Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
To je ono gde opasno grešite vi koji verujete u ovaj narativ. Žig zveri ima veze jedino sa kršenjem zakona Božijega od strane pojedinca(grupe, mase) koja ide za prekršajem zakona Božijega. Vakcine, virus i slične stvari nemaju veze sa kršenjem zakona Božijega i onoga što Pavle govori o tajni bezakonja.
Ponavljam po ko zna koji put vama nedokazanima --->
NE TVRDIMO MI DA JE VAKCINA ZIG ZVERI! VEC JE TO SAMO PRIVIKAVANJE NA OGRANICENJA KOJA CE U NOVOM SISTEMU BITI NORMALNA! To je priprema!
I OPET MI NISI ODGOVORIO NA PITANJE! TO ZNACI DA SI SVESTAN KOLIKO GRESIS!
Na žalost, ovakav narativ je opšteprihvaćen jer takav narativ ne poziva čoveka na pokajanje i preispitivanje srca te usklađivanje svog stava sa zakonom Božijim, već ovaj popularni nararativ ide na suprotstavljanje svetskim vladama, vlastima itd...
Ovo je totalna laz! Ono sto ja pricam je poziv ljudima na pokajanje i promenu, na odbacivanje greha i uskladjivanje sa Bozjim zakonom, i to nije samo moj poziv nego i mnogih drugih propovednika iz razlicitih denominacija, pa i vase adventisticke crkve.. Pun je youtube i internet onih koji upozoravaju, sto iz pravoslavlja sto iz drugih zajednica.. Nema dakle veze ko je odakle, neprijatelj nam je isti, ako si Hriscanin, bar ako sebe tako zoves..
Odgovor je da ti plasiraš svetovni populizam a ne Biblijski stav o žigu zveri i čoveku bezakonja.
To nije odgovor, vec skretanje teme!
Pitanje je bilo, ponavljam:
Da li bi iko normalan pricao o "smanjenju uglja" u vreme Covid-a?
Nije realno da svet na taj nacin gurnes u jos vecu krizu, kada je poznato da Covid uzrokuje skok cena i nestasice!
Znaci, ovim bi samo produbio vec postojecu krizu! To zna i malo dete!
Da su zaista zeleli dobro ovom svetu, taj sastanak o klimatskim promenama bi odlozili za neka bolja vremena..
Zar nije tako Jovane???
Poslednja izmena: