Ja se zaista ne mogu načuditi bešćutnosti vas koji ste klanjatelji zlotvora i zločinca Tite. Zar zaista čovjek može slaviti i veličati takvog zločinca?
Kao što ga ti veličaš, svakim novim pomenom.
Pogledajmo sada što točno piše o kliničkim ispitivanjima koja još uvijek traju:
Klinička ispitivanja u tijeku
Klinička ispitivanja koja su u tijeku, praćenje sigurnosti te podaka iz stvarnog svijeta iz programa cijepljenja protiv COVID-19 diljem svijeta pružaju nam korisne informacije. To uključuje dugoročnu sigurnost i prednosti cjepiva.
Klinička ispitivanja su uvek u toku, i za ostale mmr vakcine. Nikad se ne završavaju, jer uvek postoje detalji koje treba ispitati i dalje istržiti.
Ali mi ovde ne govorimo o vremenu ispitivanja, već o tome kada vakcine mogu biti puštene u promet. U promet mogu biti puštene kada se obavi treća faza ispitivanja na životinjama i ljudima-dobrovljima. To je urađeno. Sve legalno.
Tek kada je to urađeno, one su puštene. Postoji i drugi deo zakona koji ti naravno ne pominješ, preskačeš, a to je da se vakcine mogu pustiti u promet po hitnom odobrenju, te da to može učiniti SZO. SZO je postupio po tom zakonu, jer je hitno puštanje u upotrebu potrebno zarad zaustavljanja divljanja virusa i posledica koje on može naneti u toku trajanja kao i u vreme post-covid-a.
Po tvojim "stručnjacima" trebalo bi čekati da prođe foramlno dve-tri godine a dotle ko živ ko ne. Kako samo malo ne razmišljate glavom koju imate a kao da je nemate. Nije mi jasno...kojim delom mozga razmišljate kada možete ovako nelogične stavke iznositi?
Dakle, izvolite ponudite bolje vakcine..imali ste svoje vreme, niste ga iskoristili...imali ste i vi dve godine, pa da ste bar počeli da razvijate 2020 sada u ovoj 2022 biste ih mogli plasirati. Ne, vi ništa ne radite osim što negirate zvaničnu medicinu.
Vrlo kreativno delovanje.