Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
E pa, to samo govori da si poverovao da je samo ovaj kažnjen.

Koja si ti gnjida od 'čovjeka', to je neviđeno. Ja sam tvrdio da je ovaj čovjek od svih 'Trampovaca' najstrože kažnjen, a ne da je jedini kažnjen.

Slušaj ti, ako ti je dolazak ovdje terapija, OK, priznaj to i ja ću istrpiti toliko da ti pomognem i olakšam koliko mogu, jer bi to bilo ljudski s moje strane. Inače, ljudski s tvoje strane bi bilo da odeš odavde i prestaneš maltretirati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam tvrdio da je ovaj čovjek od svih 'Trampovaca' najstrože kažnjen, a ne da je jedini kažnjen.

I jednoi drugo si tvrdio. Jer dok te ja nisam naveo dokazima da je bilo i drugih uhapšenih, ti ih nisi pominjao. Ti si samo citirao tabloid bez razmišljanja i ulaženja u probelmatiku. Naknadno si ti shvatio da si pogrešio(nisi ni svestan bio toga), a onda da se izvadiš tvrdio si ovo drugo, da je ovaj ipak 'najstrožije' kažnjen. Što opet nije tačno, jer ima strožije i od njega.

ljudski s tvoje strane bi bilo da odeš odavde i prestaneš maltretirati.

Činjenice te maltertiraju? Izvini ti, ali nema ljutiš. Samo iznosimo činejnice, pa koga zanima neka vidi tvoje i moje pisanje.

Na kraju, kada me pitaš, a ko je kažnjen više od šamana, znači jasno da ti o ovim dešavanjima ništa ne znaš. Ja tebe ne krivim, već tabliod koji te je naveo da ovako prođeš. Proveravaj stvari bolje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I jednoi drugo si tvrdio. Jer dok te ja nisam naveo dokazima da je bilo i drugih uhapšenih, ti ih nisi pominjao. Ti si samo citirao tabloid bez razmišljanja i ulaženja u probelmatiku. Naknadno si ti shvatio da si pogrešio(nisi ni svestan bio toga), a onda da se izvadiš tvrdio si ovo drugo, da je ovaj ipak 'najstrožije' kažnjen. Što opet nije tačno, jer ima strožije i od njega.

Činjenice te maltertiraju? Izvini ti, ali nema ljutiš. Samo iznosimo činejnice, pa koga zanima neka vidi tvoje i moje pisanje.

Na kraju, kada me pitaš, a ko je kažnjen više od šamana, znači jasno da ti o ovim dešavanjima ništa ne znaš. Ja tebe ne krivim, već tabliod koji te je naveo da ovako prođeš. Proveravaj stvari bolje.

Dakle, pojma ti o svemu ovome nemaš. Tipično za 'gnjidare'. Iako pojma nemaju na sve se zalijeću, k'o muhe na go*vno.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo proveravaj tabloide. Ne daj da te naprave smešnim.

A da ti počneš provjeravati proroke. :) U miljarde bi se bio kladio da je ovo što se tebi dogodilo nemoguće - da iz tora proročice Ellen White pobjegneš u tor proroka Muhameda. Nevjerojatno. Ne mogu se sjetiti kad me nešto toliko iznenadilo kao ovaj tvoj prijelaz. Nevjerojatno - EGWist više ne vjeruje onome što je rekla Ellen White, nego vjeruje potpunoj suprotnosti koju tvrdi prorok Muhamed.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A da ti počneš provjeravati proroke. :) U miljarde bi se bio kladio da je ovo što se tebi dogodilo nemoguće - da iz tora proročice Ellen White pobjegneš u tor proroka Muhameda. Nevjerojatno. Ne mogu se sjetiti kad me nešto toliko iznenadilo kao ovaj tvoj prijelaz. Nevjerojatno - EGWist više ne vjeruje onome što je rekla Ellen White, nego vjeruje potpunoj suprotnosti koju zastupa prorok Muhamed i muhamedanci.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A da ti počneš provjeravati proroke. :) U miljarde bi se bio kladio da je ovo što se tebi dogodilo nemoguće - da iz tora proročice Ellen White pobjegneš u tor proroka Muhameda. Nevjerojatno. Ne mogu se sjetiti kad me nešto toliko iznenadilo kao ovaj tvoj prijelaz. Nevjerojatno - EGWist više ne vjeruje onome što je rekla Ellen White, nego vjeruje potpunoj suprotnosti koju tvrdi prorok Muhamed.
:)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zaista, ne bih znao šta da kažem. Sad sam u kutu i šutim :)

Odgovori na pitanje, i ići ćeš iz kuta u klupu. Dakle: Zašto si iznevjerio proročicu Ellen White, koja je tvrdila da Isus ima i Božansku i ljudsku narav, i kritizirala Muhameda da je u zabludi kada niječe Kristovo božanstvo, i predao se baš u ruke prporoka Muhameda i postao muhamedanac??? :)

Natrag