- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Da, upravo tako.
Pa to je kao da si rekao da je Bajden pravio pravio miting sam protiv sebe. Smešno.
Pominješ Taker Karsona. To ti je gori od Marija Bojića-Kraljevića
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, upravo tako.
Pominješ Taker Karsona. To ti je gori od Marija Bojića-Kraljevića.
Pominješ Taker Karsona. To ti je gori od Marija Bojića-Kraljevića. Inače, ako ti išta znači taj ti je na liniji onih u SAD-u republikanaca koji tvrde da Ukrajinu treba predati Rusijma. Dobar ti je to izvor.
Evo jos jedna slika iz drugog izvora.
Ako ih ja nalazim svuda, i vest je objavljena u raznim medijima, a ti optuzujes Marija da laze samo zato sto ima brkove, pa kakav si ti onda covek Jovane?
Taker Karson je nebitan, bitno je jedino ono što otkrivaju videosnimke koje su autentične.
Mene činjenice interesiraju
Nemoj da mi diras Marija Kraljevica - Bojica, cu ga branim, sad cu stavim njegovu sliku na profil![]()
Ne, slučajno je baš on izabran da to pusti. Ruski lobista. Bravo, još malo ćeš staviti i Putina kao izvor.
Činjenice su da su republikanski nezadovljnici upali na Kapitol, a ne demokratski.
Da, ali ti republikanski nezadovoljnici nisu divljali. Videosnimke, koje su "Am-boljševici" skrivali dokle su mogli skrivati, pokazuju da čovjek osuđen na četiri godine zatvora za izmišljeno i podmetnuto divljaštvo mirno šeta zgradom Kapitola i poziva ljude da zadrže mir i da se raziđu. Evo:
Razbijanje stakla i prozora, nasilan upad u Kapitol su izveli isključivo i samo republikanci.
Drzniče, čovjek nije ništa skrivio niti učinio što mu stavljaju na teret i zbog čega je dobio četiri godine zatvora.