Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesam ti lepo rekao da je on kritikovao Putina, mozda i vise nego zapad! Ti si u to vreme i sam diskutovao zajedno sa nama, pa nisi video?

Demokratija je najgori sistem, to su slobode za sve i za vestice i sataniste, gejeve, pedofile.. To sto branis je gori satanizam od ovog na istoku! Njegov idejni tvorac jeste satana, jer on je prvi na nebu trazio pravo na opredeljenje i pravo na izbor, da bi na taj nacin mogao na svoju stranu da odvuce i druga stvorenja! To isto sada implementira i na zemlji! Zato mu treba demokratija!

A Bog nije demokrata, on je satanu proterao sa neba! Da je Bog demokrata, imali bismo dve stranke na nebu i pravo na izbor, posle cega niko ne bi imao prava da se ljuti, ni Bog ni satana, vec bi se rukovali i delili vlast, kao sto nasi politicari rade!

Takva vlast na nebu dakle, ne postoji! Bog nije demokrata, vec autoritativni vladar! Ali ipak, ti zelis tu DEMO - NO - KRATSKU vlast na zemlji, i nju promovises! Sama rec kaze sta je!
Mire ti banalizuješ stvari na drugi način. Međuljudski odnosi moraju biti zasnovani na demokratskim principima. Kako možeš tvrditi da je demokratija-koja podrazumeva i čuvanje tvojih prava i sloboda, nešto što je demonsko? Kako Mire?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Razuman si toliko da možeš razgraničiti šta se podrazumevam pod slobodom. Ono što te fizički ne ugrožava a slobodno ispoljava neko drgi. A nepoštovanje znakova te može ugroziti.

Tko je tebe ovlastio da ti definiraš što je meni sloboda, i što meni treba štititi. Samo ja imam pravo reći što želim da se za mene jamči i štiti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mire ti banalizuješ stvari na drugi način. Međuljudski odnosi moraju biti zasnovani na demokratskim principima. Kako možeš tvrditi da je demokratija-koja podrazumeva i čuvanje tvojih prava i sloboda, nešto što je demonsko? Kako Mire?

Kako ti u mirino ime možeš određivati koja će se mirina prava i slobode štititi? Zar itko osim mire, kao što gore reče i za sebe, ima pravo odrediti koja su to prava i slobode? Ovo pokazuje da si ti divljak, ti bi određivao što je moj interes (i mirin) i umjesto nas odredio koja će se naša prava i slobode štititi. Ovo što ti zagovaraš najbolje bi bilo nazvati - Američki boljševizam.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tko je tebe ovlastio da ti definiraš što je meni sloboda, i što meni treba štititi. Samo ja imam pravo reći što želim da se za mene jamči i štiti.

Isto važii kada ja procenjujem tvoj iskaz.

Zar itko osim mire, kao što gore reče i za sebe, ima pravo odrediti koja su to prava i slobode?

Pa kada neko kaže da je demokratija sotonska stvar, ti se time slažeš, zar ne? A onda kada pitam logično, kako to može čuvanje nečije slobode da bude demonska stvar jer ako je sloboda demonska stvar, hajde onda kaži da je i tvoja sloboda demonska stvar. Slažeš se time?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa kada neko kaže da je demokratija sotonska stvar, ti se time slažeš, zar ne? A onda kada pitam logično, kako to može čuvanje nečije slobode da bude demonska stvar jer ako je sloboda demonska stvar, hajde onda kaži da je i tvoja sloboda demonska stvar. Slažeš se time?

Demonski je to što vi “boljševički liberali” mislite da je vaše pravo odlučiti umjesto mene, koja ćete prava i slobode štititi za moj račun. Ne pristajem, ‘šape k’sebi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pitanje je jednostavno. Da li želiš da slobodu koju ti imaš imaju i drugi?

Sloboda bez odgovornosti i ograničenja je vrlo opasna stvar. Paklenski opasna.

Mire kaže da je demokratija 'demonska' stvar. Da li to tako doživljavamo, kada razmatramo i lične slobode ili samo kada nam se ne sviđa sloboda nekog sa kime se ne slažemo?

Siguran sam da je i mire mislio u kontekstu u kojem sam i ja gore govorio. mire kaže da je to ‘demonska stvar’, a ja sam naveo da to može biti paklenska stvar. Nažalost, što demokracija više ‘stari’, to se pokazuje više paklenskijom.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zato pođi od prostog razumevanja demokratije. Ako želim imati ličnu slobodu, to znači da je i ja trebam drugom dati bez gunđanja. Kako želite vama da čine ljudi i vi njima tako. Poznato?

To je demokratija. I uvek pođi od sebe i biće ti jasno kako prema drugima trebaš postupati.

Natrag