Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Još jednom si pokazao da si uvek na suprotnoj strani od Boga.

Kada Bog sam kaže 2.Mojsijevoj 21,22.23 da život nerođenog nema istu vrednost kao rođenog, ti protiv Boga izjednačavaš rođeno i nerođeno.

Ali kada Bog kaže da nesmemo prolivati krv rođenog, ti za to ne mariš jer i dalje gajiš gnev(prolivaš krv tuđu, brata svoga).

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti, htio bi druge ljude poučavati kako je Bog krvnik koji zbog ljudi ubojica na čovječanstvo šalje smrtonosni Covid virus. Nje Bog krvnik

Bog je pravedan i uvek je kažnjavao zlo u svetu. Iz ljubavi svoje dopušta pošasti, ne bi li se svet opomenuo zla i pokajao se.

Samo onaj kome je ovakav svet drag, ne želi da takav svet bude opomenut.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Subotaru Jovane, zagovorniče djecoubojica, ne laprdaj, nego odgovori na pitanje.

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.: NE!

1675510742240.png

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje priznaje da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti ne veruješ da je Bog pravedan i Njegovu pravdu izjednačavaš sa "krvništvom". Dobro, tebi je Bog koji kažnjava greh krvnik.

Zar je onda u Potopu bio krvnik? Ili je bio pravedan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti ne veruješ da je Bog pravedan i Njegovu pravdu izjednačavaš sa "krvništvom". Dobro, tebi je Bog koji kažnjava greh krvnik.

Bog ljude opominje tako što im šalje Istinu koja je nužna da se oslobode i pobjegnu iz sotonina tora u kojemu su zarobljeni. Evo, i tebi Bog šalje, točnije, upravo na ovom forumu ti je poslao istinu o tome kako je sekta u kojoj si zarobljen rođena u orgijalištima i utemeljena od orgijaša 1844.-1845. Hoćeš li sada, kada ti je potpuno i jasno otkrivena istina o bludnici subotarskoj sekti, napustiti je i potražiti Boga? Ako nećeš, neće Bog zbog toga na tebe poslati neki smrtonosni virus i ubiti te kako bi te “pravedno kaznio”, nego si ti sam sebe na vječnu smrt osudio i kaznio ostajući u sekti bludnici i nasrtateljici na Kristovu crkvu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bog ljude opominje tako što im šalje Istinu koja je nužna da se oslobode i pobjegnu iz sotonina tora u kojemu su zarobljeni.

Udar na krvne sudove putem korone, nije produkt odbacivanja neke dogme, jer Bog za takve stvari zaista ne dopušta pošasti već daje da se takva dogma pokaže u svojoj pogrešnosti.

Ali kada ljudi gaje bes, mržnju i pakosne misli, ubijajući jedni druge, onda ide reciprocitet tome. Seti se šta kaže Pismo po pitanju prolivanja krvi. Da li je onda korona zaista prirodna opomena za sve ovo?

Na kraju krajeva, vidiš i sam da su jedva čekali da se smiri korona da bi započeli ratove. Ništa nisu naučili, na gnev još više pojačavaju gnev.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Udar na krvne sudove putem korone, nije produkt odbacivanja neke dogme, jer Bog za takve stvari zaista ne dopušta pošasti već daje da se takva dogma pokaže u svojoj pogrešnosti.

Ali kada ljudi gaje bes, mržnju i pakosne misli, ubijajući jedni druge, onda ide reciprocitet tome. Seti se šta kaže Pismo po pitanju prolivanja krvi. Da li je onda korona zaista prirodna opomena za sve ovo?

Na kraju krajeva, vidiš i sam da su jedva čekali da se smiri korona da bi započeli ratove. Ništa nisu naučili, na gnev još više pojačavaju gnev.

Opet o nebitnim stvarima laprdaš, a istini leđa okrećeš. Zato te ponovo pitam, hoćeš li sada, kada ti je potpuno i jasno otkrivena istina o bludnici subotarskoj sekti, napustiti je i potražiti Boga? Ako nećeš, neće Bog zbog toga na tebe poslati neki smrtonosni virus i ubiti te kako bi te “pravedno kaznio”, nego si ti sam sebe na vječnu smrt osudio i kaznio ostajući u sekti bludnici i nasrtateljici na Kristovu crkvu.

I drugo pitanje za tebe: Zašto su cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera priznaje da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nećemo skretati temu. Kovid jeste kazna za grehove sveta. Svidelo se to nekome ili ne.

Nego, žalosno je to da hrišćani većinski spavaju u svom dubokom snu, i umesto da iskoriste ovu priliku da svet upozore, oni su sve drugo radili osim toga. Čak šta više, skrivaju tu činjenicu, i laskaju pokvarenom svetu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nećemo skretati temu. Kovid jeste kazna za grehove sveta. Svidelo se to nekome ili ne.

Ti skrećeš temu, ali neću ti ja to dopustiti. Dakle odgovori na pitanje.

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.: NE!

1675510742240.png

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje priznaje da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Natrag