Bog više kažnjava gnev, mržnju...unutarnji poroci a ne spoljašnji. Jer iznutra se zna prikriti i Bog lažno predstaviti. Zato stradaju više narodi koji imaju ove karakterne mane nego oni gde je homoseksualzam veći.
Koja je prva zapovest? Sta kaze Isus koja je najveca?
Dakle, ne pricas pravilno! Bog najvise mrzi idolopoklonstvo, a homoseksualizam je udovoljavanje telu, strastima i predstavlja idolopoklonstvo u najgorem obliku, jer ne samo da udovoljava strastima, vec se izruguje Bogu i Isusu Hristu! Vidis to i po onim slikama koje je Slap postavio da sad ne objasnjavam..
Gordost i ponos je osnovna karakteristika homoseksualaca! Svaki homoseksualac sebe smatra lepim, inteligentnim, zanimljivim, zenstvenim, boljim od drugih.. Tezi da udovolji sebi i to je sluzba telu, modi, izgledu, da sad ne ulazim u psihologiju..
Samo prati koji narodi stradaju-Iračani, Srbi(balkanci-uopšteno), Avganistanci, Sirijci, Arapi...svi imaju oštar i žestok karakter
Ovo je zamena teza i izvrtanje! Ne stradaju ni Srbi ni Iracani ni Avganistanci ni Sirijci zbog svoga karaktera, ne kaznjava ih Bog, vec stradaju od amerike, koja promovise gej zenskaste muskarce i pederluk! Koja namece svoje "vrednosti" i tezi da unisti nacionalni identitet i genetiku svakog naroda zbog svoje agende.
Ili hoces reci da je amerika "Bozji mudzahedin" kao Tripo?
Znaci, oni koji promovisu nizak moral, popustljovost pred grehom, homoseksualizam, pedofiliju, narkomaniju, incest (vidimo Bajdenovog sina), preljubu, blud, genocid, nacizam, narkomaniju, idolopoklonstvo, cedomorstvo, satanizam.. Oni su pozvani da kaznjavaju druge narode?
Pa jesi li ti Jovane pri svesti?
Zar su oni, koji su zarazili ceo svet svojim bludom i razvratom pozvani da kaznjavaju druge zato sto nece i ne zele sa prihvate njihove vrednosti i "slobodu" koju im nude? To je satanska sloboda!
Dakle, ako Bog nekog treba da kazni, onda je to amerika, jer su svojim bludom zarazili sve narode!
Pominjes grub karakter.. Pa Jovane, zaista cu svasta pomisliti, ispada da trebamo postati "zenskasti" i "pederasti" kao ovi na zapadu.. Jel to ono sto zelis reci?
Gordi nismo, vec sam o tome govorio.. Mi osecamo da smo intelektualno jaci i superiorniji sa razlogom, jer to stvarno i jesmo. Muzevniji smo od drugih, jaci, takva nam je genetika.. To vidis i po tome sto smo prvi u svim sportovima.. Ali necemo odbaciti druge narode i njihove kvalitete, velicacemo nase prijatelje makar kakvi bili. Hvalicemo ih i uvek to radimo, jer je bitna dusa a ne spoljasnjost i genetika, i to je ono sto radimo.. Tu gordosti nema, a ti manipulises tim cinjenicama!
Jos nesto da dodam, pricali smo ranije o genetici.. To sto su evropljani mali rastom, zakrzljali su, nisu nalik jakim i muzevnim balkancima je posledica incesta i bluda. Oni su godinama praktikovali blud i incest privatno, a posebno njihovi kraljevi, nisu se hranili zdravo i vodili racuna.. Za to postoje i dokazi.. A mi smo svoju genetiku ocuvali, cuvajuci se od nemorala i bluda, praktikujuci zdrav nacin zivota i ishranu, sto se na zalost kod njih nije odrzalo..
Nismo im mi krivi...
Zato stradaju više narodi koji imaju ove karakterne mane
Navedi mi primer iz Novog Zaveta gde Bog kaznjava narode bolestima i baca na njih drvlje i kamenje da ih ubije?
Ostao si mi duzan ove stihove, nikako da mi das ono sto trazim, samo ides okolo i pricas nepovezano..
Po tebi su i amerikanci Bozje sluge, koji nas kaznjavaju! Oni su "milosrdni andjeo" koji baca bombe umesto da nam "propovedaju evandjelje?"
Gde im je to evandjelje? Zar je "pederluk" evandjelje? Zar nas tome uce?
Kako mozes tvrditi da Bog umesto da "propoveda danas evandjelje narodima" kaznjava njihove grehe? Zar se u Novom Zavetu ne propoveda evandjelje na pokajanje, a ne kazna? Zar nije evandjelje "objava milosti" i "dobra vest" a ne osuda? Zar nije Hristos oprostio i zeni uhvacenoj u preljubi?
Ispada da je Bog ispravno kaznio indijance pobivsi ih, koristeci amerikanace, umesto da im je propovedio evandjelje da se pokaju?
Znaci pises gluposti!