Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Moramo znati ko. Ako znaš da je to sigurno, izvoli imena. Ja ti mogu navesti najmanje 10 imena koji su procesuirani. Možeš ti meni bar jedno koje nije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Moramo znati ko. Ako znaš da je to sigurno, izvoli imena. Ja ti mogu navesti najmanje 10 imena koji su procesuirani. Možeš ti meni bar jedno koje nije.

Imena su nebitna, ja tvrdim da je u zgradu Kapitola ušlo više ljudi nego što ih je uhapšeno i procesuirano, što je dokaz da si ti lažov, jer tvrdiš da je svaki koji ušao prekršio zakon i da je svaki takav procesuiran.

P.S. Lažeš k'o sotonin sluga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sram te bilo, bogolulitelju koji se raduje da se nevine ljude zatvara i da se pederi 'napederavaju'uz lik Isusa Krista.

Izvini Boro, što te podsetih da je ulazak u Kapitol krivično delo.

Ne, nije krivično djelo. Jer u zgradu Kapitola su ušli i neki, očito tvoji, i tamo divljali k'o životinje, a nisu uopće ni hapšeni a kamoli kažnjeni. Opet lažeš, slugo sotonin i mrzitelju Boga Isusa Krista.

A to što pričaš da su ušli neki a nisu kažnjeni, izvoli navedi ko?

Svi oni koji su bili unutra a nisu ni procesuirani a kamoli kažnjeni.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Inače, ovo što ti radiš je takođe kažnjivo. Kada bi na sudu ovako svedočio, bio bi kažnjen. Tvrdiš da je neko nešto radio a nemaš dokaz.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Inače, ovo što ti radiš je takođe kažnjivo. Kada bi na sudu ovako svedočio, bio bi kažnjen. Tvrdiš da je neko nešto radio a nemaš dokaz.

Postoji snimak, dokaz koji je neoboriv. Na tome snimku, za koje su tvoji američki boljševici-divljaci mislili da ga nitko nikada neće vidjeti, vidi se da su nevina čovjeka u zatvor strpali, a divljake tvoje provenijencije nisu uopće ni procesuirali.

P.S. Srami se zagovaratelju da nevini ljudi trunu u zatvoru.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na sudu za lažno svedočenje ide kazna. Sva sreća što si ovde a ne na sudu.

Nema gore kazne od gubitka vječnog života. A laži koje ovdje iznosiš, a još pogotovo laži i bogohulje da vi muslimani po Božjoj volji zlostavljate kršćane jer vjeruju da je Isus Bog, nešto je najgnjusnije što se pred Bogom može učiniti.

Natrag