- Učlanjen(a)
- 27.03.2023
- Poruka
- 737
E moj Jovane, ja sam protiv da te vrijeđa i nije mi to ok, ali misli onda su nedužni špijuni i ovo i ono, bolje da čitate Bibliji i pustite druge. Znaš li da sam čitala nedavno kako je Ellen White osudila ovakvo ponašanje, striktno se ne smije dirati osoba izvan vaše crkve koja samo proučava npr i slično, čak i taj omega otpad nema veze s katolicima, pravoslavcima ni s nikim tko uči i gleda izvana, to valjda znaš, već unutar organizacije i bivši adventisti i njihove nezavisne grupe. Kod Adventista je vrlo bila važna priprema za novi život u Kristu pa krštenje, Ellen White nije smatrala to samo formom već ozbiljnom stvari i dirati nekog sa strane to se nikako ne smije. Teolozi znaju da je tako.Ne, nemaju. A to što ti ponavljaš se unedogled, to je tvoja stvar. Valda ideš na kartu, zaboraviće neko šta se pisalo pa ću pokrenuti stare teme, u nadi da ću nešto dokazati. Ništa ti ne možeš dokazati, jer uvek iznosiš naivne stvari i teorije zavere.
Pre kada smo raspaljavli o ovoj temi sam te pitao da li možeš dokazati tvoje tvrdnje studijom koja pokazuje da se u telu homoseksualca stvaraju majmunske boginje? Naravno da nisi niti sada možeš navesti takvu studiju. Što znači da majmunske boginje nisu homoseksualna bolest. To je bolest muškaraca, a kod homosksualaca je u većem broju zato što zaraženi muškarci prenose to drugim muškarcima. Ali to nije homo bolest. Jer nije napala nekoga zato što je homosuksalac.
A sada pusti Mireta, da završi na temi bez tvoje mirođije u svakoj čorbi.
Nego Mandiću, reci nam zašto si zatvorio fb profil?
Poslednja izmena: