Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Odlično, pa što ga ne napraviste do sada? Evo, vi kažete da je ova vakcina opasna? Jel tako?

To su tvrdili mnogi znanstvenici, a sada se to potvrđuje i empieijski - što više cijepljenja to sve veća zaraza. Najcjepljenije Europske zemlje ovih dana imaju 500-600 % povećani broj dnevnih zaraza, u odnosu na prije godinu dana kada nitko nije bio cijepljen.

Ok, polazimo od vaše suumnje kao moguće. Ako je tako, vi znate i zašto je opasna? O pa da, pisali smo o tome(grafe oksid, retrotranspozoni, spike otrov...). Sada, pošto znate da je ova vakcina opasna i znate i zašto, šta vama smeta da napravite vakcinu samo da izbacite ovo što je opasnooo(grafen oksid, retrotranspozone i sli..)..i onda imamo pravu vakcinu. Pa dajte, ljudi ako sve znate, napavite nam više tu bezopasnu a efikasnu vakcinu. Ovamo sve znate, a ne napraviste bezopasnu vakcinu. Onda vi nešto krijete od nas..nećete namerno da nam ponudite pravu vakcinu. Zašto?

Ti si svoje genocid cjepivo fasovo, ne brini ti za nas. Mi jedino nećemo dopustiti vama ravnomozgašima da nas maltretirane i progonite. Neće ići.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To su tvrdili mnogi znanstvenici, a sada se to potvrđuje i empieijski - što više cijepljenja to sve veća zaraza

Super, kažem..oni su rekli šta ne valja..a zašto kada su takvi stručnjaci ne ponude svetu pravu vakcinu? Vidiš da priča ne stoji. Jer ako znaju šta ne valja u vakcini samo to da izbace što ne valja i ponude vakcinu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Super, kažem..oni su rekli šta ne valja..a zašto kada su takvi stručnjaci ne ponude svetu pravu vakcinu? Vidiš da priča ne stoji. Jer ako znaju šta ne valja u vakcini samo to da izbace što ne valja i ponude vakcinu?

Ma, ovo cjepivo je za vas ravnomozgaše vrhunac. Samo se vi cijepite. Do proljeća svi ćete biti na dvocifrenoj dozi. Požurite mutavci po svoje novogodišnje doze.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Isto tako ne greši ako sluša. Preporuke su veoma bitne.

Ko ih slusa taj nije normalan! I amerikanci su za vreme Trampa prekinuli saradnju! To nije obavezujuce!

amo što vi ovde manipulišete sa tim terminima i suprtstavljate Ustav zaoknima koji pobliže određuju stvar na kontu toga što u ustavu "ne piše". Pa naravno da ne piše kada to nije posao ustava

Bas je suprotno kako pricas, jer u ustavu "pise" to da se gradjani ne mogu prisilno leciti i da se na njima ne mogu izvoditi "eksperimenti"! Sto oni svo vreme rade nad gradjanima, jer to je "eksperimentalna" vakcina, a oni varaju narod da nije:

Clan 25:

"Niko ne može biti.. podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka."

To što si naveo je opet svojevrsna manipulacija jer se ovoaj deo iz Ustava odnosi na druge situacije a ne na situacije kada haraju zarazne bolesti.

Ustav je jasan, drugi clanovi kazu da je zivot "neprikosnoven", a ovde se samo dodatno potvrdjuje.. Uzet u globalu, ustav zabranjuje svako "eksperimentisanje" nad gradjanima!

To je svuda u svetu tako pa i kod nas!
Amerikanci su eksperimentisali nad indijancima zarazili ih sifilisom, pa su morali da plate odstetu..

Pricas nebuloze!

Postoji taj detalj u zakonu koji kaže da se preduzimaju mere u ovim posebnim okolnostima koje važe dok one ne prođu. TU je određeno obavezno nošenje maski, dok ne prođe ova situacija.

Rec "maska" se ne pominje u zakonu, pa je tumacenje na sta se tacno odnosi "licna zastita", sirokog pojma! Nikakve granice tu ne postoje! Jer ministru su date odresene ruke, on moze sam po svojem nahodjenju da odlucuje sta je dobro a sta lose po gradjane!

To predstavlja veliku opasnost po integritet gradjana! Jer jedan covek odlucuje o svemu!

Ovde postoji i mogucnost manipulacije, jer vlada moze zloupotrebiti ovaj zakon i naloziti gradjanima da nose cak i kacige na glavi ili cak naloziti da se osisaju na celavo ili zabraniti polno opstenje, sto je rekao sam zadiranje u privatnost gradjana i njihova ljudska prava. Postoji opasnost i od psihickog maltretiranja, fizickog zlostavljanja i ponizavanja, sto je u suprotnosti sa ustavom i clanom 25 kao i clanom 23 :

Ustav kaze:

-Fizički i psihički integritet je nepovrediv.
Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju.

-Ljudsko dostojanstvo je neprikosnoveno i svi su dužni da ga poštuju i štite.

Zamislite da izbije pandemija vaski sutra, pa neke bube napadnu, i ministar nalozi da svi MORAJU DA SE OSISAJU NA CELAVO!

To bi bilo narusavanje i psihickog i fizickog integriteta ljudi, unizavanje ljudskog dostojanstva!

Cak i sam zakon, predstavlja uvredu i "narusavanje ljudskog integriteta", jer navodi sta ljudi "moraju" da rade u svrhe "licne zastite"! Ako nekom gradjaninu "naredis" kako ce da se ponasa i kako da "obavlja icnu zastitu" , ti onda smatras da je on "nesposoban da zakljucuje sam za sebe" (da je neuracunljiv) a time vredjas i njegovu inteligenciju i dostojanatvo! Samo "maloumnim" ljudima je potreban staratelj, i oni su nesposobni za sebe da odlucuju! A ministar u ovom slucaju nema prava odraslim i uracunljivim gradjanima "nametati" svoje odluke i mere licne zastite!

On moze davati "preporuke", ali ne i naredjivati!

Sto se tice maski, ljudima se na taj nacin "prisilno" stavljaju "brnjice" na glavu kao kerovima! I zato je vazno naglasiti da ovo prevazilazi i domen "licne zastite" koja je "licna" dobrovoljna i "personalna" i odnosi se na odrzavanje higijene, a ova druga predstavlja" prinudu i nasilje!

Inace, ovaj zakon je cak i sam sebi kontradiktoran , jer nosi naslov "licna zastita" a u tekstu se bavi "zastitom kolektiva".

Buduci da je tako, i da je ovaj clan i zakon kontradiktoran i sam sebi (nije jasno sta je pisac hteo da kaze), on nikako ne moze biti u skladu sa ustavom jer ugrozava ustavom zagarantovana ljudska prava. Takodje granice koje ministar ne sme da prеdje u ogranicavanju tih ljudskih sloboda nisu tekstom definisane, pa se kao reper moraju uzeti i ustavom zagarantovana prava gradjana!

Dakle, konsultuje se ustav!

Opseznim pretresom na sudu, ovo ne prolazi! Vec sam rekao da presude pokazuju kako je ovaj zakon totalno neustavan!

Kraj price!

"Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и здравља, осим
у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица"

Znam, i to ustav govori! Medjutim, nevakcinisani ne ugrozavaju nikoga! Benefiti maske nisu dokazani, ni efekat vakcina, njihova sigurnost, da bi to moglo biti naredjeno gradjanima kao obavezno! Ovaj clan zakona se zbog toga cak i ne moze uzeti u razmatranje!

Ti hoces da se nadmudrujes, da porices advokatsku praksu? Presude su pokazale da li je ovo po zakonu ili nije!

Ovo je suprotno i ustavu i zakonu, zato ljudi dobijaju sporove!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nije tačno, štiti od težih oblika bolesti

Molim te, ajde vise da ne slusam ovakve gluposti od tebe! Kolega mi je jedva zivu glavu izvukao, 3 puta je uredno vakcinosan, zavrsio na intezivnoj! Ostecena mu je jetra, pluca i bubrezi, ne zna se kada ce i da li ce se vrati na posao..

Vakcina ne stiti od tezih oblika bolesti, jer da stiti, moj kolega (koji se letos uredno vakcinisao), a virus dobio na zimu, ne bi sve ovo prosao! I njegova majka je uredno vakcinisana pa je preminula!

Dosta vise sa lazima!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znam taj zakon, to i ustav kaze!

Znaš, samo ga ne bi pomenuo nikada da ja nisam. Tvoja logika je "ne pominjem ako ne moram" pa ako prođe, prođe!

Znači lepo kaže da ukoliko postoje infektivne bolesti koje se prenose, pacijent tada ne može odlučivati kako hoće. To je upravo sada ova situacija.

E sada vi to naravno ne pominjete već samo one delove zakona koji važe kada ne postoji vanredna situacija.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Molim te, ajde vise da ne slusam ovakve gluposti od tebe! Kolega mi je jedva zivu glavu izvukao, 3 puta je uredno vakcinosan, zavrsio na intezivnoj! Ostecena mu je jetra, pluca i bubrezi, ne zna se kada ce i da li ce se vrati na posao..

Ti navodiš to kao pravilo a nije tako. 90% ljudi su nekavakcinisani u bolnicima.

E sada, tvoja logika je identična onima što navode ljude koji piju i puše a žive preko 90 godina. To je ta logika. Ali mi znamo da pušenje i alkoholizam uništavaju organizam i odvodi ljude brže u bolesti i smrt u globalu. Tako je i sa delovanjem vakcine. Neko i vakcinisan može teško oboleti ali većina ima zaštitu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znaš, samo ga ne bi pomenuo nikada da ja nisam. Tvoja logika je "ne pominjem ako ne moram" pa ako prođe, prođe!

A zasto ja da pominjem taj zakon kada ni po jednom osnovu on ne moze da se primeni na postojecu situaciju?

Prvo ne mogu eksperimentalne vakcine da se smatraju obaveznim, drugo nije dokazan benefit istih, trece nije dokazana efektivnost upotrebe maski, da bi se to bilo kome moglo narediti!

Ja sam govorio o ustavu, o tome da se eksperimentalne vakcine ne mogu smatrati "obaveznim" niti nametati jer ustav zabranjuje eksperimentisanje! A tvoja vlada svo vreme preko medija propagandom, uslovljavanjem, covid propusnicama i drugim represijama pokusava da natera ljude da pristupe ovom "eksperimentu"!

Da je u pitanju "eksperiment", potvrdjuju svii proizvodjaci vakcina!

Tvoja vlada cini ZLOCIN, varajuci ljude kako su vakcine sigurne, i jos uslovljava ljude na primanje vakcina u zamenu za slobodu kretanja, sto je PRINUDA, I ZLOCIN BEZ PRESEDANA! A ti to podrzavas!

Znači lepo kaže da ukoliko postoje infektivne bolesti koje se prenose, pacijent tada ne može odlučivati kako hoće. To je upravo sada ova situacija.

Jovane, to pise i ustavu, ja nisam nista suprotno rekao, samo to nije ova situacija!

Ne mozes ti nametati eksperimentalnu vakcinu, to je suprotno ustavu.

Ti navodiš to kao pravilo a nije tako. 90% ljudi su nekavakcinisani u bolnicima.

Pa pitaj ti mog kolegu da li je tako..
Sta vredi tebi pricati, kad ti ne verujes, vakcinisani umiru, covek se uzasa nagledao..

Neko i vakcinisan može teško oboleti ali većina ima zaštitu.

Kod mene uglavnom su svi vakcinisani teze oboleli, senke i posledice na plucima su ostale.. Uglavnom zavrse u bolnici. Suprotno tome i nevakcinisani su dobijali iste simptome, senke na plucima i sve isto, ali nisu zavrsavali po bolnicama, i brze su se oporavljali (5 do 10 dana), a posledice su brze nestajale, to je razlika!

Znaci benefit vakcine? NULA!
Cak izgleda da se teze oporave vakcinisani.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zasto ja da pominjem taj zakon kada ni po jednom osnovu on ne moze da se primeni na postojecu situaciju?

Jednostavno zakon jasno kaže da pacijent nema prava na puno ostvarenje svojih prava kao kada se ne radi o infektivnoj bolesti.

Vi naravno po običaju preskačete te delove i samo navodite kao što rekoh delove koji se odnose na redovnu a ne vanrednu situaciju.

Pod dva u vanrednoj situaciji o primeni upotrebe vakcine opet odlučuju relevantne institucije a ne lični doživljaj pojedinaca. Ovo što ti navodiš: "
Prvo ne mogu eksperimentalne vakcine da se smatraju obaveznim, drugo nije dokazan benefit istih, trece nije dokazana efektivnost upotrebe maski, da bi se to bilo kome moglo narediti!
jeste tvoj subjektivni doživaljaj stvari ali ti nisi relavantna institucija koja određuje kada i koje vakcine treba koristiti.

Eto tako da sve ostalo što bi ti mogao navesti nije realno tumačenje zakona već tvoje lično ili nekoga ko nije relevantna institucija koja to određuje.

Mire, zato postoje institucije. Inače, hajde da pogasimo sve institucije i da svako sam za sebe određuje šta treba raditi. Da li je to pametno?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jednostavno zakon jasno kaže da pacijent nema prava na puno ostvarenje svojih prava kao kada se ne radi o infektivnoj bolesti.

Vi naravno po običaju preskačete te delove i samo navodite kao što rekoh delove koji se odnose na redovnu a ne vanrednu situaciju.

E pa ja ne preskacem nista! Ne manipulisi mojim odgovorima! Lepo sam rekao da ni u uslovima vanredne sitiacije eksperimenti nisu dozvoljeni, ili ti citas neki drugi ustav?

A to sto pominjes "vanrednu situaciju"? Pa ona je ukinuta koliko je meni poznato!

Pod dva u vanrednoj situaciji o primeni upotrebe vakcine opet odlučuju relevantne institucije a ne lični doživljaj pojedinaca. Ovo što ti navodiš: "

Nema vanredne situacije u srbiji!
Dokazi, kada je uvedena i da li je na snazi? Zasto niko nije obavesten da smo mi u vanrednoj situaciji?

jeste tvoj subjektivni doživaljaj stvari ali ti nisi relavantna institucija koja određuje kada i koje vakcine treba koristiti.

Moj subjektivni dozivljaj jeste, video sam svojim ocima. I meni je to dovoljno, tvoje brojke i gluposti mi vise nista ne vrede, apsolutno! A dokazao sam da su te brojke namestaljke vec stotinu puta!

I nemam razloga da ne verujem kolegi koji se nagledao vakcinisanih i vakcinisnih, od kojih su dosta njih umrli!

Pored toga, nikakvih reci hvale za doktore nema, osim za jednog jedinog u celoj ustanovi, koji se trudi i zna posao, a ovi ostali pustaju pacijente da umru! Odnosno nisu ni strucni da pomognu, ne znaju da lece, niti znaju sa cime se suocavaju..

Cim neko ne moze da govori, da trazi pomoc da komunicira, takav zavrsava tragicno! Jer ga sutnu u cosak.

Jednom recju, pacijenti su prepusteni sami sebi, a moj kolega kakav je umalo nije istukao doktora, koji se derao na jednog pacijenta, koji je jadan mumlao i buncao, trazeci vode, a ovaj se dere na njega kao na stoku!

Poslednja izmena:
Natrag