Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bajke su na drugom spratu, sinak :)

Moguće posljedice nitko ne zna, to si sam ustvrdio. Ili si ti "svoju onu stvar" Hilti vijcima prišarafio, pa misli da ti ne može otpasti.

P.S. Nekima je otpao 9 mjeseci nakon Pfizerova cjepiva.

Razmišljaj ti o dugim posledicama COVID-19:). Pošto si rešio da ga prigrliš i on tebe..pa se vi lepo dugoročno družite, šta da ti reknem!

Ja prebolio, k'o hunjavicu. Jedanaest mjeseci kasnije dva sina istovremeno Covid pozitivni, za istim stolom i iz istih tanjura jedemo, iz istih čaša pijemo i ništa. Da sam se prije Covida cijepio i imunitet umjesto preboljenjem stvorio cijepljenjem, naj*ebo bi k'o žuti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nova korona oluja stiže u Istočnu Evropu:

Danas je u Srbiji zabeleženo oko 2800 novoobolelih što je više od 1000 u odnosu na protekle dane kada je splasla Delta varijanta. Sada stiže "omikron" i to se sada jasno vidi. Zapadna Evropa je je sada pogođena ali se postepeno spušta i u Istočnu Evropu.

Virusi mtiraju najviše zbog nevakcinisanih, na žalost. Kada nevakcinisani oboli od virusa, virus se duže zadržava u organizmu nego kod vakcinisanih, a to daje virusu veću šansu da mutira. Što se i dešava. Takođe, prerano potpuno otvanje i nepridržavanjem mera izolacije takođe potpomaže širenje virusa i mutacije.

Na sve to, pojavljuje se nova Alfa varijanta. Nova Alfa varijante je stekla sposobnosti zaobilaženja imunog odogovra tako što u zaraženu ćeliju ubacuje protein ORF9b koji se vezuje za proteine koji služe ćeliji da stimuliše imuni odgovor. Tako "prokrijumčaren" protein ulazi i pravi haos u imunom odgovoru. Ovo su otkrili naučnici sa Instituta za kvantitativne bionauke UC San Francisko (KBI) i Univerzitetskog koledža u Londonu.

Delta plus soj, koji je za 10% zarazniji od Delte već je ušao na Balkan, u Hrvatsku u novembru mesecu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

NOVA GODINA NOVI SOJEVI! U FRANCUSKOJ PRONAĐEN NOVI SOJ KORONE! JOŠ UVEK MU NISU DALI IME A ZOVE SE B.1.640.2​

---> Srecna vam nova godina!

I ja se pitam kakvi su to "stručnjaci" koji ajd što ustaju protiv struke i RELEVANTNIH INSTITUCIJA i time su pogazili svoje školovanje i njegovu validnost jer su im validnost dale baš te institucije pa ako one ne valjaju onda ni njihove diplome nisu relevantne, nego pitam kakvi su to stručnjici koji "znaju" šta nevalja u vakcini a ne znaju da proizvedu pravu i da je plasiraju? I ja se pitam kakvi su to stručnjici koji ne znaju šta pričaju, dakle.

Ti ces da omalovazavas neciju diplomu samo zato sto se ne slaze sa narativom i pricom koju plasirate u javnosti?

Niko od njih nije ustao protiv struke, vec svojim javnim istupom brani struku i cast svoje profesije, dok ti koje ti podrzavas sramote profesiju! Oni ne daju nikome da dodje do reci i sankcionisu svoje kolege!

Sramota!

Druga stvar, nije dovoljno "znati sta nije dobro u vakcini" da bi mogao da napravis bolju, za to treba i novac i labaratorija i tehnika, vec sam objasnio pa se pravis lud, kao da nisam odgovorio!

I ko kaze da je potrebna vakcina? Neces da priznas da ivermektin deluje, neces da priznas nista, samo se drzis narativa i lazne price! Branis zlocince koji onemogucavaju ljudima da se lece, povlace lekove iz apoteka i jedini izbor koji ostavljaju je vakcina! A to rade namerno!

Ispada po vama, da su ljudi toliki idioti, da ne shvataju sta je za njih dobro, da ne znaju da razlikuju lek za stoku od leka za ljude, pa cete vi da im kazete sta treba da koriste, da zabranite svaku alternativu? Za vas su judi toliko maloumni i glupi da ce da "naude sami sebi"! Za koga nas vi smatrate? Ovo je vredjanje inteligencije! I to sto vrsite sankcionisanje suprotnog misljenja je vredjanje inteligencije!

gde plašite neuki narod od onga od čega ne treba da se plaše.

Ti vredjas inteligenciju naroda! Dakle, narod je glup, i ne zna sta je za njega dobro, pije "lek za stoku", pa cete vi da povucete lek iz apoteka, da se ne daj Boze narod ne otruje!

Ponasate se kao da smo mi deca! Ne vidite koliko debilno to izgleda i koliko ste providni.. Pa niste vi nas izabirali da vladate nad nama, nego smo mi vas birali i mi vas placamo, i zdravstvo i vlast! Ima da slusate sta narod kaze! Vi ste sluge a mi smo gospodari! Sikter!

I veruj mi, ako Vucic dobije sledece izbore (a dobice jer nema ko bolji), sve jedno ce goreti skupstina, jer bez obzira sto narod podrzava politiku ekonomskog razvoja koju on sprovodi, ne podrzava Covid mere. Najgore je kada narod cuti i "trpi" kao sada, to su predznaci oluje! (videces koliko ce ljudi izaci na izbore, ako ih bude malo to je znak predstojeceg haosa). Nijedna tiranija nije opstala dugo na vlasti, pa nece ni ova.. Narod cuti i trpi dok se casa ne prelije.. Ja nisam mislio da je vlast toliko glupa da prihvati ovu agendu, ali jeste.. Ako se to nastavi, nece im pomoci sudovi, visice po banderama, veruj mi, bice gradjanskih nemira. Sto ja ne zelim da se dogodi.. Ovo je Srbija, nije to ni amerika polupismenih i umno osakacenih ni evropa da mogu da nam rade sta hoce! Ako ne budu pametni, blizu im je kraj..

Malo homeopatije, neće škoditi..tipa..misli da ti virus ne može ništa i neće ti se ništa desiti.

E nerazumni covece, homeopatija je narodna medicina sa dugom tradicijom, onaj sismis od engleske kraljice se leci upravo homeopatijom, zato toliko i zivi! A ti to imsejavas jer ne znas sta je homepatija, nije to "ciri bu ciri ba" nauka! Sramota je sta pises ovde!

Ne postoji tvoj "odgovor" na to zašto tvoji stručnjaci(alternativci, koji su se sami ujedno disrkreditovali) ne ponude nešto bolje osim da samo kukaju baš kao mala dečica..na nepravdu

Ne postoji odgovor? A kad ti ja odgovorim to se ne racuna (pravis se kao da odgovor nije dat), pa se non stop ponavljas kao pokvarena ploca i teras inat Slapu koji nece da ti odgovori i tako 10 strana, kao sad si ga saterao u cosak? Izvini, ali kakav ti je to razgovor i kakav odgovor uopste ocekujes na glupo pitanje? Dobro je rekao Slap, ovakva pitanja vise prilice detetu, i sluze skretanju teme..

Sta bi ti sad radio da sam ti ja neprestano ponavljao pitanja na koja ti nisi umeo odgovoriti i to ti nabijao na nos? Da li bi to unapredilo temu ili dokazalo kako si ti izgubio u raspravi?

Ne bi dokazalo nista i ne bi unapredilo temu, vec bi se vrteli u krug..

Dakle, hoces li da te mucim jednim istim pitanjima? Znas i sam koliko si puta ovde izbegao da das odgovor.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Druga stvar, nije dovoljno "znati sta nije dobro u vakcini" da bi mogao da napravis bolju, za to treba i novac i labaratorija i tehnika, vec sam objasnio pa se pravis lud, kao da nisam odgovorio!

Ko hoće, može. Da ovo što oni pričaju ima smisla odavno bi oni ponudili vakcinu i obezbedili sve što treba.

Ali niko od njih to i ne pomišlja. Lako je samo kritikovati, to donosi pre svega popularnost. To je ono što njima treba. Ništa drugo. Da zaista misle dobro narodu, dali bi mu vakcinu koja je ispravna. Dok to ne ponude, nemoj misliti da iko od njih ima iskrenu nameru.

I ko kaze da je potrebna vakcina? Neces da priznas da ivermektin deluje, neces da priznas nista, samo se drzis narativa i lazne price!

Sam MERC koji proizvodi taj famozni Ivermektin je rekao da to nije lek za SARS-CoV2. Takođe, studije koje su pravljene u vezi Ivermektina, nisu pokazale njegovu efikasnost.

Kao drugo, imamo remdisivir a od nedavno i molnupiravir koji su namenjeni da pomognu u prevenciji virusa. Tako da nije tačno da neko propagira samo vakcinu. Nego, opet teranje inata, duh pobune i duh ponosit koji želi samo da kontrira.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mi imamo stotine miliona zaraženih i faza 3 na samo oko 100000 ljudi na dorbovoljcima se mogla veoma brzo obaviti.

Kinezi su izjavili da se 3. faza ispitivanja nije mogla obaviti kod njih, jer je virus "iscezao", nije bilo dovoljno obolelih u kini, pa su 3. fazu ispitivanja radili na - Srbima!

Dakle, ti si EKSPERIMENTALNI PACOV!

Da ne pricam o tome, kako su ovakvi testovi na ljudima zabranjeni bez upozorenja, a Srbe niko nije upozorio da su "ekperimentalni pacovi"! (kao ni druge nacije).

Molim lepo!

"BELGRADE – The China National Biotech Group (CNBG) and the company Sinovac Biotech Ltd. announced that additional countries including Serbia as well, have agreed to participate in the third phase of clinical trials of their coronavirus vaccines, N1 reported."

" Serbia and Pakistan are among countries that have agreed to participate in the third phase of testing, as Chinese companies are asking for more data from abroad for final approvals of a potential vaccine, as decreasing number of new infections in China makes this country an unsatisfactory place for testing, according to Reuters"

Ko hoće, može. Da ovo što oni pričaju ima smisla odavno bi oni ponudili vakcinu i obezbedili sve što treba.

Ne moze bez finansija! I kad bi napravili vakcinu sami, potreban je novac za njenu proizvodnju. A ko ce da je proizvodi, da necete mozda vi? Jel ovo tesko shvatiti? Ti se neprestano ovde pravis blesav!

to donosi pre svega popularnost. To je ono što njima treba. Ništa drugo

Jeste, vise vole popularnost nego hleba, bas ih briga sto ce ih zbog takvih izjava otpustiti!

Jesi li ti pri sebi???

Sam MERC koji proizvodi taj famozni Ivermektin je rekao da to nije lek za SARS-CoV2. Takođe, studije koje su pravljene u vezi Ivermektina, nisu pokazale njegovu efikasnost.

A Indija suzbila epidemiju upravo ivermektinom! Ajde molim te, nemoj vise te gluposti postavljati!

Kao drugo, imamo remdisivir a od nedavno i molnupiravir koji su namenjeni da pomognu u prevenciji virusa.

Vase lekove ne bi ni svojem psu dao! Hvala!

Tako da nije tačno da neko propagira samo vakcinu. Nego, opet teranje inata, duh pobune i duh ponosit koji želi samo da kontrira.

Jok, slucajno ste zabranili hlorokin i ivermektin i onemogucili njegovu nabavku! Slucajno ste cenzurisali medije i internet da se ljudi ne mogu informisati o drugim metodama lecenja! Sve je to slucajno!

Ja ne znam kolika budala treba biti pa u ovo verovati?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kinezi su izjavili da se 3. faza ispitivanja nije mogla obaviti kod njih, jer je virus "iscezao", nije bilo dovoljno obolelih u kini, pa su 3. fazu ispitivanja radili na - Srbima!

Dakle, ti si EKSPERIMENTALNI PACOV!

Samo vi mantrajte.

Ne moze bez finansija! I kad bi napravili vakcinu sami, potreban je novac za njenu proizvodnju.

Pa tražite od čika Bilija :).

Jeste, vise vole popularnost nego hleba, bas ih briga sto ce ih zbog takvih izjava otpustiti!

Jesi li ti pri sebi???

E Mire, ne znaš ti šta znači slava makar na 5 minuta...to je takva psihlogija.

Vase lekove ne bi ni svojem psu dao! Hvala!

Nisu za psa...za ljude. Vaš Ivermektin je za životinje:). Nešto si zamenio

A Indija suzbila epidemiju upravo ivermektinom! Ajde molim te, nemoj vise te gluposti postavljati!

Hajde malo vidi za Indiju šta kaže za Ivermektin..informiši se brate dragi.

Jok, slucajno ste zabranili hlorokin i ivermektin i onemogucili njegovu nabavku!

Imamo ramdisivir i molnupiravir. Niste upravu opet.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nitko to ne razumije kao ti. Ti si i muhamedanac postao za "pet minuta slave".

Ja bih rekao kao ti. :).

Kako si bio samouveren navodeći ono sa sajta NZ ministarstva zdravalja, dok nisi provaljen...dobro tvoja slava je trajala malo duže..nekih par sati. Ti si mi odličan parametar kako se lažna slava stiče pa makar i lažima. Dobro si ti znao da se tamo ne radi o trećoj fazi, ali namerno si iznosio dezinformaciju za malo slave da te ljudi ovde poštuju i tapšu kako si mudar. Ali nije tako.

Poslednja izmena:
Natrag