Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Objavljene do sada neviđene snimke upada na Kapitol; Musk: pustite Chansleya iz zatvora!​

Nakon pojave novog videa koji prikazuje Jacoba Chansleya, takozvanog “QAnon Šamana”, kako potiče prosvjednike iz američkog Kapitola da “idu kući” i “ostanu mirni”, vlasnik Twittera Elon Musk pozvao je na njegovo puštanje iz zatvora. Chansley, je postao zaštitno lice nereda 6. siječnja 2021. na američkom Kapitolu, sa svojim obojenim licem i kapom s bivoljim rogovima, mornarički je veteran iz Arizone koji trenutačno služi zatvorsku kaznu od gotovo četiri godine, unatoč nikakvim dokazima da je bio nasilan tijekom ovih prosvjeda.

Njegov je slučaj prošli tjedan istaknuo voditelj Fox Newsa Tucker Carlson, koji je pustio dosad neviđene snimke nadzornih kamera Kapitola na kojima se vidi kako Chansleyja policajci ljubazno prate hodnicima Kapitola i pomažu mu locirati dvoranu Senata.
Sada se pojavila dodatna video snimka na kojoj Chansley prenosi tvitove predsjednika Donalda Trumpa u stvarnom vremenu prosvjednicima 6. siječnja, govoreći im da “idu kući” i “ostanu mirni” preko zvučnika.

“Donald Trump nas je zamolio da idemo kući”, vikao je Chansley okupljenima. ”Iznijeli smo svoje i Donald Trump je zamolio da se svi vrate kući. Dakle, što ćemo učiniti? Mi ćemo poslušati našeg predsjednika, učinit ćemo što je tražio.”

”Mi nismo Antifa!” kasnije je uzviknuo. Retvitajući ovaj video, Musk je izjavio: “Oslobodite Jacoba Chansleya”, a zatim je dalje Musk objasnio: “Nisam dio MAGA-e, ali vjerujem u poštenje pravde.”

“Chansley je lažno prikazan u medijima kao nasilni kriminalac koji je pokušao srušiti državu i koji je druge poticao na nasilje”, napisao je milijarder Musk. ”Ali ovdje on poziva ljude da budu mirni i da odu kućama. A drugi video prikazuje ga kako mirno hoda zgradom Kapitola, ispraćen od strane časnika i zatim zahvaljuje časnicima.”, dodao je Musk.

Musk je također retvitao skraćenu verziju Carlsonove video prezentacije naglašavajući ono što on smatra nejednakom primjenom zakona. Izvršni direktor Tesle je napisao: “Chansley je dobio 4 godine zatvora zbog nenasilne turneje uz policijsku pratnju!?”

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Otvori fact check sajt pa ćeš videti. Ovo što si screenshotovao su komentari čitalaca.

Znaci moram da idem da citam sta o stranici kaze neka baba alkoholicarka - fakt cekerka? :) Ma necu, niti ja verujem da je stranica prava, nego se zafrkavam malo..

A vidi sad ovo:

Mini rogovi jelena na glavi miša- Naučnici ubacili genom jelena u genom miša (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Mini rogovi jelena na glavi miša- Naučnici ubacili genom jelena u genom miša (FOTO)​

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaci moram da idem da citam sta o stranici kaze neka baba alkoholicarka - fakt cekerka? :) Ma necu, niti ja verujem da je stranica prava, nego se zafrkavam malo..

A vidi sad ovo:

Mini rogovi jelena na glavi miša- Naučnici ubacili genom jelena u genom miša (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Mini rogovi jelena na glavi miša- Naučnici ubacili genom jelena u genom miša (FOTO)​

To ti je ista priča kao i 'beba mutant' kod Marka Kraljevića:
45006053_919524781570888_5118226644477149184_n.jpg
objavljena pre dve godine. :).

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To ti je ista priča kao i 'beba mutant' kod Marka Kraljevića:
objavljena pre dve godine. :).

Jovane, opet cu te pitati, zar ti stvarno mislis da neko nesto izmislja? Spajanje gena razlicitih vrsta cak i coveka i zivotinja je vec ostvareno, i hibridi se prave vec odavno! O tome je pricao i Tomislav Terzin!

Iako se mislilo da je to nemoguce i da nikada nece biti moguce, nasli su nacin, i zapravo je veoma jednostavno!

Video sam i "macko-psa", pisali su tvoji mediji o tome, i prodavao se kao kucni ljubimac, ne znam da li se i dalje prodaje. Hibrid macke i psa! Dakle nije Mario Bojic, vec tvoji mediji su objavili!

Sve ovo sto sada rade, radili su i u pretpotopno vreme, price o kentaurima, sirenama i sl.. nisu bajke, vec je to bila realnost, hibridi su postojali u proslosti!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Džaba poziv da se ide kućama kada je šteta već napravljena.

Štetu je napravila suprotna strana, a skrivanjem video snimaka sve to su pripisali drugima. Ali ti si uvijek na strani lažova koji se razračunavaju s onima koji su na strani istine. Zato i jesi muslimanima pristupio da bi mogao nasrtati na Krista, kršćane i Kristovu crkvu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti naravno ne čitaš fackcheck..kažeš ne interesuje te. A ovo smatraš za ozbiljno. Evo ti ovo sa istog kanala o bebi mutantu. Jesi upućen o čemu se radi?

Jovane, sta me briga za bebu mutanta? Moze biti istina i ne mora! Ja ti kazem da je geneticki moguce stvoriti hibrid coveka i zivotinje, ukrstati gene razlicitih vrsta. To je pricao i Tomislav Terzin da se vec radi, ako on nije kompetentan ja ne znam onda ko je?

Hoces sad da kazes da su fact cekeri kompetentniji od profesora molekularne biologije Tomislava Terzina?

Kazem ti lepo, nasli su nacin kako to da urade, i vrsili su eksperimente te vrste sa ljudskim embrionima, ali posto nije dozvoljeno to raditi s ljudima, morali su da usmrte mutanta!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A sto se tice ovog misa, to ocigledno nije izmisljotina, imas i slike eksperimenata:

2020.08.14.14.42.56_file_0_1.png

Natrag