- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ne znam ko te progoni osim što ti nije dozvoljeno da uvedeš teokratiju.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moli se za njih. Eto šta treba da radiš. I ne samo to već skrši bezakonje u sebi, skrši gordost u sebi. To svakako nije popularno ali dok kolektivno ne budemo pobedili devijacije u sebi, Bog dopušta da nas ove stvari otrezne i da više radimo na sebi. Mi ne treba da se borimo protiv drugih već da iste stvari kod sebe pobedimo.
Sve su to odraddili u "svom prostoru" koji su dobili od države za to svoje šetanje i time tebe ili mene nikako ne mogu ugroziti tj. nametnuti svoje. Nemoj praviti paniku tamo gde je nema.
Nađi gde su se apostoli zalagali za zabrane? Gde su išli na ulicama i potpaljivali rulje protiv bilo koga za koga se smtaralo da je devijantan? Ako nađeš, ti si upravu a ja ne.
Netačno. Vi tražite zabrane od vlasti a Stefan to nikada nije tražio.
O njima svo vreme pričamo. I o svima vama koji u ime vere sprovodite teror. To je problem. Jer tim činom: 1. Pogrešno revnujete i radite zapravo suprotno duhu jevanđelja; 2. pogrešno predstavljate veru i borbu za "vrednosti" kako kažete i time dajete izgovor svim protivnicima vere da optuže celo hrišćanstvo kao nasilno, zatucano i mračno. Vi ne shvatate koliko štetite veri vašim istupima i terorijama zavere.
Ovaj Jovan vas poziva da se ne blamirate i svoju hrišćansku veru ne kompromitujete tako što ćete je ovako banalizovati i svodeći je na neke besciljne šetnje.
ovde ćemo postaviti monaha Antonija. Dovoljno je čuti samo način na koji ovaj čovek govori pa da se prepozna duh te religioznosti koja je ovde predstavlja većinski ispravnom.
Ali simptomatično je što vi "religiozni" najviše širite ovakve slike. Što ja to ne širim? Baš se pitam
Pitam te poštuješ li pravo države da organizuje i odobrava skupove po zakonu?
Ne radi se o tebi, vec o tvojoj deci!
Kako znaš da će ugroziti decu tako što šetaju ili na bilo koji način? Neće, Mire. Ne paniči. Najgore što radite u celoj priči što se stalno pozivate na decu i plašite ljude na taj način. To je način da lakše progurate taj strah kod ljudi kada im pomenete decu jer su na decu svi najostljiviji. To je zaista užasavajuće što radite.
Vec su ih ugrozili! Pre neki dan kaze covek iz inostranstva - "odakle njima pravo da ovakvim stvarima uce moje dete". To stoji u udzbenicima kod njih, stojace i u nasim od sledece godine!
“Kroz koje se nama darovaše časna i prevelika obećanja, da njih radi imate dijel u Božijoj prirodi, ako utečete od tjelesnijeh želja ovoga svijeta.“
Drugi prevodi kazu "da budete ucesnici u Bozanskoj prirodi".