- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Štetu je napravila suprotna strana,
Hoćeš reći da je Bajden organizovao mitinge, da su Bajdenove pristalice ušle u zgradu i lomile? A ne Trampove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Štetu je napravila suprotna strana,
Sve sa njegovog sajta. Gde mu je izvor ovih snimaka?
Ajde, fotosopirao je, da Bog sacuva tebe i tvoju logiku!
Zasto ne kliknes pa ne pogledas izvor? Studija je iz casopisa "Sciense"!
Samo pokaži gde je naveo izvor slika? Zar je to teško? Izvoli.
Baš zato što sam i otišao tamo(za razliku od tebe što ne smeš da uđeš na fackcheck koji otkriva ono što si sam naveo kao navodni čudan prirodni fenomen) i tamo nema ovih slika. Dakle? Pokaži izvor slika.
Ne znam odakle su slike, ali tekst se bavi regeneracijom kostiju, i pise da su eksperimentisali sa misevima!
Ti znas da ja ne smem da odem na fact check? Ne nego necu da odem, jer me ne interesuje stranica, stavio sam da te zafrkam..
A ovde sam bio, i nije slagao da su eksperimentisali sa misevima! Kazes odakle su mu slike?
Pa kada ih objavi, onda je valda logično da svojim čitaocima podari link, ako ih smatra ozbiljnim i ako ih ne želi izložiti podsmehu. On to mora uraditi zbog samih čitalaca i onih koji mu veruju. Ovako ih izlaže neprijatnoj situaciji.
Hoćeš reći da je Bajden organizovao mitinge, da su Bajdenove pristalice ušle u zgradu i lomile? A ne Trampove?
Mire, pa ti si onda neozbiljan . Šaljiv čovek. Ok, ne zameram.