Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A svi koji su pretili sudijama ubijstvom, iako je u pitajnu ograničenje prava koje su te sudije izglasale, zaslužuju najoštriju osudu. Nadam se da iti možeš isto reći za Trampove pristalice.

Prvo:

Mrzitelju istine, ako komentiraš moj post, komentiraj ono što sam napisao, ne razvodnjavaj diskusiju. Komentiraj, dakle, što misliš o divljaku predsjedniku, Bidenu, koji kaže da će revolucijom naroda na ulicama otjerati ustavne suce koje on ne podnosi?

Drugo:

Na snimkama smo vidjeli da Trumpov pristalica mirno i bez divljanja šeta unutar zgrade i da poziva ljude da se mirno raziđu. A osudiše ga na četiri godine robije.

Suprotno ovom slučaju, na snimkama se vide divljaci koji tamo uništavaju i napadaju ljude a nisu uopće niti uhapšeni a kamoli procesuirani. Ovi divljaci su, očito je, ubačeni ‘Bajdenovci’, jer da su bili ‘Trampovci’, onda bi sigurno bili uhapšeni i prošli još gore od ovoga ‘mirnog Trampovca’.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mrzitelju istine, ako komentiraš moj post, komentiraj ono što sam napisao, ne razvodnjavaj diskusiju. Komentiraj, dakle, što misliš o divljaku predsjedniku, Bidenu, koji kaže da će revolucijom naroda na ulicama otjerati ustavne suce koje on ne podnosi?

Mrzitelj "istine" koja ne postoji već je samo tvoja fikcija.

Čak ni takvu 'istinu' ja ne mrzim već je raskrinkavam.

Kao drugo, Bajden je izneo svoj stav da se ne slaže sa odlukom sudija. Zar nema pravo da iznese svoj stav?

Na snimkama smo vidjeli da Trumpov pristalica mirno i bez divljanja šeta unutar zgrade i da poziva ljude da se mirno raziđu. A osudiše ga na četiri godine robije.

Nedozvljena šetnja Kapitolom je zakonom kažnjiva, onako kako je osuđen.

To je kao da je pljunuo na državu, jer Kapitol nije obična zgrada. On predstavlja državu u malom i ulazak u Kapitol je krajnje nepoštovanje države. Što ti ne uđeš u Hrvatski Sabor da prošetaš, sa kopljem u ruci? Šta bi ti rekli tvoje vlasti?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Suprotno ovom slučaju, na snimkama se vide divljaci koji tamo uništavaju i napadaju ljude a nisu uopće niti uhapšeni a kamoli procesuirani.

Navedi ko tačno. Kako znaš da ti nisu uhapšeni uopšte ni procesuirani? Osim ako znaš poimence. Zato sam te pitao za poimence. Nemoj prodavati maglu, već konkretno pokaži da oninisuuhapšeni ni procesuirani.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kao drugo, Bajden je izneo svoj stav da se ne slaže sa odlukom sudija. Zar nema pravo da iznese svoj stav?

Iznio je dva stava. Drugi je bio da će “revolucijom naroda na ulicama” otjerati suce koji njemu nepašu. Zaista, samo divljaci, kao ti ovdje, mogu podržavati divljaka Bidena koji uopće ne krije da će on i ulicu koristiti za svoje ideološko-političke ciljeve.

Nedozvljena šetnja Kapitolom je zakonom kažnjiva, onako kako je osuđen.

To je kao da je pljunuo na državu, jer Kapitol nije obična zgrada. On predstavlja državu u malom i ulazak u Kapitol je krajnje nepoštovanje države. Što ti ne uđeš u Hrvatski Sabor da prošetaš, sa kopljem u ruci? Šta bi ti rekli tvoje vlasti?

Drzniče, i mrzitelju istine, zašto si zaobišao ovaj dio moga komentara?

Suprotno ovom slučaju, na snimkama se vide divljaci koji tamo uništavaju i napadaju ljude a nisu uopće niti uhapšeni a kamoli procesuirani. Ovi divljaci su, očito je, ubačeni ‘Bajdenovci’, jer da su bili ‘Trampovci’, onda bi sigurno bili uhapšeni i prošli još gore od ovoga ‘mirnog Trampovca’.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Navedi ko tačno. Kako znaš da ti nisu uhapšeni uopšte ni procesuirani? Osim ako znaš poimence. Zato sam te pitao za poimence. Nemoj prodavati maglu, već konkretno pokaži da oninisuuhapšeni ni procesuirani.

Kako će im se znati imena, kada nisu ni uhapšeni. A nisu uhapšeni jer su to bili ubačeni Bajdenovci, koji su imali za cilj ove prve prikazati divljacima.

P.S. Mrzitelju istine i ljubitelju divljaka, sram te bilo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ljudi koji ih poznaju to svjedoče

Opet znači bez dokaza. Ako već imaš uvid u to ko je sve pravio nerede, kažeš kamera snimila, onda to nije teško utvrditi. Zašto vas vaši nisu snabdeli malo boljim informacijama, koji to tačno ljudi nisu uhapšeni i procesuirani, bar jedno ime.

Te priče 'rekao mi jedan čovek' nisu dokaz već konkretno ime i prezime.

Natrag