Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Kako znaš ako ne proveriš Evo proveri me i dokaži da nisam upravu. Ja tako radim. Ti da si postavio reference od Avgustina ili Varona ja bih odmah to potrtažio. Jedva bih čeakao da proverim i pokažem da nisi upravu ili jesi upravu. Dakle, je li ti teško naći Avgustina?
I nije važno da li je "organizovano" ili ne..jer u svesti naroda je jače ono što nije organiznovano. Evo pogledaj i sam koliko je recimo jaka tradicija da se na groblje odnosi hrana i slične stvari a to nije organizovano niti od države propisano. Ali to je u svesti naroda. Tako ti je i za kult sunca. Svest naroda i kada država nije organizovala ili kada nije bilo opšte prihvaćeno jeste bilo jakog poriva da narod to u svojoj svesti neguje kao bitno i da zna da je to bogu sunca posvećeno.
Biblija zapravo svo veme govori o pojedincima a ne o državi koja je kriva za nešto. Kada Bog sudi Izraelu On sudi za svest naroda i pojedinca a ne za organizovano od države.
No, evo proveri, ja ću svakako izneti...nije problem. Ali da li je moguće da nećete da proveravate? Pa Mire, sutra može da te prevari ko god hoće, jer ti nećeš da proveraš. Tako isto veruješ i u ove teroje zavera o vakcinama.
Nisam duzan da proveravam gluposti, tekst je pisao protestant, nijedan citat nije naveo, a niti ja to mogu da nadjem (pokusao sam), niti ces ti trazeci to dokazati, jer je rec o prevari prevarenog.. A ti verujes tome jer ti se svidja, ja sam davno proverio..