Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To nije tacno, rekao sam demokratija omogucava svima da "traze svoja prava", podstice "bunt" i izaziva nasilje, jer u ljudima podstice najgore porive i teznje za zadovoljenjem istih!

Demokratija podrazumeva da svačija prava budu ispoštovana. Što znači da tvoja prava sudozvoljena dokne ugrožavašfizički prava drugih.

A ovo što ti govoriš to je anarhija. Ne demokratija. Pomešao si stvari Mire.

Izvini Jovane, ali ta prica o nekakvim "mojim pravima" je nesto najpogubnije sto postoji! JA NEMAM PRAVA DA TRAZIM BILO STA STO NIJE U SKLADU S BOZJIM ZAKONIMA!

Ne pitam te to, nego tvoja prava na rad, zaposlenje, veru itd...šta misliš da neko ugrozi to tvoje pravo? Da li bi bio za takav vid antidemokratije o kojoj govoriš?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet banlizacija. Vi jedino što znate jeste da se ismevate, izrugujete kada nemate argumentaciju. Ponižavaš svojim pisanjem lični zdrav razum, neko bi pomislio da si ga se odrekao odavno.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opet banlizacija. Vi jedino što znate jeste da se ismevate, izrugujete kada nemate argumentaciju. Ponižavaš svojim pisanjem lični zdrav razum, neko bi pomislio da si ga se odrekao odavno.

Kad bih bio iskren do kraja, onda bih ovdje trebao napisati da onaj tko tvrdi, k'o sivonja', da majmunske boginje nemaju veze s homoseksualizmom, jedino i zaslužuje da ga se ismijava i izruguje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
da majmunske boginje nemaju veze s homoseksualizmom,

To smo već razrešili. Nisu to boginje homoseksualaca jer ne nastaju u telu homoseksualca. Da se ne vraćamo na to.

A to što neko demokratiju doživljava kao dozvolu kleptomanstva i povezuje sa time je ravno verovanju da majmunske boginje nastaju u telu homoseksualca. Dobar si primer i naveo. Dve zablude istog porekla.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Koji te vrag za jezik potezao da laprdaš o besmislenoj temi, i da tvrdiš notorni idiotizam, kako majmunske boginje nemaju nikakve veze sa homoseksualizmom

Ne, nemaju. A to što ti ponavljaš se unedogled, to je tvoja stvar. Valda ideš na kartu, zaboraviće neko šta se pisalo pa ću pokrenuti stare teme, u nadi da ću nešto dokazati. Ništa ti ne možeš dokazati, jer uvek iznosiš naivne stvari i teorije zavere.

Pre kada smo raspaljavli o ovoj temi sam te pitao da li možeš dokazati tvoje tvrdnje studijom koja pokazuje da se u telu homoseksualca stvaraju majmunske boginje? Naravno da nisi niti sada možeš navesti takvu studiju. Što znači da majmunske boginje nisu homoseksualna bolest. To je bolest muškaraca, a kod homosksualaca je u većem broju zato što zaraženi muškarci prenose to drugim muškarcima. Ali to nije homo bolest. Jer nije napala nekoga zato što je homosuksalac.

A sada pusti Mireta, da završi na temi bez tvoje mirođije u svakoj čorbi.

Nego Mandiću, reci nam zašto si zatvorio fb profil?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Sve vam je to kao u onom starom vic gdje se nadvikuju s jednog kraja obale pa se jedino čuje istiii -istiiii, što se politike tiče mislim.

Natrag