Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam odavno sve o tome rekao, ti se ponavljaš.

Žalosno je da 'hrišćani' učestvuju o opravdavaju sveta, Boga nazivaju krvnikom i osuđuju ga ne bi li opravdali svet.

Zato i jeste izbio rat, da bi se svet opet opomenuo. Ne znam do kada ćete ćutati...o...uspavani hrišćani. Kada ćete videti da je svet zao i pokvaren? Kada čete ga osuditi a ne milovati a Boga optuživati!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kada dođu nove pošasti, nove nevolje vi ćete opet stati da opravdavate svet. Nećete se pokajati, nećete reći svetu da odbaci gnev, oholost, mržnju. Da drži zapovesti Božije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam odavno sve o tome rekao, ti se ponavljaš.

Uopće i ništa nisi rekao. Zato tražim odgovor na donje pitanje.

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.: NE!

1675510742240.png

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje priznaje da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kovid potvrde su postale važne kada su studije pokazale da vakcinacija smanjuje prenos virusa.

Lažeš. Direktorica iz Pfizera priznaje da nikakve studije o ovome nisu uopće rađene prije cijepljena i izdavanja “Covid propusnica” (potvrda).

P.S. Kako možeš ovako “u oči me gledati i lagati”? Srami se, ako si ti to uopće sposoban.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, ali kad? U vreme početka vakcinacije a ne izdavanja potvrda.

Srami se, lažove. Covid potvrde počinju istovremeno s cijepljenjem, a direktorica iz Pfizera priznaje da tada nisu imali nikakve studije o tome spriječavaju li cjepiva prijenos virusa.

Na kraju su čak morali priznati da cjepiva uopće ne spriječavaju prijenos virusa. Prema ovome, davanje Covid propusnica cijepljenima svojevrsni je bio-terorizam, jer tom potvrdom jamčite da cijepljeni ne može nikoga zaraziti, što se kasnije pokazalo notornom laži.

P.S. Kako možeš ovako “u oči me gledati i lagati”? Srami se, ako si ti to uopće sposoban.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne, nije tačno. Kovid potvrde su jedno a početak vakcinacije drugo.

A početak kovid potvrda je opravdan studijama...već davno navedoh Imperial College iz 2021 o potvrdama da vakcinacija smanjuje prenos virusa. Nego, zaboravljaš Borivoje.

Natrag