Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ajde, fotosopirao je, da Bog sacuva tebe i tvoju logiku!

Samo pokaži gde je naveo izvor slika? Zar je to teško? Izvoli.

Zasto ne kliknes pa ne pogledas izvor? Studija je iz casopisa "Sciense"!

Baš zato što sam i otišao tamo(za razliku od tebe što ne smeš da uđeš na fackcheck koji otkriva ono što si sam naveo kao navodni čudan prirodni fenomen) i tamo nema ovih slika. Dakle? Pokaži izvor slika.

Ps. u vezi slika, čak ni one ne pokazuju rogove. Ako su ekspirimenti rađeni, ne pokazuju rogove već mogući implant na glavi miša možda nekog gena jelenjeg, ali ne vezano za rast rogova.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Samo pokaži gde je naveo izvor slika? Zar je to teško? Izvoli.

Ne znam odakle su slike, ali tekst se bavi regeneracijom kostiju, i pise da su eksperimentisali sa misevima!

Baš zato što sam i otišao tamo(za razliku od tebe što ne smeš da uđeš na fackcheck koji otkriva ono što si sam naveo kao navodni čudan prirodni fenomen) i tamo nema ovih slika. Dakle? Pokaži izvor slika.

Ti znas da ja ne smem da odem na fact check? Ne nego necu da odem, jer me ne interesuje stranica, stavio sam da te zafrkam..

A ovde sam bio, i nije slagao da su eksperimentisali sa misevima! Kazes odakle su mu slike? Pa kako mozes da znas da su slike lazne , kad moras da se pretplatis da bi video ceo clanak???

Boze sacuvaj, optuzuje coveka da laze, samo zato sto ne moze da nadje odakle su slike!

Pa potrudi se malo covece! Da su slike sa interneta izaslo bi ti na google, nema ih, znaci da su iz labaratorije! Ili je on djubre koje fotosopira!

Ma jeste djubre, sigurno, cim ima brkove!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne znam odakle su slike, ali tekst se bavi regeneracijom kostiju, i pise da su eksperimentisali sa misevima!

Ne znaš, ok.

Ti znas da ja ne smem da odem na fact check? Ne nego necu da odem, jer me ne interesuje stranica, stavio sam da te zafrkam..

Mire, pa ti si onda neozbiljan :). Šaljiv čovek. Ok, ne zameram.

A ovde sam bio, i nije slagao da su eksperimentisali sa misevima! Kazes odakle su mu slike?

Pa kada ih objavi, onda je valda logično da svojim čitaocima podari link, ako ih smatra ozbiljnim i ako ih ne želi izložiti podsmehu. On to mora uraditi zbog samih čitalaca i onih koji mu veruju. Ovako ih izlaže neprijatnoj situaciji. Ali naravno, tako funkcionišu populisti, njih ne zanimaju činjenice ni ljudi koji im veruju, važno je samo da sebe proslave.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo, slika je od naucinka iz kine, rec je o slicnoj studiji objavljenoj 2020. godine, C. Li / J Regen Biol Med

Link- https://vietnam.postsen.com/world/261585/Chinese-scientists-create-horned-mice.html

Slika ovde:

medium_2023-03-13-67d09b5076.jpg

Ja treba da ti trazim sliku, ti si kao nesposoban?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa kada ih objavi, onda je valda logično da svojim čitaocima podari link, ako ih smatra ozbiljnim i ako ih ne želi izložiti podsmehu. On to mora uraditi zbog samih čitalaca i onih koji mu veruju. Ovako ih izlaže neprijatnoj situaciji.

Zasto mora da postavi link od slike? Pa kad kliknes na sliku u clanku ako znas kako, odmah dobijes link!

Pa niko nije blesav da pomisli da je slika i clanak automatski povezan! Ali je tekst gde se govori o naucnoj studiji rasta rogova na sisarima u ovom slucaju na misevima iz naucnog casopisa, i za to je postavio link!

Sliku je mogao da postavi bilo koju, ona prva je sigurno fotoshop, ali zar mislis da bi ovu drugu gde se vidi proces rasta rogova on sam namontirao? Znaci od nekud je nasao izvor, i evo odakle je! Ja sam ti postavio, a sad ti proveravaj dalje, ko su ti kineski naucnici i kako su ovo uradili..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo jos jedna slika iz drugog izvora.

Ako ih ja nalazim svuda, i vest je objavljena u raznim medijima, a ti optuzujes Marija da laze samo zato sto ima brkove, pa kakav si ti onda covek Jovane?

Chinese-scientists-use-stem-cell-technology-to-grow-horns-in.jpg

Izvor: https://newstimesuk.com/2023/03/13/...e-stem-cell-technology-to-grow-horns-in-mice/

Slicni clanci raznih medija na istu temu:

*P.S. ja sam Marija proverio milion puta, i do sada nikada nisam nasao laz kod njega! Zato ga i citam! Za razliku od ovih tvojih fejk cekera i redovnih medija, koji su apsolutni prevaranti..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Hoćeš reći da je Bajden organizovao mitinge, da su Bajdenove pristalice ušle u zgradu i lomile? A ne Trampove?

Da, upravo tako. Tvoji pokvarenjaci "američki boljševici" su organizirali napad na Kapitol. Evo ti dolje i dokaza.

Predsjednik Zastupničkog doma Kevin McCarthy, Tucker Carlsonu i njegovom timu, odobrio je pristup preko 40 000 sati snimaka nadzornih kamera toga dana, nakon što su demokrati sa svojom prijašnjom većinom držali ove trake pod ključem, objavljujući samo one isječke za koje su htjeli da ih javnost vidi. Sada Carlson na temelju ovih videosnimaka potvrđuje prijašnje izvješće Revolver Newsa koje je pokazalo da su “operativci FBI-a organizirali napad na Kapitol 6. siječnja, prema vladinim dokumentima.”

Pogledajte donje snimke, koje su bile skrivene od javnosti dok se političke okolnosti nisu promijenile, kako Jacob Chansley, čovjek osuđen na četiri godine zatvora za organiziranje i napad na Kapitol. U prvom videu vidi se Chansley potpuno mirno i u pratnji sigurnosnog osoblja obilazi prostore zgrade. A na drugoj snimci vidi se kako Jacob Chansley, ne samo da nije organizirao i i izvršio divljački napad na Kapitol, nego opetovano poziva ljude "da idu kući i da ostanu mirni".

Poslednja izmena:
Natrag