Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

U Bjelorusiji stupio na snagu zakon kojim se uvodi smrtna kazna za veleizdaju​

Zakonom se mijenja dio bjeloruskog Krivičnog zakona i predviđa mogućnost doživotnog zatvora ili smrtne kazne za izdaju koju je počinilo službeno lice na javnom položaju.

Evo nam pravednog i neokaljanog moralno Istoka. Uvodi se smrtna kazna za onoga ko ne misli kao predsednik Lukašenko, i ko smatra da ova politika koju vodi Lukašeko, vodi ka nestanku sopstevene države i utapanja u Rusiju, taj je izdajnik i taj treba da robija doživotno ili čak da bude ubijen.

Kako ovako nešto ne iznose oni koji kukaju na Zapad i navodnu svoju ugroženost a ovo im nije ništa značajno da iznesu. Zašto? Pa zato što se intimno slažu sa autorkratksim metodama a Zapad kritikuju zbog sloboda koje pruža.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Dvadeset godina Guantanama je veliki apsurd za „američka ljudska prava“​

Prilikom dvadesete obljetnice uspostave američkog zatvora u Guantanamu, stalno se čuje kritika međunarodne zajednice. Od samog početka uspostave, taj „crni zatvor“ je postao sinonim za kršenje ljudskih prava. A nakon 20 godina, SAD nisu zaustavile zlostavljanje zatvorenika, već su i proširile „mrežu crnih zatvora“ širom svijeta.

Jedanaestog siječnja 2002., američka vojska je u američkom vojnom kampu u kubanskom zaljevu Guantanamo postavila zatvor, gdje su bili zarobljeni osumnjičeni teroristi uhapšeni nakon incidenta „9-11“. Tijekom 20 godina, američka strana nikad nije objavila tko su zarobljeni u Guantanamu, kakva sredstva mučenja su upotrijebljena u ispitivanju, kao i koliko je dugo trajanje zarobljeništva. No, tijekom 20 godina mediji su neprestano otkrivali skandale o mučenju zarobljenika u zatvoru Guantanamo, na što je upozoravala i međunarodna zajednica.

Na primjer, u prosincu je list „The New York Times“ objavio ilustracije zarobljenika iz Guantanama, koje prikazuju detalje zlostavljanja i mučenja od strane američke CIA-e u tom zatvoru. Među svim ovim zlostavljanjima i mučenjima, navedeno je kako se mučenje vodom izvršilo čak 83 puta.

O djelovanjima američke vojske u zatvoru u Guantanamu, samostalni stručnjaci imenovani od strani Vijeća za ljudska prava UN-a su nedavno optužili u izjavi, ističući da američko djelovanje, odnosno zarobljavanje, mučenje i zlostavljanje bez sudskog rješenja, apsolutno nije prihvatljivo za bilo koju Vladu, posebno za Vladu koja je najavila da će štititi ljudska prava.

Zadnjih 20 godina ljudi nisu vidjeli nikakav napredak u stanju ljudskih prava u američkim „crnim zatvorima“. Baš suprotno, međunarodna zajednica je primijetila da su SAD, u suradnji s pojedinim zemljama, postavile još više „crnih zatvora“ u kojima se ponižavaju ljudska prava. Na primjer, u Litvi je američka strana preko lažne tvrtke nazivana „Elite LLC.“, nabavila zemljište, pa prevozila građevinske materijale s inozemstva za gradnju konjičkog kluba, no u kojoj je, zapravo, bio skriven betonski „crni zatvor“. Razlog zašto se američka strana toliko trudila u tajnim poslovima, jest to da američki zakoni ne dozvoljavaju zarobljavanje zločinaca u izoliranim tajnim zatvorima, i zato su ovi „crni zatvori“ organizirani u inozemstvu.

Zaštita ljudska prava nije samo slogan nego je i akcija. Zbog sve jačih kritika i optužbi međunarodne zajednice, američka strana se treba pregledati i odmah zatvoriti zatvor u Guantanamu i tajne zatvore širom svijeta, te se baviti sveobuhvatnom istragom o tome. SAD treba istražiti odgovornost. Ova ružna stranica o američkom samovoljnom kršenju ljudskih prava u povijesti svijeta, treba se završiti!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo, jedino što zna je kritika Zapada.

Pa kritikuj malo Istok. Pa tu imaš kritike koliko hoćeš, i to mnogo veću nego Zapada. Ti si istočni čovek definitivno.

Ne kažem da je Zapad bezgrešan, ali jedinio što kritikuješ jeste Zapad i to nađeš nešto što postoji u svakoj zemlji..koliko je samo logora i nečovečnog postupanja bilo tokom rata kod nas 1991-1995? Pa nemoj stvarno da nas vređaš na neki način. Čuj, postupanja u Gvantanamu....to je veći greh od logora na tlu Jugoslavije od 1991-1995? Koliko se nečovečno postupa u običnim zatvorima.

Nego ne kritikuješ uopšte nedemokratske režime na istoku. To ti nikada nije palo na um.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Pa kritikuj malo Istok.

Ja sam i jedne i druge označio antikristima, i na ovom forumu više puta, jer pristajem biti samo na Božjoj strani. Ti, pak, kritiziraš istočnog antikrista, a istovremeno si zarobljenik, sluga i promotor zapadnog antikrista. Ovako smo odabrali svaki od nas, a vječni život nam ovisi upravo o ovom izboru.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve u svemu - ja vidim poslednjih 100 godina istorije Evrope - bezbroj nijansi raznih Nacista koj su na vlasti, ili tek što nisu...

Jevreja, ni od korova!
Hazara, još manje! Bajata ti je ta anti-semitska čorba - a i demode je...

Vidim da znas sta je pricao, ok. Mozda si u pravu a mozda i nisi, ne znam. Ali ja sam proveravao, i jevreji su na svim vodecim pozicijama, kompanijama, drzavnim sluzbama i pozicijama u svetu. Jedino ako je u pitanju neka manipulacija i izvor nije sasvim tacan. Ali cak i u ovoj situaciji sa vakcinama, nezavisno sam proverio, i skoro svi predsednici kompanija koje proizvode vakcine su jeverji, ili vuku poreklo. Ne znam kako ovo da svedem pod slucajnost.. Odakle toliko jevreja na vodecim pozicijama u svetu? Kao da nema pametnih ljudi drugih nacionalnosti?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Pa kritikuj malo Istok. Pa tu imaš kritike koliko hoćeš, i to mnogo veću nego Zapada. Ti si istočni čovek definitivno

Jovane, kad sam ja branio Putina govoreci da je manje zlo, on je bas po njemu udario jednako kao po zapadu.. Tako da ne znam sta hoces reci? I u pravu je, ne treba ni jednu stranu favorizovati, svi su oni protiv naroda..

Ja sam i jedne i druge označio antikristima, i na ovom forumu više puta, jer pristajem biti samo na Božjoj strani.

Jesi, to priznajem, i jedne i druge si jednako kritikovao!

Ti, pak, kritiziraš istočnog antikrista, a istovremeno si zarobljenik, sluga i promotor zapadnog antikrista.

Bas tako, on favorizuje zapad..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam i jedne i druge označio antikristima, i na ovom forumu više puta, jer pristajem biti samo na Božjoj strani

Ja nikada nisam video da si kritikovao Istočnjačke nedemokratske režime današnjice. Jednostavno, to prećutkuješ a mislim da znam zašto. No, ti sam se izjasni zašto.

Ti, pak, kritiziraš istočnog antikrista, a istovremeno si zarobljenik, sluga i promotor zapadnog antikrista.

Ja uvak branim demokratske slobode, koje ti napadaš. Ja ne branim nikakvog antihrista sa Zapada već demokratiju. I to je najveća vrednost Zapadne civilizacije i uopšte svetske civilizacije. Ne postoji ništa ljudsko što je vrednije. Zabrane nisu rešenje. Ti demokratiju ne voliš jer ona dopušta i neke anomalije ili ono što mi sami ne bismo upražnjavali. Ali zato nama niko ne brani da živimo kako želimo. To je demokratija:"živi i pusti druge da žive". Ako koga želiš poučiti daj mu lični primer ali ga ne možeš prisiliti i ograničiti da tako živi do god tebe ne primirava da činiš ono što nećeš. I ti na osnovu toga mrziš Zapadnu demokratiju. To je pogrešno.

Dakle, posledice despotizma vidimo. Posledice Istočnjačke autokratije, koju trebaš osuditi i ti, vidimo danas. To su oni što se pozivaju na Boga, to su oni što crkvu i državu mešaju i u ime pravoslavlja rade silna nedela. Dok se ti koncentrišeš na sporedne stvari na Zapadu, ove ogromne mane Istoka ne primećuješ niti ih sudiš.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja nikada nisam video da si kritikovao Istočnjačke nedemokratske režime današnjice. Jednostavno, to prećutkuješ a mislim da znam zašto. No, ti sam se izjasni zašto

Jesam ti lepo rekao da je on kritikovao Putina, mozda i vise nego zapad! Ti si u to vreme i sam diskutovao zajedno sa nama, pa nisi video?

Ja uvak branim demokratske slobode, koje ti napadaš

Demokratija je najgori sistem, to su slobode za sve i za vestice i sataniste, gejeve, pedofile.. To sto branis je gori satanizam od ovog na istoku! Njegov idejni tvorac jeste satana, jer on je prvi na nebu trazio pravo na opredeljenje i pravo na izbor, da bi na taj nacin mogao na svoju stranu da odvuce i druga stvorenja! To isto sada implementira i na zemlji! Zato mu treba demokratija!

A Bog nije demokrata, on je satanu proterao sa neba! Da je Bog demokrata, imali bismo dve stranke na nebu i pravo na izbor, posle cega niko ne bi imao prava da se ljuti, ni Bog ni satana, vec bi se rukovali i delili vlast, kao sto nasi politicari rade!

Takva vlast na nebu dakle, ne postoji! Bog nije demokrata, vec autoritativni vladar! Ali ipak, ti zelis tu DEMO - NO - KRATSKU vlast na zemlji, i nju promovises! Sama rec kaze sta je!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zabrane nisu rešenje.

OK. Zalaži se onda za micanje svih prometnih znakova, zalaži se za ukidanje ograničenja brzine na cestama i ulicama, zalaži se za ukidanje smjera i strane na cestama po kojima se smije voziti, zalaži se za zabranu remećenja reda i mira, zalaži se za ukidanje zabrane proizvodnje i trgovine drogama i na koncu, zalaži se za ukidanje zabrane napadanja i ubijanja drugih.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
OK. Zalaži se onda za micanje svih prometnih znakova, zalaži se za ukidanje ograničenja brzine na cestama i ulicama, zalaži se za ukidanje smjera i strane na cestama po kojima se smije voziti, zalaži se za zabranu remećenja reda i mira, zalaži se za ukidanje zabrane proizvodnje i trgovine drogama i na koncu, zalaži se za ukidanje zabrane napadanja i ubijanja drugih.
Razuman si toliko da možeš razgraničiti šta se podrazumevam pod slobodom. Ono što te fizički ne ugrožava a slobodno ispoljava neko drgi. A nepoštovanje znakova te može ugroziti.

Ali opet žao mi je što banalizješ stvari.

Natrag