Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam ti samo pokazao kako bi današnji populisti tadašnje lekare, koji su spasavali živote ljudi vakcinacijom, proglasili kao i sadašnje, za strane eksponente, za nekoga ko želi da potruje narod. Eto, i kakvu bismo korist imali? Istu kao i sada. Nikakvu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, poslušaj samo ovo:

Poslusao sam taj deo. I sta hoces sa tim, da kazes da zena laze? Pa ako laze, to ne moze diskreditovati vakcinu ako je ona naucno utemeljena! Neka dokazu da laze i kraj price!

Znaci, sama cenzura, i bolkiranje ovakvih izjava pokazuje da nesto kriju! Jer da ne kriju, ne bi sankcionisali ovakve stvari!

Seli bi s tom zenom i argumentima pobedili!

Ovamo si za verske slobode, a nisi za slobodu izbora lecenja? Pa Jovane, ajde se osvesti, to za sta se ti zalazes je nehumano, necivilizacijski.. To je protiv slobode savesti, jer neko npr. iz verskih razloga ne zeli da primi! Ali ti trazis da se takav zatvori i na silu bode!

Shvatas li sta zastupas?

Ljudi nisu stoka, koju mozes na silu da bodes i nazivas "krdom" (ovcama), ljudi su razumna i svesna bica, koja imaju dostojanstvo! Postuj to!

Ja sam ti samo pokazao kako bi današnji populisti tadašnje lekare, koji su spasavali živote ljudi vakcinacijom, proglasili kao i sadašnje, za strane eksponente

Jovane, odakle ti to da ih nisu optuzivali 1914.? Naravno da jesu!

Eto, i kakvu bismo koristi imali?

Ako vakcina donosi neku korist, neka donese korist onome koji se njome vakcinise! Svakom ko je primi ce omoguciti da prezivi!

A neka onaj koji ne zeli da primi, ima slobodu da to odbije!

Zasto ti zelis na silu da bodes ljude koji to ne zele? Kao brines se za njihovo zdravlje, pa ih na silu bodes? Ma pusti ih da umru na miru!

Ili brines za zdravlje vakcinisanih da se oni ne zaraze? Pa to je ludilo, jer ako se oni i zaraze, vakcina ce im pomoci da prezive!

Nece dakle prisilna vakcinacija doneti koristi, samo ce stvoriti otpor!

A bas ta prisilna metoda pokazuje da tu nesto ne stima, da to nje dobronamerno, jer ili je u pitanju novac, ili nesto mnogo gore! (zato i imamo ovakve price kakve je iznela ta zena u videu)...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vidiš, u tome je razlika između tog vremena i ovog sada. Tada populisti nisu imali ovakvog prostora te su medicinari bili poštovani i njihovi saveti su poštovani. Danas je drugo vreme. Nije do sadašnjih medicinara

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vidiš, u tome je razlika između tog vremena i ovog sada. Tada populisti nisu imali ovakvog prostora te su medicinari bili poštovani i njihovi saveti su poštovani. Danas je drugo vreme. Nije do sadašnjih medicinara

Ajde Jovane, cenzurisi medije, ne dozvoli ljudima da razmisljaju! Programiraj im um tv-om i navedi da svi misle isto. To zelis!

A sto se tice medicinara, ti pojma nemas sta oni rade. Pitaj neku bolesnu babu sve ce ti reci. A dotle mozes macku o rep da kacis sve ovo sto pricas o "divnim doktorima"!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Imaš Lead Stories, fact check koji je ovo već raskrinkao, nisi li video dole, ispod?

Gde ti vidis "lead stories"? Meni toga nema..

Video sam samo da je na onoj prvoj slici neka oznaka vasih fact chekera, kao da je slika editovana, ali nije editovana sa namerom da bi se pruzile lazne informacije... Dakle, ni fact check ne kaze da je ovo laz..

Postovi su kao ozbiljni, u principu pisu da oni to stvarno rade da bi spasili planetu.. I ljudi im zahvaljuju, a neki se zezaju..

Deluje mi kao test, da vide kako ce ljudi da reaguju.. :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Gde ti vidis "lead stories"? Meni toga nema..

Video sam samo da je na onoj prvoj slici neka oznaka vasih fact chekera, kao da je slika editovana, ali nije editovana sa namerom da bi se pruzile lazne informacije... Dakle, ni fact check ne kaze da je ovo laz..

Postovi su kao ozbiljni, u principu pisu da oni to stvarno rade da bi spasili planetu.. I ljudi im zahvaljuju, a neki se zezaju..

Deluje mi kao test, da vide kako ce ljudi da reaguju.. :)
Otvori fact check sajt pa ćeš videti. Ovo što si screenshotovao su komentari čitalaca.

Natrag