- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
"prikupljanje podataka o dugoročnijim posljedicama Covid cjepiva".
Razmišljaj ti o dugim posledicama COVID-19. Pošto si rešio da ga prigrliš i on tebe..pa se vi lepo dugoročno družite, šta da ti reknem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"prikupljanje podataka o dugoročnijim posljedicama Covid cjepiva".
Bajke su na drugom spratu, sinak
Razmišljaj ti o dugim posledicama COVID-19. Pošto si rešio da ga prigrliš i on tebe..pa se vi lepo dugoročno družite, šta da ti reknem!
I ja se pitam kakvi su to "stručnjaci" koji ajd što ustaju protiv struke i RELEVANTNIH INSTITUCIJA i time su pogazili svoje školovanje i njegovu validnost jer su im validnost dale baš te institucije pa ako one ne valjaju onda ni njihove diplome nisu relevantne, nego pitam kakvi su to stručnjici koji "znaju" šta nevalja u vakcini a ne znaju da proizvedu pravu i da je plasiraju? I ja se pitam kakvi su to stručnjici koji ne znaju šta pričaju, dakle.
gde plašite neuki narod od onga od čega ne treba da se plaše.
Malo homeopatije, neće škoditi..tipa..misli da ti virus ne može ništa i neće ti se ništa desiti.
Ne postoji tvoj "odgovor" na to zašto tvoji stručnjaci(alternativci, koji su se sami ujedno disrkreditovali) ne ponude nešto bolje osim da samo kukaju baš kao mala dečica..na nepravdu
Strahota! Čovjek pojma nema da je cjepivo eksperimentalno.
Kao što vidiš, i ti si "Pfizer-ov štakor".
Druga stvar, nije dovoljno "znati sta nije dobro u vakcini" da bi mogao da napravis bolju, za to treba i novac i labaratorija i tehnika, vec sam objasnio pa se pravis lud, kao da nisam odgovorio!
I ko kaze da je potrebna vakcina? Neces da priznas da ivermektin deluje, neces da priznas nista, samo se drzis narativa i lazne price!
Mi imamo stotine miliona zaraženih i faza 3 na samo oko 100000 ljudi na dorbovoljcima se mogla veoma brzo obaviti.
Ko hoće, može. Da ovo što oni pričaju ima smisla odavno bi oni ponudili vakcinu i obezbedili sve što treba.
to donosi pre svega popularnost. To je ono što njima treba. Ništa drugo
Sam MERC koji proizvodi taj famozni Ivermektin je rekao da to nije lek za SARS-CoV2. Takođe, studije koje su pravljene u vezi Ivermektina, nisu pokazale njegovu efikasnost.
Kao drugo, imamo remdisivir a od nedavno i molnupiravir koji su namenjeni da pomognu u prevenciji virusa.
Tako da nije tačno da neko propagira samo vakcinu. Nego, opet teranje inata, duh pobune i duh ponosit koji želi samo da kontrira.
Kinezi su izjavili da se 3. faza ispitivanja nije mogla obaviti kod njih, jer je virus "iscezao", nije bilo dovoljno obolelih u kini, pa su 3. fazu ispitivanja radili na - Srbima!
Dakle, ti si EKSPERIMENTALNI PACOV!
Ne moze bez finansija! I kad bi napravili vakcinu sami, potreban je novac za njenu proizvodnju.
Jeste, vise vole popularnost nego hleba, bas ih briga sto ce ih zbog takvih izjava otpustiti!
Jesi li ti pri sebi???
Vase lekove ne bi ni svojem psu dao! Hvala!
A Indija suzbila epidemiju upravo ivermektinom! Ajde molim te, nemoj vise te gluposti postavljati!
Jok, slucajno ste zabranili hlorokin i ivermektin i onemogucili njegovu nabavku!
Pa tražite od čika Bilija .
E Mire, ne znaš ti šta znači slava makar na 5 minuta...to je takva psihlogija.
Nitko to ne razumije kao ti. Ti si i muhamedanac postao za "pet minuta slave".