Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Taj čiji si tekst preneo, taj radi za Putina i za Istok. Da li direkno ili indirektno, ne znam. Ali posledice takvog narativa su podrška Istoku protiv jelte "dekadentnog" Zapada.

Samo mnogima od vas je to teško da uvidite.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Taj čiji si tekst preneo, taj radi za Putina i za Istok. Da li direkno ili indirektno, ne znam. Ali posledice takvog narativa su podrška Istoku protiv jelte "dekadentnog" Zapada.

Samo mnogima od vas je to teško da uvidite.

Ne, nego je tebi teško prihvatiti da ti nisi jedini koji nešto zna. A kako bi ti tek bilo kad bi ti pamet mogla posvijestiti i vidjeti da zapad jest dekadentan.

A još gluplja ti je teza, da se razotkrivanjem zapadnog antikrista daje podrška istočnom antikristu. Mi kršćani se zgražamo i nad jednim i nad drugim i koliko mognemo suprotstavit ćemo se. A ti antikristu služi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo nevieh da citiraš išta što kritikuje Istočnjačku dekadenciju, autoritarne režime na Istoku, nacionalizam na Istoku, spregu crkve i države na Istoku....

Kako to ne videh od tebe. Baš se čudim.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo nevieh da citiraš išta što kritikuje Istočnjačku dekadenciju, autoritarne režime na Istoku, nacionalizam na Istoku, spregu crkve i države na Istoku....

Kako to ne videh od tebe. Baš se čudim.

Po običaju, lažeš. Evo samo jednog, od više njih, mojih sličnih postova:

Ne smeš u ime vere nikome nametati, to je diskredizacija same vere.

A ti u ime svoje vjere smiješ nametati? Ti vjeruješ i tvrdiš da nema razlike između govna i fetusa u tijelu žene - i jedno i drugo je samo dio tijela žene - i zakonski bi onda nametnuo da se smije ubiti dijete.

Kao Putin što nameće, nemoj ti.

Vidjesmo da si baš ti Putinova slika po ovom pitanju. Evo ti podataka da vidiš da si na istoj strani sa dvojicom divljaka djecoubojica, Bidenom i Putinom:

Top 10 Countries with the Highest Abortion Rates (annually per 1000 women) - United Nations
Deset prvih zemalja s najvišom stopom abortusa - UN podaci

Russia - 53.7
Vietnam - 35.2
Kazakhstan - 35.0
Estonia - 33.3
Belarus - 31.7
Romania - 27.8
Ukraine - 27.5
Latvia - 27.3
Cuba - 24.8
China - 24.0
-------------------------------
Antikristi su Boga ubili, na križ ga razapeli. Bilo je to jedan put i nikada više. Ali antikristi i dalje, simbolično, Boga ubijaju, jer čitamo:

Mt 25,40: što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste! Zatim će reći i onima slijeva: 'Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

Dakle, nema sigurnijeg puta za oganj vječni, od kasapljenja djece u majčinim utrobama. A u tome sudjeluju, osim majke, najviše oni koji su to mogli zakonima spriječiti a nisu. Najviše oni koji ogromnne novce izdvajaju i troše za ove najđavolskije rabote.

Ne budi Putin, reče ti meni.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Po običaju, lažeš.
Vidjesmo da si baš ti Putinova slika po ovom pitanju. Evo ti podataka da vidiš da si na istoj strani sa dvojicom divljaka djecoubojica, Bidenom i Putinom:

Top 10 Countries with the Highest Abortion Rates (annually per 1000 women) - United Nations
Deset prvih zemalja s najvišom stopom abortusa - UN podaci

Russia - 53.7
Vietnam - 35.2
Kazakhstan - 35.0
Estonia - 33.3
Belarus - 31.7
Romania - 27.8
Ukraine - 27.5
Latvia - 27.3
Cuba - 24.8
China - 24.0

Ovo isto kritikuju upravo autoritarni ljudi sa Istoka. To nije kritika Istoka, već kritika sloboda, i opet posredno kritika Zapada.

Ali ti ne kritikuješ autoritarni poredak na Istoku. Ne kritikuješ što nema demokratije na Istoku.

Hajde nađi mi i jedan tekst gde si kritikovao autoritarni poredak. Nađi mi i jedan tekst gde si kritikovao mešanje crkve u politiku na Istoku, podršku Crkve agresiji na Ukrajinu. Izvoli...čekam...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali ti ne kritikuješ autoritarni poredak na Istoku. Ne kritikuješ što nema demokratije na Istoku.

Ja kritiziram zločinačke poretke, neovisno na kojoj su strani svijeta. A zločinački poreci su oni koji su izbacili Božje a uveli sotonske zakone. Na primjer, izbacili su Božju zapovijed - Ne ubij, a uveli sotonsku zapovjed - kasapite ih još u majčinim utrobama.

Hajde nađi mi i jedan tekst gde si kritikovao autoritarni poredak. Nađi mi i jedan tekst gde si kritikovao mešanje crkve u politiku na Istoku, podršku Crkve agresiji na Ukrajinu. Izvoli...čekam...

Traži sam, lažove.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zločinački poreci su oni koji su izbacili Božje a uveli sotonske zakone.

Po tom kriterijumu, ti svakako podržavaš sadejstvo crkve i države koje je na Istoku i Balkanu najvidljivivije. Klerikalizacija društva, nametanje stava crkve u svim sverama društva ti ne možeš kritikovati jer bi time osudio samog sebe. Ti težiš upravo takvom poretku.

Zato tvoja kritika Istoka ne postoji. Ti isključivo kritikuješ Zapad zbog sloboda i demokratije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Po tom kriterijumu, ti svakako podržavaš sadejstvo crkve i države koje je na Istoku i Balkanu najvidljivivije. Klerikalizacija društva, nametanje stava crkve u svim sverama društva ti ne možeš kritikovati jer bi time osudio samog sebe. Ti težiš upravo takvom poretku.

Nema potrebe da tumačiš ono što sam ja jasno napisao. Još kurvanjski tumačiš, izokrećući moje riječi. Dakle, ja sam rekao, i ponavljam - Ja sam protiv zločinačkih poredaka, a to su oni koji su izbacili Božje a uveli sotonske zakone.

Ti si, kad se u ovome meni suprotstavljaš, očito promicatelj zločinačkih poredaka.

Zato tvoja kritika Istoka ne postoji. Ti isključivo kritikuješ Zapad zbog sloboda i demokratije.

Ne kritiziram ja nikoga zbog slobode, nego zbog uvođenja sotonskih zakona.

Ti si dakle za poretke gdje vrijede sotonski zakoni. Naš Bog je toliko dobar da vam je dao slobodu izabrati čak i sotonske poretke. Neka ti bude.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam protiv zloćinačkih poredaka, s to su oni koji su izbacili Božje a uveli sotonske zakone.

Evo Putin je zabrabio gej paradu. To je ono što bi i ti uradio. Jel tako? Tako je. A šta ti govori to? Govori da je tu došlo do nametanja crkvenih pravila društvu.

Ti nikad nisi kritikovao Istok niti možeš. Tvoja je kritka samo Zapada jer demokratski poredak je tebi "zločninački" poredak.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo Putin je zabrabio gej paradu. To je ono što bi i ti uradio. Jel tako?

Putin se*re i ti se*reš. Eto, ti si jednak Putinu.

Tako je. A šta ti govori to? Govori da je tu došlo do nametanja crkvenih pravila društvu.

To da ku*rcu nije mjesto u govnjavom debelom crijevu, nije crkveno pravilo, nego nešto što i magarci znaju.

Ti nikad nisi kritikovao Istok niti možeš.

Se*reš. Ali, seri seri. Sve se tebi vrati.

Natrag