Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
ja ponavljam da su obojica divljaci

Znači, ako je i Tramp divljak, onda osuđuješ njegovu politiku i njegov poziv na izgrede na Kapitolu? Da li možeš to priznati?

Za Bajdenovu izjavu ne znam, trebamo videti šta je tačno rekao, pa da sudimo. Na protestima koje su organizovali građani, oko abortusa, niko nije stradao, to znamo. Ovamo jesu. Ne može se to izjednačiti. Ulični protesti takođe nisu rezultirali ulaskom u bilo koju instituciju u SAD-u a kod Trampa jesu. Velika razlika.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bajden nije kriv za nerede koje je Tramp proizveo. Nezaboravi da je stradalo nekoliko policajaca.

Ko je rekao da je Bajden kriv za nerede? Nije kriv za nerede! Ja sam samo rekao, da su obojica "stetocine" kako si se izrazio. A ako ti jednog branis, u ovom slucaju branis Bajdena, trebas imati na umu da je on cak i gori od Trampa, jer ovaj drugi ne bi ratovao tj. napadao Rusiju i dovodio svet na ivicu nuklearnog sukoba!

I sta imas reci na video koji sam postavio? Jesi li video kako amerika sprovodi demokratiju sirom sveta?

Za mene su obojica divljaci, a tebi je Biden, uz Ellen White, bog..

Obojica su divljaci - kauboji, s tim sto je Tramp malo razumniji..

dakle, što misliš o divljaku predsjedniku, Bidenu, koji kaže da će revolucijom naroda na ulicama otjerati ustavne suce koje on ne podnosi?

Ja mislim da on ne sme kritikovati Bajdena, jer je on i sam 'demokrata', i to su vrednosti koje on podrzava..

Nedozvljena šetnja Kapitolom je zakonom kažnjiva.

A dovoditi svet na ivicu nuklearnog sukoba, to nije kaznjivo?

Ironija je da oni zele Putina da hapse, a kada su nelegalno napali Irak, Avganistan itd.. onda je njihov predsednik pravedan!

Svaka normalna zemlja ce reagovati, kada se strane trupe pocnu rasporedjivati u blizini njene teritorije, kao sto NATO vec godinama okruzuje Rusiju!

Putinova odluka da napadne Ukrajinu, je stoga sasvim legalna i opravdana! To bi isto ucinili i amerikanci da je neko rasporedio svoje oruzane snage u blizini granica Amerike!

Putin je jos bio tolerantan, cekao je, nadajuci se da ce se ovi povuci.. Da je neko drugi predsednik Rusije, taj bi vec stiskao dugmice!

Kako si tako osetljiv na Bjadena a nisi na Trampa koji kaže da se traba "pakleno odupreti"? Znaš li šta to znači?

Meni se cini da si ti osetljiv na Trampa a Bajdena podrzavas! Kao sto si onomad branio Bill Gates-a..

Mrzitelju Istine, ja ponavljam da su obojica divljaci, a tebi je Biden, uz Ellen White, bog.

I ja mislim da on brani Bajdena, jer je "demokrata"! Veruje da su Amerikanci na celu sa Bajdenom "dobri momci", i da stvarno brane neke slobode i da se bore za pravdu u svetu..

Sta su sve nama radili i kako su nas posvadjali na balkanu, uzrokovali rat, da i ne pricam.. Isto sada rade u ukrajini! Mozda se on tada nije ni rodio, pa ne zna..

Dakle, ovo moze pisati samo ozbiljno izmanipulisan covek!

Ja ne znam kakav je tvoj stav o ratovima koje smo imali na balkanu, ali jedno znam, da nije bilo psihopata Amerikanaca, Srbi i Hrvati bi danas ziveli u miru i bili bi dve prijateljske zemlje!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko je rekao da je Bajden kriv za nerede? Nije kriv za nerede! Ja sam samo rekao, da su obojica "stetocine" kako si se izrazio.

Mire, ako već pratiš našu prepisku, onda razumeš kontekst. Ne iskači iz tog okvira. Ne govorim ovde o Bajdenovoj i Trampovoj svetskoj politici već o odgvornosti za nerede na Kapitolu. Tu se zna krivac i to je isključivo Tramp. Zato ne razvlači temu.

I sta imas reci na video koji sam postavio? Jesi li video kako amerika sprovodi demokratiju sirom sveta?

Baš ništa posebno. Pre svega, taj čovek ne govori u ime vlade SAD-a, niti utiče na njene odluke, već iznosi svoj stav. Šta ja tu ima da komentarišem.

Kao drugo, očito je da je video sečen, omiljena zanimacija zaverologa i populista, i da se izvlače reči iz konteksta i navode na ono što bi se htelo čuti. Ceo video traje 1 i 15 minuta, iz 2015, pa ko želi neka pogleda.

Sve u svemu, sporedna tema.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ako već pratiš našu prepisku, onda razumeš kontekst. Ne iskači iz tog okvira. Ne govorim ovde o Bajdenovoj i Trampovoj svetskoj politici već o odgvornosti za nerede na Kapitolu. Tu se zna krivac i to je isključivo Tramp. Zato ne razvlači temu.

Da ne razvlacim temu? A kakve veze ima ko je kriv za nerede na kapitolu?

Ako cemo pravedno krivi su obojica, jer je Bajden pokrao izbore, za to postoje dokazi! A onda je normalno da Tramp reaguje kako je reagovao!

Koga ti sada ovde branis? Neku istinu oko desavanja na kapitolu?

Mislis da si pobedio ako dokazes kako je Slap izvrnuo desavanja na kapitolu, ili one koji isti stav imaju, a koje nazivas "populistima" i "teorrticarima zavera"???

Znaci, ako dokazes da "manipulisu" u vezi kapitola (da Slap manipulise), onda si dokazao i da sve ostalo lazu!?

Covece, ti veze sa realnoscu nemas!

Baš ništa posebno. Pre svega, taj čovek ne govori u ime vlade SAD-a, niti utiče na njene odluke, već iznosi svoj stav. Šta ja tu ima da komentarišem.

Taj covek vec godinama analizira zbivanja i bavi se geopolitikom, relevantan je strucnjak! I ako ti tvrdis da on lupa gluposti, onda stvarno ne pratis svetska zbivanja! Amerika i Engleska to rade jos od svoga nastanka! To svedoci istorija, ali ti istoriju izgleda ne poznajes!

Kao drugo, očito je da je video sečen, omiljena zanimacija zaverologa i populista

Nema veze sto je video "secen", stav ovog coveka je poznat svima, zna se tacno sta on govori svuda, i to je ista prica! Tu ne mozes manipulisati i izvoditi svoje kerefeke!

Bas ono sto on iznosi, ja svo vreme i govorim da ameri rade!

da se izvlače reči iz konteksta i navode na ono što bi se htelo čuti. Ceo video traje 1 i 15 minuta, iz 2015, pa ko želi neka pogleda.

Ko zeli, neka pogleda ceo video! Ako hoces postavicu da svi vide!

Iseceno je da se izdvoje bitni delovi!
A ovo nema veze sa "teorijama zavere", nisu oni postavili video!

Ti si covece toliko zaguljen, da mislis kako neko stalno nesto lazira, da bi ljude prevario? Tebi je suprotna strana stalno "manipulatorska" dok je tvoja ispravna, i to kod tebe vec prerasta u "bolest"!

Vidimo da je bolest, jer stalno isisavas iz tudjih izjava, ispitujes u tanka crevca, analiziras kako bi dokazao neku "manipulaciju"!

Pa kada to stalno radis, uvek ces naci da je neko "isekao", da je neka izjava dvosmislena i tako uvek mozes van konteksta izvuci ono sto neko govori i predstaviti to pogresno! Time i sebe i druge dovodis u zabludu!

Mislis kako si "pobedio" a izvrnuo sve naopacke! Tako si pre neki dan i Marija lazno optuzio da "namerno manipulise"!

Time se bavis! A to je bolest! Tako i bibliju cedis i izvrces, i zato je ne razumes, kao ni EGW!

Prestani to da radis, nisi uopste objektivan, pristupas svemu iz predubedjenja da je nesto automatski laz jer dolazi od onih koje mrzis, koje nazivas "populistima"!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako cemo pravedno krivi su obojica, jer je Bajden pokrao izbore, za to postoje dokazi! A onda je normalno da Tramp reaguje kako je reagovao!

Odavno dokazano da to nije istina. I republikanci su to priznali. Vidiš kako padate iz jedne u drugu zabludu.

Mislis da si pobedio

Eto, opet pogrešno percipiranje nečijih motiva.

Taj covek vec godinama analizira zbivanja i bavi se geopolitikom, relevantan je strucnjak!

Nesporim ja njega, već je nepotreban diskurs u ovoj diskusiji. Ali dobro.

Ti si covece toliko zaguljen, da mislis kako neko stalno nesto lazira, da bi ljude prevario?

Nebitan je on u ovoj diskusiji.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Odavno dokazano da to nije istina. I republikanci su to priznali. Vidiš kako padate iz jedne u drugu zabludu.

Neka je istina to sto kazes (ali nije), kakve veze to ima sa bilo cim?

Eto, opet pogrešno percipiranje nečijih motiva.

Pa koji je motiv? Upregnes se da isisas u tanka crevca nesto, sto veze nema sa bilo cim!

Znaci samo da dokazes kako smo mi skloni "populizmu"! Kako smo naivni, nasedamo na "teorije zavere".. A to sto ti nasedas na "zvanicne medije", to nema veze! Ovo sto ti iznosis, i na sta nasedas, to je zapravo - "populizam" a ne ovo sto mi iznosimo!

Nije dakle "populizam" ono sto govori manjina, vec ono sto iznosi vecina! Sama rec kaze!

I niko nije rekao da u tome sto tvoji mediji govore nema neke istine! Ali ti jedne odbacujes dok druge prihvatas sa predubedjenjem! I shodno tome sve sto mi postavimo ti automatski posmatras sa averzijom, odbojnoscu, i tezis da to osporis!

To nije objektivno sagledavanje, to je pristrasnost!

Ja nikada nisam automatski unapred odbacivao ono sto napisu zvanicni mediji, ali ti ovo radis, sto je ocigledno iz tvog pisanja! Jer ti i pre nego sto si procitao nalazis zamerke!

Mario je dobar primer kako ti unapred obacujes nesto sto nisi ni proverio! Prvo dakle odbacis, pa onda u hodu dokazujes da je netacno ono sto si vec odbacio!

Zasto to radis?

Nesporim ja njega, već je nepotreban diskurs u ovoj diskusiji. Ali dobro.

Ja sam namerno skrenuo temu, jer ovo sto pisete nema veze s bilo cim! Recimo da dokazes da je Slap pogresio, i sta onda? To nista ne menja!

Ali tebi je satisfakcija da pobedis, kao sto je i njemu! Pa makar bilo i nesto nebitno!

Nebitan je on u ovoj diskusiji.

Ja sam skrenuo pricu na ono sto je tema - novi svetski poredak i geopolitika, dok ovo cime se vi bavite nema veze sa temom!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Još gore, em je izmislio krađu glasova, em je nahuškao građane da prave one nerede.

A kakve to veze ima sa temom? Osim sto ti zelis Slapa mene i sve ostale koje pogresno nazivas "populistima" (populizam nije misljenje manjine nego vecine), da predstavis naivnima, i da kazes kako mi nasedamo na razne teorije i zavere, i da verujemo kako je Tramp spasitelj?

To da je Tramp spasitelj je stav tvojih medija (zvanicnih), koji pisu da su ameri koristili jednu firmu iz Srbije da falsifikuju glasove (Bajdenova administracija), neke hakere iz Srbije.. To nije prica "zaveroloskih sajtova"! Ali je to sve nebitno!

Niko od nas nije rekao da je Tramp "spasitelj"!
Ali ti branis Bajdena? Pa jel Bajden bolji od Trampa? Ne, cak je i gori!

Natrag