuciti, to je ono sto si sam odabrao (to je sada valjda jasno), jer niko ti nista ne moze dokazati..
Ako ti ne zelis priznati da su oni lagali narod u vezi proverenosti vakcine, i da su vrsili eksperimente nad njim i dalje vrse (sto i tvoji "relevantni" mediji priznaju), sta tebi vise pricati?
Ti podrzavaj zlocince, a mi cemo da se borimo da istina izadje na videlo!