Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Ne, nemaju. A to što ti ponavljaš se unedogled, to je tvoja stvar. Valda ideš na kartu, zaboraviće neko šta se pisalo pa ću pokrenuti stare teme, u nadi da ću nešto dokazati. Ništa ti ne možeš dokazati, jer uvek iznosiš naivne stvari i teorije zavere.

Pre kada smo raspaljavli o ovoj temi sam te pitao da li možeš dokazati tvoje tvrdnje studijom koja pokazuje da se u telu homoseksualca stvaraju majmunske boginje? Naravno da nisi niti sada možeš navesti takvu studiju. Što znači da majmunske boginje nisu homoseksualna bolest. To je bolest muškaraca, a kod homosksualaca je u većem broju zato što zaraženi muškarci prenose to drugim muškarcima. Ali to nije homo bolest. Jer nije napala nekoga zato što je homosuksalac.

A sada pusti Mireta, da završi na temi bez tvoje mirođije u svakoj čorbi.

Nego Mandiću, reci nam zašto si zatvorio fb profil?
E moj Jovane, ja sam protiv da te vrijeđa i nije mi to ok, ali misli onda su nedužni špijuni i ovo i ono, bolje da čitate Bibliji i pustite druge. Znaš li da sam čitala nedavno kako je Ellen White osudila ovakvo ponašanje, striktno se ne smije dirati osoba izvan vaše crkve koja samo proučava npr i slično, čak i taj omega otpad nema veze s katolicima, pravoslavcima ni s nikim tko uči i gleda izvana, to valjda znaš, već unutar organizacije i bivši adventisti i njihove nezavisne grupe. Kod Adventista je vrlo bila važna priprema za novi život u Kristu pa krštenje, Ellen White nije smatrala to samo formom već ozbiljnom stvari i dirati nekog sa strane to se nikako ne smije. Teolozi znaju da je tako.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
U starim spisima nedavno objavljenim Ellen White piše nekoj porodici koja je nahuškala druge ljude da vrebaju neku obitelji, da je sve vidjela u viziji što rade i da je to sotonski duh koji vreba i spreman je ukrasti, ubiti i uništiti i da se bolje posvete svojoj djeci i ženama te vjeri i dobrim djelima, a da je Božji duh pun milosti nad obitelji kojoj je učinjeno zlo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Proglas iz Bijele kuće predsjednika Bidena slavi “Transrodni dan vidljivosti”, smatrajući ‘transrodne’ osobe “najhrabrijim ljudima” Amerike.

Zadnjih mjeseci Jovan je mene ovdje optuživao, jer se nisam s njim slagao, da se pederima i ovakvima kao dolje moraju osloboditi ulice, i ostali javni prostori, i dopustiti im da čine što ih volja. Ja opet protestiram Jovane, ja im ne ustupam svoj dio ulice i javnog prostora, a ti ako voliš pedere i ovakve dolje, vodi ih svojoj kući. Dijeli s njima svoju sobu, a ne moju ulicu.

1680553648911.jpeg

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Proglas iz Bijele kuće predsjednika Bidena slavi “Transrodni dan vidljivosti”, smatrajući ‘transrodne’ osobe “najhrabrijim ljudima” Amerike.

Zadnjih mjeseci Jovan je mene ovdje optuživao, jer se nisam s njim slagao, da se pederima i ovakvima kao dolje moraju osloboditi ulice, i ostali javni prostori, i dopustiti im da čine što ih volja. Ja opet protestiram Jovane, ja im ne ustupam svoj dio ulice i javnog prostora, a ti ako voliš pedere i ovakve dolje, vodi ih svojoj kući. Dijeli s njima svoju sobu, a ne moju ulicu.
Zaista je svijet pun bezbožnosti i stvarno izgleda neobično osobi koja gleda sa strane da adventisti napadaju katolike koji se barem za neke moralne vrijednosti bore... Sjetim se isto tih neki filmova ili onih nekih dark metal grupa i sl. uvijek mi je bilo čudno kako izruguju katoličanstvo, ne Ellen White, ni adventizam već katoličanstvo, redovnice, obrede u crkvi - tko zna zašto je to tako? Nisam još sigurna za adventizam, ali slažem se s vama za današnji protestantizam, za to ste potpuno u pravu. Ironija je što adventisti govore ovdje da su protestanti, no zapravo ih protestanti u Americi baš i ne vole i zapravo oni, a ne baš katolici, rade videa i sajtove protiv adventizma.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta ćeš da uradiš po tom pitanju? Kako ćeš to da braniš tvoju ulicu?

Ovakve gore slat ću s ulice tvojoj kući.

Sjetim se isto tih neki filmova ili onih nekih dark metal grupa i sl. uvijek mi je bilo čudno kako izruguju katoličanstvo, ne Ellen White, ni adventizam već katoličanstvo, redovnice, obrede u crkvi - tko zna zašto je to tako?

Davno je Isus odgovorio na ovo tvoje pitanje: Ako su domaćina Beelzebulom nazvali, koliko će više njegove ukućane? (Mt 10,25)

Nisam još sigurna za adventizam, ali slažem se s vama za današnji protestantizam, za to ste potpuno u pravu. Ironija je što adventisti govore ovdje da su protestanti, no zapravo ih protestanti u Americi baš i ne vole i zapravo oni, a ne baš katolici, rade videa i sajtove protiv adventizma.

Nisi još sigurna za adventizom koliko je u zlu ogrezao? A jesi li ovo vidjela i čula?

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Lepotica i zver

339106664_167253792885027_5024530540773054790_n.jpg

Natrag