Kada je postavio sliku svinje-bebe ja sam na njegovom sajtu postavio demanti, što je on naravno izbrisao.
Kojem njegovom sajtu? On nema sajt
Pitaš kako mu verovati? Posle toliko izmišljenih stvari, pitaš kakav sam ja čovek što proveram sve što dolazi sa njegovog sajta? E moj Mire, kao da imaš 15 gdona a ne da si zreo čovek.
Kojih izmisljenih stvari? Znaci nikada nisam nasao da je nesto izmislio! U stvari jesam, ali je to bilo nenamerno par puta! Ovi tvoji lazu cim zinu!
Videli smo i sada ovde, da si lazno optuzio coveka da laze! Nasao sam sliku i izvor, i vest koja je objavljena po raznim medijima!
A ako si ti postavljao "demanti" (ne znam samo gde, kada nema sajt), i izigravao nekog fact chekera, postavljajuci nebuloze sa fejsbuka, i treba da te izbrise! Jer sta ce on da se sa tobom ubedjuje? Nema druga posla, nego ce tebi nedokazanom da dokazuje!
Takodje, Idiotizam je da nestrucnim ljudima das pravo da osporavaju izjave strucnjaka, da sede za kompom, da grickaju kikirki i piju pivo, pa da klikcu neke dugmice.. To je bolesno!
I to se lako namesta, to rade hakeri, pa brzo oznace vest kao "laznu", cak i da ovi tvoji pijani "fejk cekeri" nisu kliknuli!
Znaci, to je prevara na max!
No, što se tiče slika koje si postavio, ja sam i rekao da ako je slika autentična dokazuje šta? Da neko želi nema nešto zlo?
A gde u tekstu pise da nam neko zeli zlo?
On je samo preneo vest, bez nekih vecih insinuacija! Naravno znamo njegov stav o tome, i zasto prenosi tu vest, ali nije nesto posebno ni insinuirao!
Znaci, automatski osudjujes coveka, pristrasan si, a takvog bi te i ja obrisao Jovane da mi napises nesto na sajtu! Ko da ja nemam druga posla, vec cu sa tobom da se dokazujem? I ako ti se ne svidja moje tumacenje nekog dogadjaja, pa idi na drugi medij, tamo nek ti golicaju usi!
Zato je on sporan jer ako i koristi neke izvore autentične želi da ljude obmane u pogledu svrhe toga.
To su tvoja predubedjenja! Iste vesti prenose svi mediji, ali ih urednici tumace na suprotan nacin! Mario ne moze ocima da vidi Vucica pa su mu i tekstovi takvi! Ti koji volis Vucica ces naravno biti alergican i izbegavati takav medij! Ali drugi ce citati..
To ne znaci da je medij "obmanjivacki", vec to znaci da si ti alergican na takve vesti i verovatno izmanipulisan!
Isto je i sa ostalim stvarima o kojima on pise!
Ne mozes ti reci da je nesto laz, samo zato sto si ti unapred ubedjen da jeste!
Tako uglavnom i nastupas, prema svom predubedjenju! Nalazis sebi nekakve izgovore i dokaze da je to laz, pa makar i od grupe nezavisnih "FEJK" CHEKERA" (NAMERNO FEJK JER SU LAZNJACI).