- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Hoćeš reći kako vas subotare ne obvezuje Kristov zakon, nego Mojsijev???? Kako se vi spašavate Mojsijevim zakonom?
Upravo to i želi da kaže. No onda se Kristovima ne mogu čak ni u ludilu nazivati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hoćeš reći kako vas subotare ne obvezuje Kristov zakon, nego Mojsijev???? Kako se vi spašavate Mojsijevim zakonom?
I to je netačno Mire moj. Prvo, ovo nije nikakvo navikavanje jer po zakonu o sprečavanju širenja infektivnih bolesti je sve ovo propisano i moguće su i još restriktivnije mere
Nekada se i u Srbiji to dešavalo u vreme knjaza Mihaila po zakonu iz 1839 i 1842 kada je nevakcinisan bio kažnjavan da se ne može ženiiti, ne može dobiti posao i slično. Naredba iz 1914 u Ćupriji je nalagala da ko se ne vakciniše nama hleba.
Dakle, kada to nije bilo priprema za žig zveri nisu ni ove preblage mere sada
A zakon o sprečavanju širenja zaraznih i infektivnih bolesti daje široka ovlašćenja vlasti da se suoči sa njim. Tako da to Mire ne stoji nikako.
To što je i COVID-19 kriza nastupila je nešto sasvim drugo. Nestašica uglja je relanost do 2025...otprilike.
Opet mi nisi odgovorio na pitanje!
Zasto oni ogranicavaju ugalj u vreme najgore ekonomske krize s kojom se svet ikada suocio, i zasto to rade ako znaju da je nemoguce malim drzavama da u takvoj situaciji opstanu bez upotrebe istog?
Ti ces o zakonu? Pa ti nisi taj zakon ni procitao. On im ne daje ovlascenja za ovo sto sada rade! To sto oni primenjuju, je protivustavno, u suprotnosti i sa samim zakonom o zaraznim bolestima!
Zato Brnabicka kada su donosili odluku o "poostravanju mera" i uvodjenju covid propusnica, nije smela da "naredi" kovid redarima nasilje, odnosno da nekog "izbacuju" napolje, vec je rekla da ce oni "samo upozoravati" ljude! A neinformisan gradjanin ce uvek misliti kako je ovo dozvoljeno i kako "on mora da plati kaznu", te napusti lokal!
Ne, ovo sto oni rade je apsolutno - protivzakonito!
Ko kaze da to nije bila priprema za zig?
Ja bas tvrdim da je ta uredba iz 1839. i 1842. bio pokusaj da se pocne sa pripremama, medjutim to nije proslo, jer je Bog zaustavio.. Pa jos u vreme apostola su pripreme krenule, ovo je sad samo kulminacija..
Malo pre si rekao da pričaju o tome a ne da ograničavaju. Mire, poveži se.
Ja pročitao, i mogu ti citirati najvažnije članove. Zakon dozvoljava naredbu o nošenju maski
naredbu o vakcinaciji
Zakon dakle dozvoljava a Brnabićka, kao i svi političari želi da ugodi i antivakcinalnom delu stanovništva u Srbiji kojih je više od onih za vakcine..veliko je to biračko telo. Balansiraju. Ali da hoće, zakonski su pokriveni u potpunosti.
da ugodi i antivakcinalnom delu stanovništva u Srbiji kojih je više od onih za vakcine..
to je bilo u skladu sa zakonom. A zašto je Mihailo odlučio se na takav radikalan koran 1839 i 1842?
Opet mi nisi odgovorio na pitanje! Ponovicu:
Zasto oni ogranicavaju ugalj u vreme najgore ekonomske krize s kojom se svet ikada suocio, i zasto to rade ako znaju da je nemoguce malim drzavama da u takvoj situaciji opstanu bez upotrebe istog?
To ne bi radio niko normalan, osim ako ne zeli da produbi krizu i izazove kolaps!