Udžbenik ih ne može ugrozti. O tome pričam.
Ti si covek koji je izgubio i vezu sa Bogom i razumom. Izvini sto ti ovo kazem, ali izjaviti kako "udzbenik decu nece ugroziti", moze samo neko ko ne razmislja.
Cak se i odrasli uce knjigom i na njih utice pouka, inace niko ne bi Rec Bozju usvojio, a kamo li mala deca, koja su u ovom uzrastu najpodloznija i upijaju sve kao sundjer..
A kod nas će stajati samo ono što je poznato već, da ljudi imaju pšravo da menjaju pol. Ništa drugo
Znao sam ja da si ti covek koji ni nakon ovog cina to nece osuditi!
Ne uce ih "promeni pola", to bi bilo opravdano da je neko bolestan i da promeni pol. Uopste ih ne uce da menjaju pol! Uce ih da postoje
RODOVI!
Razlika je ogromna izmedju POLA i RODA! Polnost se nasledjuje rodjenjem a ROD mozes sam sebi da odredis kasnije!
DAKLE, POLNI I RODNI IDENTITET SU DVE RAZLICITE STVARI!
Tako mozes odluciti da budes ZENSKOG RODA, MUSKOG RODA, BINARNOG RODA (ROD IZMEDJU MUSKOG I ZENSKOG), NEBINARNOG RODA (NE MOZES DA SE ODLUCIS), TRANSEKSUALNOG RODA, ASEKSUALNOG RODA, LEZBEJSKOG RODA, GEJ RODA ITD..
EVO TI U DUGINIM BOJAMA! Po ovome, mozes biti i HEMAFRODIT ILI MARSOVAC!
Pre svega ovo je zbunjujuce za malu decu koja su u periodu razvoja, u kojima tek treba da pocnu da se bude horomoni zaduzeni za sekusalnost. Deca ne razvijaju osecaj pripadnosti nekom polu sama, vec na to utice okolina drustvo i roditelji. I to je dokazano istrazivanjem, vec sam o tome govorio! Musku decu su odgajali kao devojcice i oni su mislili da to jesu, isto tako i zensku kao musku!
Nas zakon o "rodnoj ravnopravnosti" i ustav poznaje "samo dva roda (muski i zenski) koji je odredjen polom i zato je uvodjenje bilo kakvih novih rodova (tj. izmisljanje nekakvih novih) koji ne postoje, protivustavno! A pogubnost za decu i njihovu psihu je potvrdjena, samo tebe bas briga za decju psihu i zdravlje!
Nikakve tu fame o kojoj pričaš nema.
Kako deca nauce da smo nastali od majmuna? Jesi im pricao? Pa se onda vrate kuci zbunjena, i kazu: "Tata, ti nas ucis da je Bog stvorio svet a u skoli nas uce da smo nastali of majmuna!"
I ovo je problematicno, a kamo li nesto sto je vezano za "nagon"!
Buditi seksualne nagone deci na taj nacin, i ubedjivati ih kako je normalno da osecaju strast ka istom polu ce im samo dati ideju
"da probaju" i da se odrede, ako jos ne znaju ko su, a kako ce znati
"ako ne probaju"??? To u udzbeniku i pise, citiram njihov tekst -
"ako jos nisi siguran kojoj grupi pripadas, daj sebi vremena, potpuno je normano da se sada osecas zbunjeno"..
Ja svoje dete u takvu skolu necu poslati, a ti ga salji, pa neka ti se vrati "hemafrodit" ili gej!
Ti se ovde vraćaš na prethodmnu temu "Božanska priroda" i kontekst tog značenja. Jasno je upravo iz ovog teksta koji si naveo da to znači "karakter" po olji Božijoj. Da, svakako, mi trebamo učestvovati u prirodi Božanskog karaktera
Nije "
KARAKTER" vec "
PRIRODA" i tako se u bibliji naziva! Razlog tome je sto se covek sastoji iz
"Duha Duse i Tela" ---> u nauci je
"Svest Podsvest i Telo".
U ovom slucaju Dusa je tvoj karakter (licnost) a Duh je ono sto se naziva "kolektivno nesvesno" ili "podsvest"!
Posto nam Hristos daruje
SVOJ DUH, i buduci da on postaje deo nas, taj strani elemenat je deo bozanskog, stoga mi vise nismo iste "prirode", jer
PRIRODA JE SPOJ - DUHA DUSE I TELA!
Zato vise ne razvodnjavaj! Upravo je onako kako Pavle napisao:
"IMATE DJEL U BOZJOJ PRIRODI", i to je bukvalno i doslovno tako!
Prestani namerno da izvrces i da se suprotis, to radis iz ciste gordosti..