Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, odakle ti da On ne upravlja događajima? Itekako upravlja. Inače bi sve prepustio Sotoni a to On nigde nikada nije rekao da će učiniti

Rekao sam da kontrolise svetske lidere da ne ostvare svoje naume jednog sveta jedne svetske vlade! To je cinio i u Starom Zavetu, kad su gradili vavilonsku kulu! Bozji neprijatelj sotona je hteo jos tada da ujedini svet, ali to bi dovelo do prevremenog kraja, sto nije Bogu bilo po volji!

Takodje, u proslosti je obuzdavao gresnike da "ne prevrse meru", pa je s vremena na vreme unistavao gradove i kaznjavao narode, da se greh ne umnozi, do u svoje vreme na kraju sveta!

Danas, nema potrebe da kontorolise kvantitet greha, jer mi zivimo u poslesnjim danima! Jedino sto treba kontrolisati i obuzdavati jesu svetski lideri, da ne ostvare svoju nameru jednog sveta i jedne svetske vlade pre nego sto bude vreme za to!

Nisi mi dao stihove iz Novog Zaveta koji pokazuju da Bog kaznjava narode danas! Ja sam tebi dao stihove, koji pokazuju da je Bog objavio "godinu milosti Gospodnje", i naglasio je tamo da ce "dan osvete Boga nasega" doci tek u odredjeno vreme!

Oni su očigledno manji problem Bogu.

Bog najvise od svega mrzi homoseksualizam! Ni zbog jednog drugog greha nije unistavao narode i citave gradove osim ovog!

Nije zbog gordosti unistavao jevreje niti zbog bilo cega drugog, osim idolopoklonstva, a homoseksializam je jednak idolopoklonstvu!

Trebamo postupiti kao Isus. Nećeš im pomoći zabranom(to u demokratija a i ne možeš).

Pa on je Bozji sluga, pomaze Bogu ako ti kazes da "Bog obuzdava" zlo. Zasto mu branis da ih obuzda?

Jako si kontradiktoran!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bog više kažnjava gnev, mržnju...unutarnji poroci a ne spoljašnji. Jer iznutra se zna prikriti i Bog lažno predstaviti. Zato stradaju više narodi koji imaju ove karakterne mane nego oni gde je homoseksualzam veći.

Samo prati koji narodi stradaju-Iračani, Srbi(balkanci-uopšteno), Avganistanci, Sirijci, Arapi...svi imaju oštar i žestok karakter. Gordost, plahovotost i mržnja je pred Bogom strašan greh.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bog više kažnjava gnev, mržnju...unutarnji poroci a ne spoljašnji. Jer iznutra se zna prikriti i Bog lažno predstaviti. Zato stradaju više narodi koji imaju ove karakterne mane nego oni gde je homoseksualzam veći.

Koja je prva zapovest? Sta kaze Isus koja je najveca?

Dakle, ne pricas pravilno! Bog najvise mrzi idolopoklonstvo, a homoseksualizam je udovoljavanje telu, strastima i predstavlja idolopoklonstvo u najgorem obliku, jer ne samo da udovoljava strastima, vec se izruguje Bogu i Isusu Hristu! Vidis to i po onim slikama koje je Slap postavio da sad ne objasnjavam..

Gordost i ponos je osnovna karakteristika homoseksualaca! Svaki homoseksualac sebe smatra lepim, inteligentnim, zanimljivim, zenstvenim, boljim od drugih.. Tezi da udovolji sebi i to je sluzba telu, modi, izgledu, da sad ne ulazim u psihologiju..

Samo prati koji narodi stradaju-Iračani, Srbi(balkanci-uopšteno), Avganistanci, Sirijci, Arapi...svi imaju oštar i žestok karakter

Ovo je zamena teza i izvrtanje! Ne stradaju ni Srbi ni Iracani ni Avganistanci ni Sirijci zbog svoga karaktera, ne kaznjava ih Bog, vec stradaju od amerike, koja promovise gej zenskaste muskarce i pederluk! Koja namece svoje "vrednosti" i tezi da unisti nacionalni identitet i genetiku svakog naroda zbog svoje agende.

Ili hoces reci da je amerika "Bozji mudzahedin" kao Tripo?

Znaci, oni koji promovisu nizak moral, popustljovost pred grehom, homoseksualizam, pedofiliju, narkomaniju, incest (vidimo Bajdenovog sina), preljubu, blud, genocid, nacizam, narkomaniju, idolopoklonstvo, cedomorstvo, satanizam.. Oni su pozvani da kaznjavaju druge narode?

Pa jesi li ti Jovane pri svesti?

Zar su oni, koji su zarazili ceo svet svojim bludom i razvratom pozvani da kaznjavaju druge zato sto nece i ne zele sa prihvate njihove vrednosti i "slobodu" koju im nude? To je satanska sloboda!

Dakle, ako Bog nekog treba da kazni, onda je to amerika, jer su svojim bludom zarazili sve narode!

Pominjes grub karakter.. Pa Jovane, zaista cu svasta pomisliti, ispada da trebamo postati "zenskasti" i "pederasti" kao ovi na zapadu.. Jel to ono sto zelis reci?

Gordi nismo, vec sam o tome govorio.. Mi osecamo da smo intelektualno jaci i superiorniji sa razlogom, jer to stvarno i jesmo. Muzevniji smo od drugih, jaci, takva nam je genetika.. To vidis i po tome sto smo prvi u svim sportovima.. Ali necemo odbaciti druge narode i njihove kvalitete, velicacemo nase prijatelje makar kakvi bili. Hvalicemo ih i uvek to radimo, jer je bitna dusa a ne spoljasnjost i genetika, i to je ono sto radimo.. Tu gordosti nema, a ti manipulises tim cinjenicama!

Jos nesto da dodam, pricali smo ranije o genetici.. To sto su evropljani mali rastom, zakrzljali su, nisu nalik jakim i muzevnim balkancima je posledica incesta i bluda. Oni su godinama praktikovali blud i incest privatno, a posebno njihovi kraljevi, nisu se hranili zdravo i vodili racuna.. Za to postoje i dokazi.. A mi smo svoju genetiku ocuvali, cuvajuci se od nemorala i bluda, praktikujuci zdrav nacin zivota i ishranu, sto se na zalost kod njih nije odrzalo..

Nismo im mi krivi...

Zato stradaju više narodi koji imaju ove karakterne mane

Navedi mi primer iz Novog Zaveta gde Bog kaznjava narode bolestima i baca na njih drvlje i kamenje da ih ubije?

Ostao si mi duzan ove stihove, nikako da mi das ono sto trazim, samo ides okolo i pricas nepovezano..

Po tebi su i amerikanci Bozje sluge, koji nas kaznjavaju! Oni su "milosrdni andjeo" koji baca bombe umesto da nam "propovedaju evandjelje?"

Gde im je to evandjelje? Zar je "pederluk" evandjelje? Zar nas tome uce?

Kako mozes tvrditi da Bog umesto da "propoveda danas evandjelje narodima" kaznjava njihove grehe? Zar se u Novom Zavetu ne propoveda evandjelje na pokajanje, a ne kazna? Zar nije evandjelje "objava milosti" i "dobra vest" a ne osuda? Zar nije Hristos oprostio i zeni uhvacenoj u preljubi?

Ispada da je Bog ispravno kaznio indijance pobivsi ih, koristeci amerikanace, umesto da im je propovedio evandjelje da se pokaju?

Znaci pises gluposti!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja ću ponoviti, samo prati koji su to narodi koji stradaju i koji su na kraju su i na dnu ekononomskog razvoja. A prati sadruge strane one koji su napredni ekonomski i blagosloveni time što nisu imali ratove ili koji su čak i i u ratovima uspeli da izađu bezbolno.

Dakle, sve je u karakteru, jer karakter je "naša sudbina" kako kaže jedna poslovica.

Pominjes grub karakter.. Pa Jovane, zaista cu svasta pomisliti, ispada da trebamo postati "zenskasti" i "pederasti" kao ovi na zapadu.. Jel to ono sto zelis reci?

Oni nisu ženskasti već napredni i mudri. Možeš ti svašta pomisliti ali rezultati su vidljivi kod jednih i kod drugih.

Mi osecamo da smo intelektualno jaci i superiorniji sa razlogom, jer to stvarno i jesmo.

Ni u čemu, uprvo je obrnuto. A to što ti pričaš je samo uobrazilja onih koji osećaju da su inferiorni pa u svom umu varaju sebe kako su superiorni. U čemu samo? Ni u čemu.
To vidis i po tome sto smo prvi u svim sportovima..

Ovo je smešno. U sportu smo superiorni? Pre svega ako je neko supriroan to su Španci...oni su u svemu superiorni. Atletski su jači i od Balkanaca. Ali sport nije pokazatelj superiornosti jer već pomenuh, superiornost se ogleda u intelektualnim, mentanlnim, ekonomskim i drugim pokazateljima kao i u mudrom odnosu prema iskušenjima života. To je pokazatelj ko je kakav.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja ću ponoviti, samo prati koji su to narodi koji stradaju i koji su na dnu ekononomskog razvoja

A ti otvori Bibliju pa vidi koji su narodi uvek bili na vrhu ekonomskog razvoja!

Primer su ti sodomljani, koji su bili ekonomski najrazvijeniji, ali su po moralnosti nula, pa ih je Bog unistio!

Nije Bog taj koji blagosilja bogatstvom i ekonomskim napretkom, vec sotona!

A prati sa druge strane one koji su napredni ekonomski i blagosloveni time što nisu imali ratove

Izrael je uvek bio pod ratovima, sa razorenom ekonomijom! Pa nisu zbog toga neprijateljski narodi uzivali Bozje blagoslove!

Pises kao i Tripo. Da Bog sacuva!

Dakle, sve je u karakteru, jer karakter je "naša sudbina" kako kaže jedna poslovica

Bog je u proslosti kaznjavao Izrael zbog greha, prepustao ih je osvajacima, ali to ne znaci da je Bog blagoslovio te narode koji su ih napadali!

Tako, cak i da su Srbi zbog necega kaznjeni, to ne znaci da su amerikanci blagosloveni narod!

Oni nisu ženskasti već napredni i mudri. Možeš ti svašta pomisliti ali rezultati su vidljivi kod jednih i kod drugih.

I sodomljani su bili "mudri"! Ekonomski napredni, ali ti blagoslovi nisu dosli od Boga vec od sotone!

Oni zapravo i nisu "mudri", vec lukavi, jer su sav ekonomski napredak stekli kradjom i iskoriscavanjem drugih naroda. Ne umecem i radom! Vekovima su imali robove, harali celom evropom i pljackali, kolonizovali su ceo svet, na moru izigravali nekakve gusare..

Kasnije su uposlili druge narode da im robuju, dovlacili su naucnike iz drugih zemalja da im podignu ekonomiju i stvore industriju, jer su glupi i nesposobni da sami sebi naprave!

Ni u čemu, uprvo je obrnuto

Jovane, nisu oni "mudri" vec "lukavi"! Inteligencija im je na nivou osmogodisnjeg deteta!

Ti izgleda nikada nisi pricao sa jednim amerikancem? Kad pricas sa njim ti ne znas da li razgovaras sa odraslom osobom..

Moraju da odvlace naucnike iz drugih zemalja jer kod sebe nemaju pametnih ljudi. I za sport su nesposobni i zato odvlace ljude iz drugih zemalja i crnce, a mi ih pobedjujemo..

U čemu samo? Ni u čemu.

U svemu smo bolji, apsolutno u svemu!

Pre svega ako je neko supriroan to su Španci...oni su u svemu superiorni.

Spanci nisu nacija, to je naziv za narode koji tamo zive, rec je o mesavini naroda.. A ti pises kao i Tripo..

Na kraju, nisi mi dao stihove koji potvrdjuju da Bog kaznjava nacije u NZ!?

Ako se Bogu ne svidja "mentalitet" nekih naroda, onda je Bog nacionalista! I ja mogu da kazem kako su "srbi nebeski narod" a drugi nisu, jer po ovoj tvojoj logici i - "amerkanci su nebeski narod"!

Ovo uopste nije adventizam, ovo je prica suprotna Novom Zavetu! I sramota me je sta pises! Kao Tripo si..

superiornost se ogleda u intelektualnim, mentanlnim, ekonomskim i drugim pokazateljima kao i u mudrom odnosu prema iskušenjima života. To je pokazatelj

Po svim aspektima tvoji zapadnjaci, tj. amerikanci su inferiorni!

Intelektualno su jadni. I s obzirom na brojnost koja broji stotine miliona, nisu bili u stanju da nadju naucnike koji ce im voditi industriju i podici ekonomiju! Svi naucnici kojima se oni hvale su strani naucnici (placenici), medju kojima je i nas Nikola Tesla iz Srbije. Tu je i Albert Ajnstajn Jevrej, pa Edison koji je pokrao Teslu. Samo po tome vidis ko je inteligentan a ko prepredeni lopov!

Sto se tice filmske industrije, malo ko zna da su Holywood osnovali jevreji i da je prvi americki film bilo jevrejsko ostvarenje pod nazivom - "americki san". Oni su stvorili pricu o "americkom snu" u vreme kada to nije odgovaralo realnosti. Tako i danas filmsku i muzicku industriju vode jevreji!

NASA-u je stvorio Oto Fon Braun nacisticki naicnik, dok oni jednu raketu nisu umeli da naprave, a lazu kako su sleteli na mesec!

Mentalno, kad pricas sa amerikancem imas utisak kako pricas sa detetom iz osnovne skole. Obrazovanje im je nula, i bas je na nivou osnovne skole. Oni nisu sposobni da pojme duboke stvari. Pored toga, dodatno umanjuju inteligenciju kroz hranu pice i tv programiranje! Zdravstveno je svaki drugi amerikanac debeo i podlozan bolestima..

A sto se tice "mudrog odnosa prema zivotu", to se ne moze zvati mudrim vec pohlepnim i "lukavim"! Zbog svoje pohlepe ce uciniti sve, lagati krasti ubiti.. Tako i oni koji su kolonizovali ameriku, su tamo dosli u potrazi za zlatom, pa su se medjusobno poubijali zbog novca.. U osnovi zapadnog razmisljanja je "kapitalizam" tj. sticanje materijalnog blaga. To je materijalisticki pristup zivotu, sto ne odgovara Hriscanskom! Od indijanaca su hteli da kupe zemlju, a indijanski poglavica im je odgovorio - "ne mogu vam prodati zemlju, ona nije nicija, pripada Bogu". Pohlepni kolonizatori to nisu razumeli, pa su se poubjali sa indijancima, hteli su na silu da im otmu zemlju.. Sta zna materijalista sta je duhovnost?

ZLI, POHLEPNI I LUKAVI! TAKVI SU VASI ZAPADNJACI!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Hristos rece: "Idite i nacinite sve narode mojim ucenicima", a onda posalje i pobije narode ciji mu se mentalitet ne svidi! Posebno Srbe!

Ovo je Jovanova teologija!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U svemu smo bolji, apsolutno u svemu!

Hajde navedi u ekonomiji, naučnim dostignućima, tehnologiji, inicijativama, promocijama ljudskih prava? Odakle sve to dolazi? Od nas ovde sa Balkana ili sa Zapada? Gde odlaze naši ljudi...na Zapad ili na Istok da rade? Tako da nema potrebe muljati, dovoljno je ovaj parametar.

Znaš, naša inferiornost ovde poprima oblik narcisoidnosti koju ti prezentuješ a to jeste ovde ovdlika većine naroda. Kada ne možeš osporiti drugome uspeh, onda moraš mu sve to negirati iracionalnim argumentima.

Natrag