Ako ih demokratska vlast nije htjela uhapsiti i strpati u zatvor, a očito nije htjela jer dokaze za njihovo divljaštvo na videosnimkama su imali, što ti misliš tko su bili oni koji su divljali???
Prvo, nisi upravu. Uhapšeno je dosta ljudi i osuđeno. Loše imaš informacije.
Kao drugo, nemožeš poreći da su to Trampove pristalice. Ko ih je pozvao? Sam Tramp.
Kao treće, za sada samo indicije, ali postoje osnovane sumnje da je Putin krenuo u rat u Ukrajini na nagovor Trampa. Kome odgovora ovaj rat u SAD-u? Pa republikancima. Jer sada se pojavljuje tvoj Tramp i kaže:"oooo glasajte za mene i ja ću rat zaustaviti". Demokratama ne ide u prilog jer SAD pružajući pomoć Ukrajini troši deo svog budžeta a strah od direktnog učešća se polako uvlači u narod, koji bi mogao zato tražiti da se pomoć obustavi i izabere drugi predsednik. Na to računaju rapublikanci i Tramp. I onda se on pojavljuje kao mirotvorac. I ti i dalje voliš Trampa?
Ovaj tvoj Taker Karson ruski glasnogovornik na republikanskoj i zaverološkoj FOX News TV a Daglas Mekgregor na istoj TV, republikanac i bivši general vojske SAD-a stalno priziva poraz vojske SAD-a u sudaru sa Rusijom i da Rusija pobedi u Ukraijini.