A ne može da se desi nestašica uglja ili neki trenutni problem?
Jovane, ja ne govorim o "nestasici uglja" to si izmislio! Nikakve nestasice uglja nema u svetu!
Zna se sta je razlog ove krize, njihova odluka da se "ogranici iskoristavanje uglja"!
Izbegavas da odgovoris na moje pitanje! Ja sam te lepo pitao, i ponavljam opet:
Da li bi iko normalan pricao o "smanjenju uglja" u vreme Covid-a, jer nije realno da svet na taj nacin gurnes u jos vecu krizu, kada i sam znas da Covid uzrokuje krizu, skok cena i nestasice!
Znaci, ovim bi samo produbio postojecu krizu! To zna i malo dete!
Da su oni zaista zeleli dobro ovom svetu, taj sastanak o klimatskim promenama u UN bi odlozili za neka bolja vremena..
Zar nije tako Jovane???
Vama zaverolozima čovek je u centru pažnje. Po vama sve je u rukama čoveka, čovek sve kreira
Jok, vec kreira "moja baba"!
Evo ti Pavle, najveci zaverolog, i on prica o zaveri jos u njegovo vreme, o "coveku bezakonja" :
"Dok se ne pokaze.. Covek bezakonja, sin pogibli... I sad znate šta zadržava da se ne javi u svoje vreme. Jer se već radi tajna bezakonja, samo dok se ukloni onaj koji sad zadržava. Pa ce se onda pojaviti bezakonik.."
Dakle oni neprestano rade na tome, jos u Pavlovo vreme su to radili, i pripremaju teren za svog cara - satanu! Nikad nisu prestali to da rade! A onaj koji sada "zadrzava" da se ne pojavi, nego tek u svoje vreme je Bog!
Mi ne pricamo suprotno bibliji, vec ono sto je i Pavle pisao u svoje vreme!
Mi govorimo o "tajni bezakonja", o zaveri koju satanisti sprovode od pocetka (razradjuju plan, i sprovode ga u delo u etapama), da bi unistili i crkvu i veru. Oni pripremaju teren satani, odnosno antihristu!
Ja ne kazem da dogadjaji u jednom trenutku nece "stati" i da ih Bog nece zaustaviti, ali se "tajna bezakonja" sada uzurbano sprovodi!
Ti ne ucis biblijsku nauku, jer pricas protiv zavere! Govoris da ona ne postoji! Tvrdis da nam svetski vladari zele dobro!? To je nonsens, jer oni su satanisti, to su prodane duse, satana im je dao "svoju oblast" i "zmija svoju vlast", pise ti u otkrivenju!
Dakle, ne mozes ti biti na celu drzave, niti se baviti politikom, ako ne dolazis iz tog drustva ili si demonizovan ili si clan tajnog drustva, nema trece! A to sto im Bog dozvoljava da vladaju, to je drugo.. On ih kontrolise, pa u odredjenom smislu i mi trebamo da im se pokoravamo, ali ne onda kada rade protiv Bozje volje! Kada se radi o uskracivanju ljudskih prava sloboda i vakcinaciji koju na silu sprovode, nismo duzni da ih slusamo, pogotovo ako se to kosi sa nasom verom! A vec sam objasnio sta je u pozadini svega toga..
ne postoji mogućnost da se desi išta mimo čoveka
Jovane, samo slep covek moze govoriti da su ovi dogadjaji "slucajni" a ne namerni! Cak ni vakcinisani vise u to ne veruju! Jedino ti fantaziras kako je sve slucajno! A ni jedan dokaz nisi dao kojim bi to potvrdio, ne mozes ni na prosto pitanje da mi odgovoris..
Zapravo vi time precenjujete čoveka i njegovu moć. Nisi svestan da je to potajno idolizovanje čoveka i njegovih moći.
Nemoj molim te ovakve stvari da mi podmeces, niko ne idealizuje coveka! Zelis opet da skrenes temu..
Ko drugi moze da sprovede "tajnu bezakonja" ako ne ljudi? Ko ju je sprovodio u Pavlovo vreme? Ne moze satana sam da sprovede plan, pa nema on ruke i noge..
Dakle, ides protiv biblije, sama Biblija i Pavle ti svedoce o "tajni bezakonja" koja se radi, i oni su "teoreticari zavere" - to lepo pise, a posto ti u to ne verujes, ti nemas biblijsku nauku, i ti pricas suprotno njoj!
Dodacu ipak, da to sto mi mislimo suprotno, ne utice na nase spasenje, i ovaj razgovor ne bi smeo da stvara podele izmedju verujucih, niti u crkvi niti bilo gde, satanisti su ti koji na ovaj nacin zele da stvore podele i u crkvi, da se mi podelimo na vakcinisane i nevakciniasane.. Ali da ti (i tebi slicni) verujete pogresno, to je cinjenica, i veoma mi je zao zbog toga sto ne mozes da vidis sta oni rade..