Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Pa isto će sve čuti i čuje u svakodnevnom životu. Dakle, opet propaganda.
Mala je verovatnoca da ce deca ovo naci na internetu ili cuti od nekog, ako roditelj vodi racuna s kim se dete druzi i koje aktivnosti obavlja! Veca je opasnost skola, jer tamo je droga, nemoral, i razne druge opasnosti..
Pa zar skola sada treba da bude i mesto na kojem ce nasu decu i nastavnici uciti nemoralu?
Opet ni reci osude od tebe, niti ista.. Sto bi se ocekivalo od Hriscanina! Naprotiv ti ovo pravdas, jer to je sve normalno za tebe!
Sta je s tobom covece!
Dakle, napominje se da ima neko ko se oseća drugačije i da je to njegovo pravo.
Ako dete prepuno hormona oseti da ga privlaci neki predmet, pa pocne da onanise s predmetom, ili mu se svidi barbi lutka da li to znaci da je on FETISIST? Ili treba da izmisle neki NOVI ROD i da ga ozene lutkom???
Da li ti Jovane uopste ista znas o seksualnosti?
Vec sam objasnio, da to sto neko oseca nagon prema muskarcu, ne znaci da je on GEJ, jer muskarce kao i zene cesto privuce i samo deo necijeg tela! A to je normalno u tom uzrastu! Bude se hormoni i normalno je da deca pocinju da osecaju privlacnost i eksperimentisu.. A onda im oni daju sulude ideje kako da proveravaju kojeg su RODA, pa ubedjuju dete da zato sto ga je privukla guza "drugara" to znaci da je GEJ! Umesto da mu objasne zasto se to desava, i da je sve to posledica sazrevanja, privlaci te sve sto je slicno zenskom telu.. Na kraju od deteta naprave GEJA!
Ti pojma nemas o ovoj temi! Samo se tvrdoglavo opires i pricas nebuloze, ponavljajuci isto kao papagaj!
Ja sam ti upravo naveo citat Elen gde ona jasno kaže da je Isus-novi Adam i to Adam pre pada u greh. Ali i Pismo to govori.
Ajde, lepo u prvi razred, pa prouci dopisnu biblijsku skolu ponovo, i Elen White, jer ti ovo nisi otvorio!
Besmisleno je sa tobom o ovome pricati! Ti adventista nisi! Ajde reci, kada si krsten? Nisi ni krsten, niti ista znas, inace ne bi ovakve gluposti pisao..
Ta slabost tela podrazumeva oslabljene kapacitete mentalne, intelektualne, fizičke. Ali ne i "stanje greha". Isus nije u "stanju greha", Mire. Isus je "sin Božiji" a to podrazumeva da On nema grešne sklonosti
Neko moze imati nagone i telo ga moze vuci na greh, a on nikda ne mora sagresiti!
Ti ne razumes da je greh stanje UMA, a ne stanje TELA!
Telo moze biti i prljavo i gresno, a tvoja Dusa moze ostati neopoganjena. Tako ti onda nisi gresnik!
To sto imas gresno telo samo znaci da si podlozan grehu, da mozes pogresiti!
A Hristos je jako tesko mogao podleci, jer mu je Duh bio jaci od tela! A taj Duh daruje i nama, da bi i mi savladali greh!
Opet bulaznis gluposti i igras se terminima, ti si covek koji "ocedjujes komaraca a gutas kamilu"!
On nema grešne sklonosti po sebi kao svi mi nakon pada Adama. Isus je Adam pre pada.
Tamo gde pise "POSLEDNJI ADAM" Pavle NE UKAZUJE NA SAVRSENO TELO!
Evo da ne bude da nisam citirao:
"Tako je i pisano: Prvi čovek Adam je od zemlje, zemljan, a poslednji Adam je Gospod s neba." (1. Korincanima 15:45)
Dakle, prvi Adam je bio od zemlje, zemljan, a drugi Adam je u Duh koji oživljuje tj. - Gospod s neba, to kaze Pavle! Govori o vaskrsenju, proveri kontekst!
ZNACI HRISTOS JE ADAM ALI U NOVOM VASKRSLOM TELU!
Nosi ovu nauku Jehovinim Svedocima od kojih si je pokupio! Ne sramoti se vise ovde!
Poslednja izmena: