- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ni slučajno nisam mislio da ću promijeniti odnos prema istini, kada sam napisao da ću potpuno promijeniti odnos prema Jovanu.
Nisam to ni sumnjao. Moja se opaska odnosila na to da ih ne smemo ignorirati.
A ignorišemo ih. Prelati ih ignorišu, samodovoljno verujući da je dovoljno da poznaju Istinu i da Kristu pripadaju.
A to nikako nije dovoljno, jer nakot sina pogibli, nakot Samaelov upravo to i koristi da krade duše.
Cionistički nakot "židova koji to nisu" (Miroljuba je glavačke iz ureda izbacio glavni rabin za Srbiju) se predstavlja kao nekakvi "Biblijski pravoslavci" - očekujem da uskoro čujem o postojanjnu nekaqkvih "Biblijskih Katolika" (što me iskreno ne bi začudilo, nakot kamenom u glavu udarene vračare iz Maine-a je spreman na sve) , svojim otrovom zagađuju svaki vid javnog delovanja, sa svojih "predikaonica" nas koji ih i ne diramo "sinovima kurve" nazivaju, ljudima koji o Kršćanstvu malo znaju nude sebe kao nekakve "proroke" i "sveznalice" vešto kombinujući New Age magijašenje (veganstvo i slične debilnosti) s mlataranjem Biblijom... I prelati, naši prelati (bilo Katolički, bilo Pravoslavni), ćute. S ambona se ne čuju upozorenja, nakot sektaški nam nije na usnama, a ovo vreme kada sinovi pogibli, arogantni plod upravo istog duha koji vodi bezumnike sektaške, im daje poleta da love duše i od Krista ih otimaju nudeći uvijeno u mlataranje ukradenim i silovanim Pismom, samog sotonu...
Nismo dakle pozvani da svoje bližnje, stado nam povereno (svi smo makar i nemali Sveti Red, "kraljevsko svećenstvo", svi smo apostoli, svi smo psi ovčari, te ovčinjak Kristov) moramo čuvati. Posebno od onih koji se, uvijeni u "jagnjeću kožu" kevću i laju nudeći plodove svojih sotonom posednutih umova kao Evanđelje...
Ukoliko li zaćutimo i pustimo bezumnike da duše kradu, pitat će nas Gospodin zašto smo ćutali kada ćutanju mesta bilo nije.
Poslednja izmena: