Nisi onda do kraja pročitao ili razumeo gore napisano. Demokratski poredak čuva tvoja prava, a to znači da si zaštićen da činiš ono što želiš i što je uskladu sa tvojim nazorima a da fizčki nikoga ne ugrožavaš. Sve dok drugog ne ugrožavaš jer demokratija čuva prava sviju
To nije tacno, rekao sam demokratija omogucava svima da "traze svoja prava", podstice "bunt" i izaziva nasilje, jer u ljudima podstice najgore porive i teznje za zadovoljenjem istih!
Tako ce sutra legalizovati i pedofiliju, jer to je demokratija!
U demokratiji - NE POSTOJE NEPROMENLJIVI ZAKONI KOJI CE DA ZASTITE TVOJA PRAVA! Niti ce da zastite prava tvog deteta!
Ti si pogresno razumeo koncept demokratije! Demokratija je NARODNA VOLJA, a kao takva ona vodi teznji za zadovoljenjem najnizih poriva! Jer narod je u sustini zao! Pa trazi zlo!
Čini mi se upravo obrnuto Mire. Da ti ne shvataš šta je demokratija.
Ne nego ti ne shvatas! Ti ne razumes koje su opasnosti slobodnog izbora bez ogranicenja! U demokratiji ne postoje ogranicenja osim onih koje drustvo samo postavi! Tako i zahtevi bivaju sve veci, i apetiti se povecavaju, jer popustanje jednoj devijaciji vodi u drugu, i tako redom.. Greh je zarazan!
Potupni promašaj. Ne znam zašto banailizuješ stvari? Ne, demokratija to ne podrazumeva. Zaista banalizacija i to ona najpopulističkija.
Nikakve banalizacije nema u onome sto vec vidimo da se desava!
Demokratija je podstakla seksualnu revoluciju 60-ih, homoseksualizam, genderizam, danas gura pedofiliju kao normalnost, satanizam kao normalnost, prava deteta iznad roditelja, podstice bunt, jer ljudima govori da mogu dobiti sta god pozele ako se drustvo sa time slozi! A put od neslaganja do prihvatanja u drustvu je kratak u danasnje vreme medijske propagande!
Tako su nedavno prihvatili i genderizam i "rodnu ravnopravnost" koja ne postoji samo na papiru, a kod poremecenih osoba dolazi do izrazaja. Pa je tako nedavno izasao clanak o odraslom coveku koji se predstavlja kao "beba danijela". Zakon o "rodnoj ravnopravnosti" mu omogucava da se tako izjasnjava! Dakle, on je "odrasla beba" i hoce da ide u obdaniste da se igra sa decom!
Ti se pravis lud, ignorises opasnosti koju predstavlja takav oblik vladanja, gde se popusta ljudskim najnizim porivima! Gde se devijacije legalizuju kao "normalne"!
Nego Mire, da li smatraš datvoja prava ne treba da budu poštovana?
Izvini Jovane, ali ta prica o nekakvim "mojim pravima" je nesto najpogubnije sto postoji! JA NEMAM PRAVA DA TRAZIM BILO STA STO NIJE U SKLADU S BOZJIM ZAKONIMA! Prvo je satana promovisao "pravo na izbor" na nebu u pogledu vere, trazio je da se omoguci ljudima izbor da izaberu sebi koga ce obozavati ili kome ce sluziti, ako ne zele nikome da sluze, nego sebi da udovoljavaju, da im se to omoguci! Vidimo do cega je to dovelo, a to je ono sto nudi tvoja demokratija, i tu nema nikakve "banalizacije", postoji samo negacija zakona!
Dakle, demokratija vodi relativizaciji i negaciji zakona, i kao takva je opasna pojava! Ukinucemo stari zakon koji stiti porodicu kao jedinicu drustva i uvescemo novi zakon koji to relativizuje i omogucava neprirodnu zajednicu! To radi "demokratija!"
Ja sam ti lepo objasnio da je to "satanizam" i zato se i zove DEMO KRATIJA! (DEMONSKA VLADAVINA).
Bas zbog takvih stvari je Bog proterao trecinu andjela sa neba, i zbacio satanu! A ti zelis takvu vladavinu na zemlji?
To je nerazumno!
Sve dok drugog ne ugrožavaš jer demokratija čuva prava sviju
I satana je tvrdio "da nikog ne ugrozava"! Znas, eto mi cemo da sedimo ovde u cosku i da se drogiramo, mi ne ugrozavamo nikoga! A kada mu dozvolis, on se osili, pa pocne i drugima da namece drogu, i da promovise to pogubno ponasanje, jer se njemu svidja pa misli da su svi drugi ludi sto ne probaju! Kad bi oni samo znali kako je to dobro i sta propustaju.. Uh.. Daj takvom mali prst, trazice ti celu saku! Ne mozes popustati zlu a ocekivati da se ne umnozi i ne ugrozi ostatak sveta! To je nerazumno!
Jedna trula jabuka u korpi zarazi i sve ostale! To je u prirodi i drustenom uredjenju!
Ne moram ja bas nista ovde da dokazujem! To do cega je dovela demokratija vidljivo je danas svima! Potrebno je samo da se osvrnes oko sebe!