More, korona ubija a ne vakcina. Ali da se ne vraćamo na antivakcinaške priče
Pa opet se vracamo na tu temu..
Ja znam 10 ljudi koji su umrli potvrdjeno, sve sa istim simptomima, zastoj srca, tromboza nedugo nakon vakcnacije ili par meseci posle. Sve mladi ljudi. I ti pricas da vakcina ne ubija?
Bi li ti oprostio da ti umre neko blizak i drag?
Dakle, ispitati slucajeve (sto oni nece da urade) i traziti odgovornost za nebrojene smrti uzrokovane vakcinom, ako to znaci biti "antivakcinas", onda ja jesam!
Poenta mog izlaganja je da je opomena od Boga za greh to što postoji ova bolest
Jovane, nije kazna za greh "bolest", vec sve ono sto se trenutno desava, a to je da nekolicina ljudi na vrhu vodi svet u propast! I to rade ubrzano! Kovid je samo deo slagalice. Dakle, kazna nije bolest, kazna je sve ono sto se sada desava i sto tek dolazi na svet.. A veruj mi nece biti dobro..
Post-covid sindrom itekako narušava organizam i veći broj smrti će uslediti i već se dešava kao post-covid kao rezultat uništavanja krvnih sudova.
Jovane, "post covid sindrom" postoji u istoj meri, kao sto svaka bolest gripa ili upala pluca ostavlja posledice! Tako i ovo ostavlja. Dakle namerno je naduvano, da poplase ljude, a ponajvise da bi time pokrili brojne smrti koje uzrokuje vakcina..
Zasto im verujes? Zasto? Uopste te ne razumem..
post-covid kao rezultat uništavanja krvnih sudova.
A vakcina ne unistava krvne sudove?
Dokazano je da izaziva zgrusavanje! Dakle, Jovane, ti priznajes jedno a porices drugo.
Ja sam ti lepo rekao da znam ljude koji su umrli od vakcine, dobili su dakle trombozu i umrli neposredno nakon primanja vakcine. Drugi su imali reakcije, a ostali su umrli od srcanog napada mesecima posle.
Trazim da neko za to odgovara!
Ti bi ovo precutao? E pa ne moze!
Sta bi ti radio da ti je umro neko blizak?
Koliko vredi neciji zivot?
Zašto ova bolest uništava krvne sudove?
Ne unistava covid krvne sudove! Tromboza se desava kod svake bolesti pracene upalom
Covid izaziva upalu, a posledica toga je zgrusavanje krvi, organizam se na taj nacin brani. Srce ubrzano lupa da bi pospesilo cirkulaciju i dovelo krv do pogodjenih delova organizma koji su pod upalom, i na taj nacin je srce pod naporom, zato strada! To je u toku bolesti..
Ovo se desava i kod obicne prehlade, jer sitni kapilari bivaju osteceni u nosu i u grlu, zato srce ubrzano lupa da bi poboljsalo cirkulaciju i da bi kiseonik stigao, da bi koagulisalo i zacelilo ostecene delove nosa i grla. Znaci, kod svake prehlade ili gripe se desava zgrusavanje i naprezanje srca!
Kada govorimo o "post covid sindromu" to je stanje koja se desava gotovo kod svih prelezanih bolesti, ukljucujuci tu i obicnu gripu i prehladu. Znaci, ostaju neke posledice! Ali u zavisnosti od ucinjene stete mi mozemo govoriti o "sindromu". A sindorom znaci da je stanje "trajno". Ovde nije "trajno"!
S obzirom na dosadasnju analizu, uzrokovana steta nije nista veca od prelezane prehlade i gripa ili obicne upale pluca! Zato kada mi neko prica o "post covid sindromu", meni se dize kosa na glavi!
Kako ti brate moj, ne vidis da oni ovim tkz. "sindromom" zele da pokriju kontraindikacije vakcine?
Šta misliš, koja je simbolika? Upravo, ako gledamo očima Pisma, i Božijih objava, ovo je kazna za prolivanje tuđe krvi tj.što su ljudi danas gnevljivi a time skloni na prolivanje tuđe krvi. Hristos je jasno rekao da ko gaji gnev on proliva tuđu krv. Pošto su ljudi danas puni gneva, krv je na njihovim rukama. Otuda ide kazna, ko prolije tuđu, proliće se njegova. I otuda bolest koja uništava krvne sudove. Sve ima svoj smisao.
Nemoj ovo da nekom pricas smejace ti se..
Brate, Bog nije uzrokovao Covid! On je dopustio da ga ljudi naprave u labaratoriji. I ne kaznjava Bog bolescu - covidom, jer ovo nisu Bozji sudovi, vec je to nesto sto on dopusta da se desi. To mora da se desi pred kraj, a posto je sve manje dobrih ljudi on je to dozvolio.
Koliko tebi dokaza treba da je ovo napravljeno u labaratoriji od strane ljudi? Pa jasno je do sada da je cela situacija isplanirana unapred?
Znaci vi verujete u nesto sto niko ne bi, nakon sto se suoci sa dokazima. Vi verujete i dalje da je bolest prirodna i da ju je Bog pustio! Suludo! To vise ne veruju ni spremacice u mojoj firmi! Vi ste ipak obrazovani, niko ne bi ocekivao od vas da tako nasedate! Ali eto..
Vakcine nisu te koje zaustavljaju širenje već ublažavaju posledice virusa. Ali ni jedna vakcina, ni za jednu respiratornu bolest nikada nisu zaustavljale širenje virusa. Pa ni vakcine za COVID19 jer im to i nije funkcija.
Ti Jovane stvarno pises svasta. Cilj vakcine je da "suzbije bolest" uvek je bio i bice! Vakcina sluzi da "zaustavi sirenje"! I to je po specifikaciji! A to sto oni nisu napravili vakcinu koja je u stanju da zaustavi sirenje bolesti, to je njihov problem! Zato se ovo vakcinom i ne moze zivati, to je pre "genska terapija"!
I ako vakcina ne sluzi da "zaustavi bolest", zasto se vi onda i dalje hvalite kako su "vakcine spasile svet?" A tvrdili ste eksplicitno da ce ta vakcina "zaustaviti bolest" i prenosenje, pa se ispostavilo suprotno!
Znaci, sam si sebi kontradiktoran! Manipulises terminima da opravdas njihov propust!
Zasto ih stalno branis? Branis li time sebe?
Ne bih rekao Jovane!
Samo osobe sa sujetom i velikom količinom gordosti će reći "ne meni ne treba pomoć sa strane(vakcina), ja sam sebe mogu izlečiti". On ne može da prizna svoju nemoć i odatle ima potrebu da ponižava sredstvo koje mu može pomoći jer ga podseća na njegovu sopstvenu nemoć.
Jovane sta pricas ti? Iznenadjujes me..
Naravno da Bozjem stvorenju ne treba pomoc sa strane - "vakcina", pogotovo ne jednom verujucem coveku. Njega Bog moze i licno da izleci! A posebno ne od onih koji su ga tom istom bolescu zarazili, da mu oni nude "protivotrov"! Ti isti ga vec truju godinama, i sada od njih ti ocekujes da ga izlece? Pa to je suludo! Sada ce da nas truju i bubama i zgadijama! A ti ih podrzavas?
Brate moj, ajde se osvesti! To su teske sotonjare!
Pogledaj samo na deklaraciji namirnica sta jedes, pod oznakom E206 i npr., raznim drugim dodacima od cega se sve prave namirnice, sta stavljaju u nju, pa ces videti da vec odavno stavljaju bube i razne odvratne stvari, gume, plastiku i otrove unutra! Morao sam pre neki dan da bacim neke konzerve.
Sve je to otrovno. Cak vise i ne pisu sta stavljaju, nego se otrovi kriju pod nazivima aroma i sl.. A po zakonu nisu ni duzni da te obaveste sta sve jedes! Ako je proslo test bezbednosti, i ne moraju da napisu!
to smo odgovorili. Potvrde su izdavane i za nevakcinisane. Nemoj izmišljati stvari
Da, zato Djokovica nisu pustili da igra, pa su ga uslovljavali da primi vaks! Iako je covek prelezao covid! A Nadal se hvatao za srce, imao posledice na sred terena. I ne samo on.. Svi vakcinisani su imali neke posledice! Eno i onaj Ilon Mask pricao kako je mislio da umire nakon primljene vakcine!
I jos pises kako nisu nikog "prisiljavali"? Jesu, prisiljavali su ljude na "eksperiment", a to je zlocin! Zabranjivali su im da putuju, da vidjaju porodice, zatvarali ih i uslovljavali bockom. A ona je svo vreme nosila naziv "eksperimentalna". Ustavom svake zemlje je naime "zabranjeno eksperimentisanje nad ljudima" ali su oni to ignorisali - I ZAHTEVALI DA SVI MORAJU DA PRIME! Ako nr prime, ogranicavali su njihovo kretanje, sto je takodje zlocin po ustavu!
Za to neko mora da odogovara! A ako i ne bude, mi koji smo na strani pravde, i koji nismo ovce, im to nikada necemo zaboraviti!
A vi pruzajte ruku, i jednu i drugu. Kad im toliko verujete, i vi cete primiti cip.. Vama nije cip, nego nedelja.. Podarice vam super moci, uz pomoc mozga cete moci da upravljate internetom, pa kad budu odlucili da cenzurisu internet, i vas ce "cenzurisati u mozak"!
Sve smo pojasnili ranije. Vakcine su potrebne radi ublažavanja simptoma ako neko se razboli
Ma nemoj, toliko im je stalo da ljudima bude "lakse da prebole" virus, da su ih terali da na silu prime vakcinu, da se ne bi mucili kada se razbole?
Kakve su to gluposti? Oni su tvrdili da ce vakcina ZAUSTAVITI SIRENJE BOLESTI!
Zato su i Djokovica terali da primi vakcinu, DA NE BI ZARAZIO OSTALE! Ako je zbog licne zastite, nije morao, on je prelezao virus!
u bolnicama umiralo 95% nevakcinisanih i 5% vakcinisanih.
Ja sam pokazao da je to lazan podatak! U bolnicu u Novom Sadu su dovodili obolele iz cele vojvodine i sire, koji nisu ni vakcinisani, pa se tako stekao utisak kako "oboljevaju samo nevakcinisani"!
Isto tako i u Beograd su dovodili ljude iz cele Srbije, gde je procepljenost niska, pa su napunili bolnicu nevakcinisanima!
To su radili po citavom svetu isto!
A ti vecito ovo spominjes ovo kao dokaz da "vakcina radi"! Pa Jovane, oko mene su svi vakcinisani OBOLELI TESKO!!! A nevakcinisani su retko zavrsavali u bolnici! Nemoguce je da u svom okruzenju nisi ovo primetio, ili se slabo kreces..
Na kraju se došlo i do podataka da je vakcinacija i zaustavila širenje oko 30%. Ali u početku se to nije znalo
Ovo je da puknes od smeha
Uhvatio si se za ne važnu stvar oko propusnica. Ja sam rekao da su njih mogli dobiti i nevakcinisani i tu je kraj priče o navodnoj diskriminaciji nevakcinisanih. To jaukanje i kukanje je neozbiljno.
Dojkovic je primer, sta su tek radili obicnom coveku kada su njemu zabranili kretanje i zatvorili ga u hotel koji je ravan konc. logoru, a on je poznata licnost! Zato o diskriminaciji molim te nemoj!
između ostalog počele su izlaziti studije o smanjenju prenosa virusa kod vakcinisanih u vreme kada su propusnice počele da se daju.
Znaci vakcina je zaustavila sirenje za 30%
Jao, Boze, koja lakrdija, ja ne mogu da verujem.
Jer, davanje propusnica, da cijepljeni šetaju kuda ih volja, a to cjepivo ne štiti od prijenosa virusa, jeste zločin, teroristički čin. To je isto da se umno poremećenima "daju propusnice" da s oružjem šetaju gdje god ih volja.
Oni su zbog price da VAKCINA STITI OD PRENOSA VIRUSA - dozvoljavali samo vakcinisanima da idu na koncerte u kafice da se medjusobmo "socijalizuju", dok su nevakcinisane diskriminisali!
Zato su i Djokovicu zabranili da igra - DA NE BI ZARAZIO OSTALE! I to je bilo na kraju! I dalje su uveravali ljude da VAKCINA ZAUSTAVLJA PRENOS VIRUSA! A znali su dobro da ne zaustavlja!
I sto su onda vrsili diskriminaciju i Djokovica i ostalih???
Ovo je ludilo i diskriminacija na MAX!
Nego, znaš li da smo mi na Balkanu skloni teorijama zavere inače? To je odlika balkanskog mentaliteta.
Ti si takodje iznosio "teorije zavere", i znas sta, ako imas toliku averziju prema TZ, baci lepo bibliju u smece, sto je uopste citas?
Meni je cast kada me tako nazoves, jer to zmaci da imam mozak. Nisam na strani vecine koja ne razmislja svojom glavom!
Kod Nordijaca je to samo 5-7% koji tako veruju. Zato su oni tu gde jesu a mi ovde gde smo sada.
To govori koliko im mozak radi.. U pravu si, zato je svet i otisao nizbrdo, sto su slabih mentalnih kapaciteta jer ih truju godinama vise nego nas.. Zato i veruju da trebaju da jedu bube, da je rat u ukrajini realan. Da ukrajina hrani citavu evropu a rusija snabdeva energentima svet i da nemaju dovoljno uglja da se greju. Jos su dodali i klimatsku agendu "spasimo planetu" pa ujedno, ajde da ne zagadjujemo zemlju, ne smemo se grejati na ugalj i drva jer zagadjuju. A Rusija je kriva, pa im udarili sankcije na "cisti" ekoloski gas, pa hajde svi kolektivno da se samoubijemo i smrznemo jer mrzimo Ruse! Jescemo bube i grejacemo se na vetrenjace!
Pa kako i ti na ovo nasedas nije mi jasno? Reci mi samo, kada si zadnji put kupio u prodavnici proizvod da pise "made in ukrajina"???
Ludilo!
Proveri i sam, gluposti o depopulaciji i vakcinama tamo je u tragovima. Ovde će svaki drugi Srbin ili Hrvat da kaže da je to sigurno otrov. Niska prosvećenost.
Ne nego je to lek! Zele da te izlece od virusa koji su sami napravili! Reci mi kad jedes iz kesice citas li sta pise na zadnjoj strani koji su sve sastojci? Pa covece, otrovima te hrane a ti kazes da oni hoce da te izlece i da ti zele dobro?
Upravo taj prosek o kojem ti govoris pokazuje kako hrana utice na mozak zapadnog coveka! Mi se ne hranimo kao oni! Zato nismo na tom intelektualnom nivou! Njima je sve brza hrana, konzerve, zacini... Uzas!
za povećanu smrtnost od kardio bolesti, pa vidi, ako tebi trebaju ne znam kakve škole da bi shvatio, meni ne trebaju. Prosto, poveži 'dva i dva' što se kaže
Ipak trebaju skole, ali pre svega otvoren um i logika, sto ti sam sebi supresujes, jer si ubedjen da je biti "teoreticar zavere" nesto sramotno! To nije sramotno, to je pohvalno!
Kovid potvrde su postale važne kada su studije pokazale da vakcinacija smanjuje prenos virusa.
Boze me sacuvaj sta ti pises!
Pa Jovane, u vreme kada se znalo da vakcnisan moze da zarazi vakcinisanog su dozvoljavali da se oni mesjusobno "socijalizuju" dok su nevakcinisani morali da sede kuci!
Zasto? Ako i jedni i drugi prenose?
Kazes vakcina smanjuje mogucnost prenosa za 30%? Pa taj procenat nije dovoljan da se dozvoli vakcinisanima ovakva sloboda! Jer oni imaju kuci mozda nevakcinisane koje mogu da zaraze i ubiju!
Znaci, pises ovde budalastine! A i oni koji su takve propusnice smislili su uvreda za zdrav razum!
Ne, nije tačno. Kovid potvrde su jedno a početak vakcinacije drugo.
Kovid potvrde, kovid propusnice za restorane i kafane, to je sve isto.. Ti samo pokusavas da izokrenes..
A početak kovid potvrda je opravdan studijama...već davno navedoh Imperial College iz 2021 o potvrdama da vakcinacija smanjuje prenos virusa. Nego, zaboravljaš Borivoje.
Fino! Smanjuje prenos za 30%! To nije dovoljno da se Djokovicu zabrani ucesce na australijan open-u, a svim ostalima dozvoli da se modjusobno "socijalizuju"! Jer taj procenat nije dovoljan da spreci zarazu!
Dakle, postoji 70% sanse da ce oni jedno drugog zaraziti! A ako imaju u kuci ili zemlji dosta nevakcinisanih, eto epidemije po svetu, a njih ce zbog te svoje socijalizacije UBITI!
Znaci, to sto ti pises, uopste nema veze s vezom! To su najobicnije besmislice! Jasno je da kovid propusnice nisu smisljene da bi zaustavile sirenje virusa (sprecile zarazu), vec kao podsticaj ("nagrada"), da bi time naterali i druge da se vakcinisu! A Djokovic je posluzio kao dobar primer represije, kako se postupa sa neposlusnima!