Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bog je isti Mire. On jednako izliva sudove na zemlju jer time sprečava eskalaciju greha. On to mora, jer da to ne čini zlo bi odavno preovladalo i ugušilo dobro.

Navedi mi iz Novoga zaveta?

Ja ti navodim stihove, a ti nista?

Navodis mi tekstove iz starog, a tamo je Bog kaznjavao pagane jer je imao svoj narod! To nije isto! U novom smo svi mi Bozji narod! I nema razlike u nacijama! Bog je objavio "milost" svim narodima!

Isus kaze:

"NISAM DOSAO DA SUDIM, NEGO DA SPASEM SVET" ---> a ti kazes da on sudi svetu!

Na drugom mestu govori:

"Duh je Gospodnji na meni; zato me pomaza da javim dobru vest siromasima; posla me da iscijelim skrušene u srcu; da propovjedim zarobljenima da će se otpustiti, i slijepima da će progledati; da otpustim sužnje; I da propovijedam godinu milosti Gospodnje"

*Da Bog je isti Jovane, isti kakav je otkriven u Novom Zavetu!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
NATO i EU je garant demokratskog poretka.

Pederluk je garant pakla, citirao sam ti svetog Pavla? Zašto ti ovdje niti jedan jedini put nisi upozorio pedere da će u vječnu paklenu vatru ako to zlo ne odbace? I s obzirom da to nisi niti jednom učinio, ja mogu samo zaključiti da si ti ovdje đavliji poslanik kojem je zadaća otimati ljudske duše Bogu i privoditi ih u đavliji tor. Zašto ovo činiš?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Navedi mi iz Novoga zaveta?

Ja ti navodim stihove, a ti nista?

Naveo sam ti gore, u prethdonom postiranju od juče i iz Novog i iz Starog Zaveta.

Ali zaista je neozbiljno Mire, da razdvajaš Boga na Stari i Novi Zavet. To samo po sebi nema smisla.

Navodis mi tekstove iz starog, a tamo je Bog kaznjavao pagane jer je imao svoj narod! To nije isto!

Pa upravo je kažnjavao i svoj narod. To valda znaš. A što bi sada bio drugačiji?

sus kaze:

"NISAM DOSAO DA SUDIM, NEGO DA SPASEM SVET" ---> a ti kazes da on sudi svetu!

Ne radi se o istoj stvari. Sud o kome Hristos govori je večni sud a ne odnosise na sudove na zemlji kao Božiji metod obuzdavanja zla. Tako da je pogrešna referenca koju si dao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pederluk je garant pakla, citirao sam ti svetog Pavla?

Samo što ga Bog nije prepustio tebi niti Bošku Obradoviću da sprovodite na zemlji već Bog zna pomisli ljudske.

Zašto ti ovdje niti jedan jedini put nisi upozorio pedere da će u vječnu paklenu vatru ako to zlo ne odbace? I s obzirom da to nisi niti jednom učinio, ja mogu samo zaključiti da si ti ovdje đavliji poslanik kojem je zadaća otimati ljudske duše Bogu i privoditi ih u đavliji tor. Zašto ovo činiš?

Ne, nismo govorili o tome već o zabrani parada. Dakle, jedno je govoriti i to je sasvim ispravno ali drugo je zadirati u zakonodavstvo o čemu ti govoriš, što je protivno principima EU i demokratskim ustrojstvima država. Tako da je ovo što ti zagovoraš pogrešno. Drugo je imati stav o samoj pojavi. Znamo šta Biblija govori o tome. Ali način na koji bi ti to da sprečiš nema niti Biblijsku potvrdu niti je demokratski.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sud o kome Hristos govori je večni sud a ne odnosise na sudove na zemlji kao Božiji metod obuzdavanja zla.

Poznato je iz Starog zavjeta da je Bog potpuno uništio Sodomu i Gomoru, jer su ih potpuno preuzeli i zatrovali pederi. Govori li tebi ovo da Bog mrzi pederluk? I govori li tebi ovo da Bog ovim uništenjem 'sodomlija', pedera, šalje opomenu i svima drugima? Ako je ovo točno, da je Bogu zaista najmrži pederluk, jer jedino je potpuno uništio gradove zbog pedera i pederluka, zašto ti opravdavaš ono što pederi čine i još ih hrabriš i podstičeš da ostanu u svome grijehu koji će ih odvesti u vječni pakao. Zašto ovo činiš?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naveo sam ti gore, u prethdonom postiranju od juče i iz Novog i iz Starog Zaveta.

Nema novog zaveta! Uzeo si iz otkrivenja iz konteksta koji ne odgovara, to su sve sudovi na kraju sveta!

Daj mi nesto konkretno, neki primer gde se vidi da Bog kaznjava narode u Novom Zavetu?

Ali zaista je neozbiljno Mire, da razdvajaš Boga na Stari i Novi Zavet. To samo po sebi nema smisla

Nije li Bog objavio milost svim narodima?

Ne kaze li Hristos:

"Dosao sam da objavim godinu milosti gospodnje"!

Pogledaj:

Jer Bog nije poslao svojega Sina na svijet da svijet osudi, nego da se svijet spasi po njemu. (Jovan 3:17)

"NISAM DOSAO DA SUDIM, NEGO DA SPASEM SVET
" ---> a ti kazes da on sudi svetu!

Pa upravo je kažnjavao i svoj narod. To valda znaš. A što bi sada bio drugačiji?

Kaznjavao je on svoj narod, ali znas li ti sta predstavlja "oprosna godina"? Isus to cita i kaze da je "dosao da oprosti grehe ljudima" i da ih oslobodi, da objavi mir. I kaze da "nije dosao da sudi vec da spase svet". Znas li ti uopste sta je "oprosna godina"? On kaze da je dosao da "otpusti suznje", svaki greh se prasta, i nema potrebe kaznjavati sve do kraja sveta.

Medjutim, u tom kotekstu takodje objavljuje i "dan osvete Boga nasega"!

Zasto to pominje posebno? I kad je taj dan? Jel svaki dan?

Pavle kaze u (1. Petrovoj 4:17) -

"Jer je vrijeme da započne sud od kuće Božje. A ako najprije od nas počinje, kakav li je kraj onih što nisu poslušni evanđelju Božjem?"

Shvatas li ti Jovane, da mi zivimo u vremenu "milosti Gospodnje" i da "sud zapocinje od kuce Bozje"! A taj sud nije svaki dan, vec na kraju!

Hristos ce "suditi svojim dolaskom i svojim carstvom" kaze Biblija!

Nijedan drugi sud se ne pominje!

Nigdje ne pise da on sudi svaki dan svake godine ili da kaznjava svet za grehe! On to ne cini nigde u Novom zavetu!

ne odnosise na sudove na zemlji kao Božiji metod obuzdavanja zla.

Bog ne obuzdava zlo danas, upravo je suprotno, on pusta sve narode da idu svojim putevima. Zato ce greh na kraju i kulminirati!

Pavle govori:

"Jer je prosle narastaje pustio da svi idu svojim putevima, ali sada zapoveda svima da se svi svuda pokaju"

Jeste on kontrolisao narode u SZ, da ne dodje do kulminacije greha. Morao je to ciniti, jer kulminacija greha nije smela da se desi tada, vec tek u odredjeno vreme na kraju sveta!

Zato on danas vise ne kontrolise greh, i vise ne obuzdava! Treba da dodje do te kulminacije Jovane!

Nema potrebe da on kaznjava ljude bolestima itd.., on trenutno samo zaustavlja sotonske sluge da ne ostvare svoje agende i stvore poredak koji bi neminovno doveo do kraja sveta. To se odlaze do odredjenog trenutka. To je sve sto on cini, kontrolise svetske lidere.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, odakle ti da On ne upravlja događajima? Itekako upravlja. Inače bi sve prepustio Sotoni a to On nigde nikada nije rekao da će učiniti.

Gde ti Biblijom možeš pokazati da je Bog odustao od upravljanja zemaljskim događajima?

Upravo obrnuto. U Danilu kada navodi carstva na zemlji kaže se da On upravlja svim njima i smeće careve kako hoće. To obuhvata period do kraja istorije. Nema prekida. Mire, čudne teorije iznosiš.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Poznato je iz Starog zavjeta da je Bog potpuno uništio Sodomu i Gomoru, jer su ih potpuno preuzeli i zatrovali pederi. Govori li tebi ovo da Bog mrzi pederluk? I govori li tebi ovo da Bog ovim uništenjem 'sodomlija', pedera, šalje opomenu i svima drugima? Ako je ovo točno, da je Bogu zaista najmrži pederluk, jer jedino je potpuno uništio gradove zbog pedera i pederluka, zašto ti opravdavaš ono što pederi čine i još ih hrabriš i podstičeš da ostanu u svome grijehu koji će ih odvesti u vječni pakao. Zašto ovo činiš?

Jovan govori da Bog "obuzdava zlo na zemlji" a ne obuzdava pedere. Zaista, veoma kontradiktorno..

Ako Bog "obuzdava", onda bi kaznio ameriku jos 60-ih za promiskuitet, seksualnu revoluciju i promociju pederluka!

Ali nije kaznio, dopustio je!

Jasno je da Bog nista ne preduzima da to zaustavi! I nikakve bolesti i kazne nece pustiti na gresnike, do u vreme izlivanja sudova na kraju sveta!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Trebamo postupiti kao Isus. Nećeš im pomoći zabranom(to u demokratija a i ne možeš).

Ima efikasniji način da ih poučiš da to nije dobro...imamo mnogo bolje i efikasnije načine.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovan govori da Bog "obuzdava zlo na zemlji" a ne obuzdava pedere. Zaista, veoma kontradiktorno..

Ako Bog "obuzdava", onda bi kaznio ameriku jos 60-ih za promiskuitet, seksualnu revoluciju i promociju pederluka!

Ali nije kaznio, dopustio je!

Jasno je da Bog nista ne preduzima da to zaustavi! I nikakve bolesti i kazne nece pustiti na gresnike, do u vreme izlivanja sudova na kraju sveta!

Oni su očigledno manji problem Bogu. Ima gorih a to je očito gordost, oholost srca. To Bog više pohodi na zemlji. Posebno mrzi licemernu i lažnu pobožnost.

Ovi pomenuti su manji problem, to vidimo i po tome ko strada najviše. Naši prostori su puni ovog duha gneva, mržnje, oholosti a Bog to pohodi veoma.

Natrag