Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Odobrenje su vakcine dobile u celom svetu od SZO, pa to što nije ispunjen jedan od uslova od dve godine(jer je po broju ljudi taj uslov ispunjen), sam izraz "ekspirimentalne" nema loš kontkst. No, ti si se uhvatio za izraz da bi plašio ljude :).

Nikoga ja ne plašim. Ja samo iznosim činjenicu da je cjepivo eksperimentalno, i tu činjenicu sam potvrdio deklaracijom Ministarstva jedne države u kojoj stoji da je još uvijek u tijeku eksperimentalno ispitivanje Pfizerovog Covid cjepiva. Onaj tko niječe ovu očitu činjenicu očito se "pozdravio sa vlastitom pameću".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nikoga ja ne plašim. Ja samo iznosim činjenicu da je cjepivo eksperimentalno

Ti si izneo na žalost dezinformaciju. Sada sam proverio činejnice i stvari stoje ovako:

Ovo što stoji na sajtu jeste da se radi o fazi praćenja dugoročnih efekata vakcine. A to se odnosi na 4-tu fazu a ne na 3-ću :).

"Ongoing clinical trials, safety monitoring, and real-world data from COVID-19 vaccination programmes worldwide provide us with useful information. This includes the long-term safety and benefits of the vaccine."

A to je četvrta faza:
"Faza 4 odvija se u fazi nakon vakcinacije rutinski na općoj populaciju ili ciljanoj populaciji. U ovoj je fazi cilj procijeniti dugoročne nuspojave vakcine i procijeniti učinak vakcine te njenu efikasnost tokom godina. Sam tako možemo znati koliko dugo traje imunitet od neke vakcine."

Dakle, nikako se ne radi o ekspirimentu jer se ne radi o trećoj fazi ispitivanja(100000 ljudi je već odavno prošlo ispitivanje) već se radi o četvrtoj fazi. To je ono što je ministarstvo "priznalo".

Znao sam da je u neskladu tvoje tumačenje i ono što je ministarstvo izdalo ali evo sada još jednom sam se uverio kloliko voliš manipulisati činjenicama. Baron Min Hauzen! :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Razmisli, ne leti pa gde udariš, nego razmisli..zar misliš da bi ministarstvo zdravlja Novog Zelanda izdalo saopštenje tako da ono se može razumeti da se radi o nekakvom namernom ekspirimentu?

Razmisli, dobro razmisli, zar bi Ministarstvo zdravlja Novog Zelanda navelo da je Covid cjepivo u eksperimentalnoj fazi, da to nije istina? Razmisli, dobro razmisli, zar bi i Pfizer dopustio da bilo tko takvo što objavljuje, da kojim slučajem to nije istina i činjenica?

A to je četvrta faza:
"Faza 4 odvija se u fazi nakon vakcinacije rutinski na općoj populaciju ili ciljanoj populaciji. U ovoj je fazi cilj procijeniti dugoročne nuspojave vakcine i procijeniti učinak vakcine te njenu efikasnost tokom godina. Sam tako možemo znati koliko dugo traje imunitet od neke vakcine."

Hvala Bogu da si konačno sam priznao kako su te "pelcovali eksperimentalnim Covid cjepivom". Ipak si jedan od "Pfizerovih štakora".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hvala Bogu da si konačno sam priznao kako su te "pelcovali eksperimentalnim Covid cjepivom". Ipak si jedan od "Pfizerovih štakora".

Znači ne radi se o trećoj fazi ispitivanja već o četvrtoj. A tri su dovoljne da se pute u promet za narod. Valda sada vidiš da si širio dezinformacije.

Ti bi ovde i dalje ubeđivao da su vakcine u trećoj fazi, da prevariš neuki puk. Međutim, ne vredi. Nije uredu da tako otvoreno iznosiš dezinformacije. Jedno je kada si u neznanju. To je za razumeti. Ali ovako otvoreno i sa namerom, to je već daleko otišlo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači ne radi se o trećoj fazi ispitivanja već o četvrtoj. A tri su dovoljne da se pute u promet za narod. Valda sada vidiš da si širio dezinformacije.

Radi se o ispitivanju cjepiva za koje se još ne znaju niti vrijeme traganja imuniteta niti dugoročnije posljedice cjepiva, a to se nikada ne ispituje na ljudima, kao što se čini sada sa Covid cjepivima. Dakle, kako god okreneš, ti si "Pfizerov štakor".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Četvrta faza. Nemoj dalje, molim te širiti dezinformacije. Već ti je ovo raskrinkano, tako da ako si imalo pošten, da priznaš neće ti ništa škoditi da si pogrešio. Ovako nastavljaš i dalje da širiš dezinformacije čak i kada si raskirinkan.

Znači ministarstvo Novog Zelanda govori o četvrtoj fazi, a četvrta faza se radi na stanovništvu. Upravo kako i treba.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Četvrta faza. Nemoj dalje, molim te širiti dezinformacije. Već ti je ovo raskrinkano, tako da ako si imalo pošten, da priznaš neće ti ništa škoditi da si pogrešio. Ovako nastavljaš i dalje da širiš dezinformacije čak i kada si raskirinkan.

Znači ministarstvo Novog Zelanda govori o četvrtoj fazi, a četvrta faza se radi na stanovništvu. Upravo kako i treba.

Eksperimentalno cijepljenje se radi na štakorima. Tako si ti najobičniji Pfizerov štakor, i zaista o ovome nema više potrebe zboriti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Slažem se. Rekli smo šta imamo po ovom pitanju, i znamo da ministarstvo NZ govori o četvrtoj fazi, a ti prouči šta je četvrta faza.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slažem se. Rekli smo šta imamo po ovom pitanju, i znamo da ministarstvo NZ govori o četvrtoj fazi, a ti prouči šta je četvrta faza.

I ja se slažem. Uostalom, sam si ustvrdio i priznao da je u tijeku "prikupljanje podataka o dugoročnijim posljedicama Covid cjepiva". Dakle, posljedica još nitko ne zna, niti ih može znati. Pa kako znati, na primjer, posljedice koje mogu nastupiti tri godine nakon cjepljenja, ako je tek prošlo godinu i pol od kada je cijepljen prvi čovjek. Dakle, moguće osljedice ne zna nitko, a kakve sve posljedice mogu biti možemo samo zamišljati i predviđati.

Pretpostavimo u jednoj takvoj varijanti, da tebi dvije godine nakon cijepljenja otpane 'ona stvar'. Što bi ti tada rekao? Bi li tada tražio kaznu i zatvor za onoga tko te 'natego' s tim cjepivom, ili bi tražio da ga nagrade jer si ostao bez 'one stvari'? :mig:

Natrag