Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To je ono gde opasno grešite vi koji verujete u ovaj narativ. Žig zveri ima veze jedino sa kršenjem zakona Božijega od strane pojedinca(grupe, mase) koja ide za prekršajem zakona Božijega. Vakcine, virus i slične stvari nemaju veze sa kršenjem zakona Božijega i onoga što Pavle govori o tajni bezakonja.

Ponavljam po ko zna koji put vama nedokazanima --->

NE TVRDIMO MI DA JE VAKCINA ZIG ZVERI! VEC JE TO SAMO PRIVIKAVANJE NA OGRANICENJA KOJA CE U NOVOM SISTEMU BITI NORMALNA! To je priprema!

I OPET MI NISI ODGOVORIO NA PITANJE! TO ZNACI DA SI SVESTAN KOLIKO GRESIS!

Na žalost, ovakav narativ je opšteprihvaćen jer takav narativ ne poziva čoveka na pokajanje i preispitivanje srca te usklađivanje svog stava sa zakonom Božijim, već ovaj popularni nararativ ide na suprotstavljanje svetskim vladama, vlastima itd...

Ovo je totalna laz! Ono sto ja pricam je poziv ljudima na pokajanje i promenu, na odbacivanje greha i uskladjivanje sa Bozjim zakonom, i to nije samo moj poziv nego i mnogih drugih propovednika iz razlicitih denominacija, pa i vase adventisticke crkve.. Pun je youtube i internet onih koji upozoravaju, sto iz pravoslavlja sto iz drugih zajednica.. Nema dakle veze ko je odakle, neprijatelj nam je isti, ako si Hriscanin, bar ako sebe tako zoves..

Odgovor je da ti plasiraš svetovni populizam a ne Biblijski stav o žigu zveri i čoveku bezakonja.

To nije odgovor, vec skretanje teme!

Pitanje je bilo, ponavljam:

Da li bi iko normalan pricao o "smanjenju uglja" u vreme Covid-a?

Nije realno da svet na taj nacin gurnes u jos vecu krizu, kada je poznato da Covid uzrokuje skok cena i nestasice!

Znaci, ovim bi samo produbio vec postojecu krizu! To zna i malo dete!

Da su zaista zeleli dobro ovom svetu, taj sastanak o klimatskim promenama bi odlozili za neka bolja vremena..

Zar nije tako Jovane???

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ponavljam po ko zna koji put vama nedokazanima --->

NE TVRDIMO MI DA JE VAKCINA ZIG ZVERI! VEC JE TO PRIVIKAVANJE NA OGRANICENJA KOJA CE U NOVOM SISTEMU BITI NORMALNA! To je samo priprema!

I to je netačno Mire moj. Prvo, ovo nije nikakvo navikavanje jer po zakonu o sprečavanju širenja infektivnih bolesti je sve ovo propisano i moguće su i još restriktivnije mere. Nekada se i u Srbiji to dešavalo u vreme knjaza Mihaila po zakonu iz 1839 i 1842 kada je nevakcinisan bio kažnjavan da se ne može ženiiti, ne može dobiti posao i slično. Naredba iz 1914 u Ćupriji je nalagala da ko se ne vakciniše nama hleba.

Dakle, kada to nije bilo priprema za žig zveri nisu ni ove preblage mere sada. A zakon o sprečavanju širenja zaraznih i infektivnih bolesti daje široka ovlašćenja vlasti da se suoči sa njim. Tako da to Mire ne stoji nikako.

Da li bi iko normalan pricao o "smanjenju uglja" u vreme Covid-a?

Nije realno da svet na taj nacin gurnes u jos vecu krizu, kada je poznato da Covid uzrokuje skok cena i nestasice!

Znaci, ovim bi samo produbio vec postojecu krizu! To zna i malo dete!

Da su zaista zeleli dobro ovom svetu, taj sastanak o klimatskim promenama bi odlozili za neka bolja vremena..

Zar nije tako Jovane???

Mire "pričao" o tome. Šta je tu problem ako neko priča o tome..jer je sve to realni scenario. Resursa uglja ima još veoma malo u svetu. Kako vreme prolazi biće sve manje i manje dok potpuno ne nestane uglja i nafte.

Ne znam šta tebe buni u tome što neko samo to navodi? To što je i COVID-19 kriza nastupila je nešto sasvim drugo. Nestašica uglja je relanost do 2025...otprilike.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Istina je da po Mojsijevom zakonu nije greh abortus. Već smo to pomenuli.

To si ti pominjao, a ne ja. A po tebi ni Bog nije Bog.

Zapovesti Božije i promena života je pečat Božiji. Žig zveri je kršenje zakona i život neposvećen i nepromenjen.

Je li te ovo proročica naučila? Isus uči nešto drugo - tko ne povjeruje da je Isus Bog, umrijet će u grijesima svojim. Kršćani vjeruju Isusu, a ti vjeruj pijanoj proročici i bogohulnici.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam se uvijek uzdao u ljude koji imaju zdrav razum, za razliku od tebe.

Kako kada svo vreme govoriš kako moćnici hoće da nas unište. Kako se sada odjednom uzdaš u ljude. Ko bi mogao da ti obezbedi to sa ugljem osim moćnika? Čudan neki zaokret kod tebe. Po potrebi se uzdaš a po potrebi osuđeš establišment. Nisi dosledan.

No, odakle znaš uopšte da će ljudi da prevaziđu to? I to je pitanje. Ugalj se ne može obnoviti. Osim da uništiš mnoge šume i da praviš od drveća ugljenisano kao ugalj drvo ali time ćeš uništiti eko sistem. Odakle ti nada dakle? Zar ti to ne govori da je Isus blizu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kako kada svo vreme govoriš kako moćnici hoće da nas unište.

Ne da hoće, oni to već čine. Nisam li ti nedavno citirao onoga Židova koji kaže da ćete vi zamorci hitati i po svoju četvrtu, petu, šestu, sedmu, i tko zna koju sve dozu. Naime, brzo će doći čas kada ćete vi zamorci morati češće po svoju dozu "Billova cjepiva" nego što odlaze da dijalizu ljudi kojima bubrezi ne funkcioniraju.

Kako se sada odjednom uzdaš u ljude. Ko bi mogao da ti obezbedi to sa ugljem osim moćnika? Čudan neki zaokret kod tebe. Po potrebi se uzdaš a po potrebi osuđeš establišment. Nisi dosledan.

Uzdam se u pametne i poštene ljude, a ne u zlotvore i zločince, kako si se ti uzdao u Titu. Evo našao sam jednu tvoju sliku iz tvojih SKOJ-evskih dana:

1640712936197.png
Jovan Prezviter slavi Titu

No, odakle znaš uopšte da će ljudi da prevaziđu to? I to je pitanje. Ugalj se ne može obnoviti. Osim da uništiš mnoge šume i da praviš od drveća ugljenisano kao ugalj drvo ali time ćeš uništiti eko sistem. Odakle ti nada dakle? Zar ti to ne govori da je Isus blizu?

Ti se više uzdaš u Titu nego u Isusa. Tito ti je ipak neko božanstvo, ne pišeš Isusovo ime po zidovima a Titino si pisao, a Isus ti je samo čovjek.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne da hoće, oni to već čine. Nisam li ti nedavno citirao onoga Židova koji kaže da ćete vi zamorci hitati i po svoju četvrtu, petu, šestu, sedmu, i tko zna koju sve dozu. Naime, brzo će doći čas kada ćete vi zamorci morati češće po svoju dozu "Billova cjepiva" nego što odlaze da dijalizu ljudi kojima bubrezi ne funkcioniraju.

I onda se uzdaš da će ti da te spasu od nestanka uglja. Hah...
Jovan Prezviter slavi Titu

Ma mnogo mi ti nešto Titu pominješ. Sumnjiv si mi.

Ti se više uzdaš u Titu nego u Isusa. Tito ti je ipak neko božanstvo, ne pišeš Isusovo ime po zidovima a Titino si pisao, a Isus ti je samo čovjek.

Hah...nemo me zasmejavaš.

Natrag