Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izvini Jovane, ali skok cena i ekonomsku krizu sam i ja mogao predvideti kao posledicu pandemije.. Ali ni u ludilu nisam mogao predvideti da ce se to poklopiti sa sastankom COP26 gde je odluceno da se "smanji upotreba uglja" i da ce to uzrokovati i "energetski kolaps"! Jer resursa ima "sasvim dovoljno" i nikakva kriza po tom pitanju nije bila izvesna!

Dakle, i previse je "slucajnosti" da bi se cela ova situacija na bilo koji nacin zavela pod normalan tok dogadjaja.. I situacija u svetu i ovo u Srbiji da se poklopi sa tim.. Nema sanse!

Pa to je ono što ti govorim..zna se da će doći do ekonomske krize(nikakava mudrost) i onda se dogodi neka konferencija i ljudi zaključe naivno(planski smišljeno od strane manipulatora Samira) da to ima veze sa time. Dobro ko voli da misli da je naročito mudar pa je on to provalio..svaka čast. Ali moram razočarati mudrace jer teme veze jedna sa drugom namaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I ne samo to, nego oni vode sve banke i svetske korporacije, industriju, pa cak i holivudsku industriju filmova, osnovao ju je jevrejin, muzicku industriju, nauku, skoro svi milijarderi imaju jevrejsko poreklo.. Bukvalno sve vode..

A sta im je cilj? Mi smo za njih "goja" (stoka) i treba nas pobiti, otuda i izvrtanje svega Hriscanskog, izrugivanje Hristu, trovanje, moralno i psihicko trovanje kroz muziku i industriju zabave..

Evo nekoliko citata od "talmudaša" koji su i Jovanu zatrovali um i kod njega stvorili ovakvu mržnju prema Kristu, prema Njegovoj Majci i prema Njegovoj Crkvi.

- Krist je sin prostitutke. On je kopile.“ (Toldath Jeschu).

- „Krist je sin jedne menstruirane. On je: Ben pandreat, tj. sin nečiste životinje.“ (Toldath Jeschu).

- Krist je na jednom gnojištu sahranjeno crknuto pseto.“ (Sahar).

- Krist je bio luda. On je mađionicar. On se zove Ben štada (sin prostitutke).“ (Talmud, Schabbath 104b).

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To je bilo i pre i sličnih stvari. No, šta tebe čudi u budućnosti da će dolaziti do energetske krize? Pa troše se resursi zemlje..još malo imamo nafte i uglja...sećaš se kada sam ranije pisao o tome.

Kriza nije nastala zbog "nedostatka uglja", vec zato sto su se oni u UN dogovorili da ogranice upotrebu tog energenta, zbog smanjenja emisije CO2!

Da zaista postoji problem sa "nedostatkom uglja", zar stvarno mislis da bi se oni sastajali da "ogranicavaju" njegovu upotrebu? Ne bi ga ogranicavali, vec bi raspravljali o tome sta da rade "kada se sav ugalj potorosi", o razvitku nove tehnologije!

Buduci da to nisu ni pomenuli, ta teorija ti pada u vodu! I to je samo teorija, njihove "lazi" i "izmisljotine", kojim bi u slucaju da im ovo ne uspe, pokusali da opravdaju uvodjenje alternativnih izvora energije! (koje vec poseduju).

Objasni mi samo, kako to da niko u Srbiji nije primetio da "rezerve uglja nestaju", i kako to da nijedan strucnjak nije upozorio javnost da cemo za 20-50 godina ostati bez uglja? Kako to da se drzava unapred nije pripremala za prevazilazenje tog problema ako on stvarno postoji? I kako to da se ni druge drzave nisu za to pripremale?

Zato Jovane, taj problem ne postoji! A ti manipulises!

Rekao sam lepo (sto ti nisi komentarisao), da niko normalan ne bi usred krize koja je uzrokovana pandemijom ogranicavao upotrebu energenata kao sto je ugalj, osim ako ne zeli da jos vise produbi ekonomsku krizu i ucini je neizdrzljivom! U protivnom bi sacekao da se situacija smiri, pa bi onda posle radio na unapredjenju zivotne sredine i smanjenju CO2.

To i jeste dokaz da oni sve ovo rade namerno, da vestacki izazivaju energetski kolaps, a ti ovo nisi smeo ni da komentarises jer i sam znas da je tako!

Ako je neko sumnjao u robotizaciju, tj. u to da ce nas uskoro zameniti roboti.. Ovo je robot opremljen GPT3 tehnologijom koja mu omogucava da "donosi zakljucke", da uci iz dostupnih informacija.. Na primer moze da proceni koliko osoba ima godina a da prethodno nije programiran za to! Sto je odlika koju poseduju jedino ljudi..

Sposoban je za interakciju, ucenje i moze samostalno da "donosi odluke", da "zakljucuje" na osnovu dostupnih informacija, prakticno sposoban je da "razmislja", sto je vestina koju poseduju jedino ljudi, a koja ce se vremenom razvijati kako robot upija sve vise informacija..

Deluje pomalo zastrasujuce.. Da ne pricam da je ovo samo demonstracija tehnologije, dok oni imaju mnogo ozbiljnije stvari..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kriza nije nastala zbog "nedostatka uglja", vec zato sto su se oni u UN dogovorili da ogranice upotrebu tog energenta, zbog smanjenja emisije CO2!

I da je tako to bi čak bila odlična ideja. Mora se zaista zaustaviti CO2. Ali nisu uprvu. Jednostavno stvari se dešavaju, a da oni zaista hoće da ograniče CO2 na taj način pa ne bi to rajalo tako kratko. Nego Mire, u glavi su ti sijaseet teoriaj zavere i ti jednostavno gledaš i najmanju moguću stvar da iskonstruišeš u prilog tome. Jednostavno tako je. Ali veruj mi, sve te TZ su tako suprotne i protivurečne da ćeš i sam to uvideti uskoro.

Nadu veži za Hrista, pusti puste teorije zavere.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Uzrok je naravno opet "los kvalitet uglja" :)

PONOVO POŽAR U TENTU ISPLIVALI VIDEO SNIMCI HAVARIJE

photo_2021-12-26_15-07-06.jpg

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jednostavno stvari se dešavaju, a da oni zaista hoće da ograniče CO2 na taj način pa ne bi to rajalo tako kratko.

Sta se desava Jovane? Kako se ovo ranije nije desavalo u Srbiji?

I kako to da ni jedna drzava sveta, nije pripremila plan sta ce da uradi kada "potroši sve rezerve uglja"?

Ako su znali da ce "uglja da nestane", ne bi ga onda "ogranicavali", vec bi u UN razgovarali o prelasku na novu tehnologiju!

Dakle, pricas gluposti!

Ovo se uopste ne desava po svetu, vec jedino u Srbiji, i ocigledna je u pitanju "sabotaza"! (sto je povezano sa odlukom u UN).

Niko normalan ne bi usred ekonomske krize koja je uzrokovana pandemijom ogranicavao upotrebu energenata kao sto je ugalj, osim ako ne zeli da jos vise produbi krizu i ucini je neizdrzljivom! U protivnom bi sacekao da se situacija smiri, pa bi onda nakon toga radio na unapredjenju zivotne sredine i smanjenju CO2.

To i jeste dokaz da oni sve ovo rade namerno, da vestacki izazivaju energetski kolaps..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sta se desava Jovane? Kako se ovo ranije nije desavalo u Srbiji?

Ti si sada ko SNS-ovci..kad kažu..a što u vrem Tadića nije bilo kovid bolnica :) :)...eto Mire. To tvoje teoretisanje ima takav prizvuk. Što nije ranije nego baš sada.

I kako to da ni jedna drzava sveta, nije pripremila plan sta ce da uradi kada "potroši sve rezerve uglja"?

To će se svakako desiti. Svaka država razmišlja o altermativnom..zato se prave električni automobili i sl...

Ako su znali da ce "uglja da nestane", ne bi ga onda "ogranicavali", vec bi u UN razgovarali o prelasku na novu tehnologiju!

Ako su znali. Mire tvoje teorije zavere te toliko čine čudnom da postavljaš pitanja koja su baš onako dečija, bez ljutnje. Pa naravno a su znali..pa znam ja i ti..a kamo li oni da ne znaju. Pa otome pričaju zadnjih 50 godina. Ne znam da li mi živimo Mire u istom vremenu ili ti pišeš iz prošlosti od pre 50 godina. Mire brate, naravno da se zna. Svi resursi nestaju..to je prces. Naravno, razmatraju se alternativni. Plus porast stanovništva te dodatnog sve bržeg crpljenja resursa. Još koju deceniju i imamo realne šanse da se vratimo na XVIII vek. To je neminovnost. Zato Isus dolazi...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Niko normalan ne bi usred ekonomske krize koja je uzrokovana pandemijom ogranicavao upotrebu energenata kao sto je ugalj, osim ako ne zeli da jos vise produbi krizu i ucini je neizdrzljivom! U protivnom bi sacekao da se situacija smiri, pa bi onda nakon toga radio na unapredjenju zivotne sredine i smanjenju CO2.

Nema šta da neko ne želi ili želi. To zavisi od realnih okolnosti. Ne znam šta si ti video u tvojoj zaverološkoj percepciji ali Mire, ne znam stalno nešto sumnjaš a bez ikakvog opipljivog dokaza. Ti stalno izvodiš neke zaključke bez realnog i opipljivog dokaza.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa naravno da su znali..pa znam ja i ti..a kamo li oni da ne znaju.

Pa ako su znali da "uglja nestaje" zasto bi ogranicavali njegovu primenu? Znaci ne mozes vise da zagadjujes JER GA NEMA!

Ovo je toralni nonsens i besmisao sta ti pricas!

Nema šta da neko ne želi ili želi. To zavisi od realnih okolnosti. Ne znam šta si ti video u tvojoj zaverološkoj percepciji ali Mire, ne znam stalno nešto sumnjaš a bez ikakvog opipljivog dokaza.

Kakav je sad ovo odgovor? Pa ti izbegavas odgovoriti.. Pitam ponovo:

Da li bi iko normalan usred ekonomske krize koja je uzrokovana pandemijom ogranicavao upotrebu energenata kao sto je ugalj, osim ako ne zeli da jos vise produbi krizu u svetu!

Zar ne bi sacekao da pandemija prodje, pa se tek onda bavio
unapredjenjem zivotne sredine i smanjenjem CO2., zabranom uglja?

To je dokaz da oni sve ovo rade namerno, i da vestacki izazivaju energetski kolaps..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A ne može da se desi nestašica uglja ili neki trenutni problem? Vama zaverolozima čovek je u centru pažnje. Po vama sve je u rukama čoveka, čovek sve kreira(tamo neki čovek, neki ljudi) , ne postoji mogućnost da se desi išta mimo čoveka.

Zapravo vi time precenjujete čoveka i njegovu moć. Nisi svestan da je to potajno idolizovanje čoveka i njegovih moći.

Natrag