Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A kakve to veze ima sa temom? Osim sto ti zelis Slapa mene i sve ostale koje pogresno nazivas "populistima" (populizam nije misljenje manjine nego vecine), da predstavis naivnima, i da kazes kako mi nasedamo na razne teorije i zavere, i da verujemo kako je Tramp spasitelj?

To da je Tramp spasitelj je stav tvojih medija (zvanicnih), koji pisu da su ameri koristili jednu firmu iz Srbije da falsifikuju glasove (Bajdenova administracija), neke hakere iz Srbije.. To nije prica "zaveroloskih sajtova"! Ali je to sve nebitno!

Niko od nas nije rekao da je Tramp "spasitelj"!
Ali ti branis Bajdena? Pa jel Bajden bolji od Trampa? Ne, cak je i gori!
Pa pogledaj ko je tu temu pokrenuo na ovoj temi. Ja sam zatim samo izneo svoje drugačije viđenje odnosno opovrgao netačnosti koje su išle u pravcu obmane da su demokrati sami organizovali proteste i upad u Kapitol.

To je apsurdno i besmisleno. Tako da na tako nešto besmisleno svako zdravomisleći treba da odgovori.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa pogledaj ko je tu temu pokrenuo na ovoj temi. Ja sam zatim samo izneo svoje drugačije viđenje odnosno opovrgao netačnosti koje su išle u pravcu obmane da su demokrati sami organizovali proteste i upad u Kapitol.

To je apsurdno i besmisleno. Tako da na tako nešto besmisleno svako zdravomisleći treba da odgovori.

I uporan si u tome da dokazes, on nece prizna, i sad si ti kao pobedio, dokazao si da on 'manipulise'?

Boze sacuvaj? Kakvu pravdu ti ovde isterujes? Pozivas se na 9. zapovest, a ovde malo malo, neko iznese koju laz, bilo svesno ili nesvesno!

Isto tako i za Billl Gates-a.. Branis zlocinca, uporan si u tome, jer mi smo kao izvrnuli njegove reci, a kako god okrenes njegove reci, ne mozes ga opravdati, jer to sto je on rekao i za sta se zalaze je morbidno! Kontrola radjanja, na sta niko nema pravo, osim Boga!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Opet potpuno krivo. Jedino je logično da se to dogodilo u organizaciji Bidenovih boljševika. Jer, kao najgori "Trampovac", osuđen na četiri godine zatvora, jeste čovjek za kojega se naknadno, kada su snimke postale dostupne, ispostavlja da je "mirno šetao zgradom u društvu sigurnosnog osoblja i da je ljude pozivao da održe red i da se u miru raziđu". Za razliku od ovog 'groznog Trampovca', oni divljaci koji su razbijali i ljude napadali niti su privedeni niti je javnost saznala kako se zovu niti su naravno kažnjeni. A tko bi onda oni mogli biti- divljaci a ne hapsi i ne kažnjava ih se? Samo oni koji su sve ovo organizirali, dakle oni koji "i tuže i sude" - "Bajdenovi divljaci".

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Moje je samo bilo da ukažem na manipulaciju. A to kako će ko razumeti, nije moje.

Na kraju, nije mi jasna tvoja pozicija u ovoj diskusiji, jer deluje kao da žališ što nije prošla ova manipulacija.

Cuj zalim sto nije prosla manipulacija? Pa to je beznacajna stvar, sasvim nebitno! A sto onda tako ne branis Marija, sam si ga lazno optuzio? Eto navodis 9. zapovest kao merilo, dok je sam krsis!

Znaci, sta je tvoj cilj zapravo??? Da nas sve predstavis lazovima??? I sve 'populiste' i 'teoreticare' - lazovima???

Ne mozes, jer i sam krsis 9. zapovest, i to smo videli gore! Sam si neobjektivan!

Opet potpuno krivo. Jedino je logično da se to dogodilo u organizaciji Bidenovih boljševika. Jer, kao najgori "Trampovac", osuđen na četiri godine zatvora, jeste čovjek za kojega se naknadno, kada su snimke postale dostupne, ispostavlja da je "mirno šetao zgradom u društvu sigurnosnog osoblja i da je ljude pozivao da održe red i da se u miru raziđu". Za razliku od ovog 'groznog Trampovca', oni divljaci koji su razbijali i ljude napadali niti su privedeni niti je javnost saznala kako se zovu niti su naravno kažnjeni. A tko bi onda oni mogli biti- divljaci a ne hapsi i ne kažnjava ih se? Samo oni koji su sve ovo organizirali, dakle oni koji "i tuže i sude" - "Bajdenovi divljaci".

A ti se Slape s njim raspravljas oko gluposti, vidis da samo zeli da dokaze kako je sve sto pisu 'populisti' lazno? I ti si za njega unapred lazov, jer zastupas stav 'populista' koji je on unapred osudio kao lazan! Izvrtace i izokretati sve, samo da dokaze kako je ono sto je u svom umu vec zacrtao istina.. Tako je i Marija unapred optuzio da lazira vesti iz nauke, pa kad sam mu dokazao da je informacija istinita, on se nije ni izvinuo sto je coveka lazno optuzio.. To je neobjektivnost i pristrasnost, ne mozes ti njemu nista dokazati! Sta god da postavis, on ce to unapred osuditi kao lazno i u hodu izvrtati! Isisavace u tanka crevca i analizirati, vaditi iz konteksta, samo da dokaze to sto je vec zamislio!

Sve se moze izokrenuti i izvrnuti, vaditi van konteksta.. Ne kazem da on to radi namerno, ali je predubedjen i neobjektivan!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Kao prvo, što pohapšenih a što procesuuranih je preko 100 ljudi. Znači, prvo podmetanje da niko nije uhapšen i procesuiran osim šamana nije tačno. Ja sam ti rekao, da mogu navesti 10-tak imena kažnjenih sa po kojom godinom zatvora.

Da bi ti onda, pošto si uvideo grešku, počeo cepidlčiti da eto zaboga, nisu svi pohašeni i procesuirani. Znači, video si da ti početna teza ne može proći jer nje šaman jedini uhapšeni, već ih ima na desetine. Onda si otišao u drugu krajnost tvrdeći da ipak nisu svi baš pohapšeni.

Pošto si to izneo, pito sam te kako znaš, to si se pozvao na glasine. Ok, ali mora da bi se znalo bar neko ime. Kako to da mi možemo navesti na desetine pohapšenih i vi se oslanjate na glasine. Jer ko god je upao u Kapitol je mogo biti identifikovan. A oni ispred koji nisu ušli nisu napravili nikakav prekršaj time što su se okupili.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A ti se Slape s njim raspravljas oko gluposti, vidis da samo zeli da dokaze kako je sve sto pisu 'populisti' lazno? I ti si za njega unapred lazov, jer zastupas stav 'populista' koji je on unapred osudio kao lazan! Izvrtace i izokretati sve, samo da dokaze kako je ono sto je u svom umu vec zacrtao istina.. Tako je i Marija unapred optuzio da lazira vesti iz nauke, pa kad sam mu dokazao da je informacija istinita, on se nije ni izvinuo sto je coveka lazno optuzio.. To je neobjektivnost i pristrasnost, ne mozes ti njemu nista dokazati! Sta god da postavis, on ce to unapred osuditi kao lazno i u hodu izvrtati! Isisavace u tanka crevca i analizirati, vaditi iz konteksta, samo da dokaze to sto je vec zamislio!

Sve se moze izokrenuti i izvrnuti, vaditi van konteksta.. Ne kazem da on to radi namerno, ali je predubedjen i neobjektivan!

Ne znam ni ja što jer točno, namjerno ili nenamjerno, ali čovjek sigurno ima teške probleme.

Kao prvo, što pohapšenih a što procesuuranih je preko 100 ljudi. Znači, prvo podmetanje da niko nije uhapšen i procesuiran osim šamana nije tačno. Ja sam ti rekao, da mogu navesti 10-tak imena kažnjenih sa po kojom godinom zatvora.

Zašto lažeš i podmećeš mi ono što nisam napisao. Ja nisam napisao da nitko osim onog osuđenog 'Trampovca' nije uhapšen, nego sam napisao da je taj "mirni Trampovac" najstrože kažnjen. Oni koji su divljali, za razliku od 'Trampovca' koji je pozivao na mirno razilaženje, očito nisu uhapšeni jer bi morali dobiti teže kazne od njega. Iz ovoga je moguće samo jedno - ti divljaci su bili Bajdenovci.

Jer ko god je upao u Kapitol je mogo biti identifikovan. A oni ispred koji nisu ušli nisu napravili nikakav prekršaj time što su se okupili.

Tako je. Svatko je mogao biti identificiran od onih koji su unutra divljali. Ali nisu uhapšeni, jer su Bajdenovci. "Neće svoj svoga".

Natrag