Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
E blago tebi....znači naše države su Sodoma..tvoja više jer je bliža tim uticajima.

Tako je. Što je u populaciji više vas pedera to je mjesto (grad) više Sodoma.

P.S. Znaš li ti što je Sodoma? Nije to somun (lepinja) za ćevape.

I ekonomski napredak, tehnologija i razvoj to je sve Sodoma?

Ekonomskom napretku i svakom drugom napretku nije nužan suputnik sodomija. Dapače, postoje društva koja su puno naprednija od vaših zajednica preplavljenih pederima. Prema tome, Sodome nisu mjesta ljudskog napretka nego mjesta ljudskog sunovrata.

P.S. Znaš li što je Sodoma, znaš li kako je Sodoma završila i znaš li zašto je završila tako kako je završila?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si pod Sodomom etiketirao ono što sam izneo da je karkateristika Zapada-napredak, nauka, tehnologija...prosveta..tebi je sve to Sodoma.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si pod Sodomom etiketirao ono što sam izneo da je karkateristika Zapada-napredak, nauka, tehnologija...prosveta..tebi je sve to Sodoma.

Ja sam ustvrdio upravo suprotno ovome što ti lažeš:

Ekonomskom napretku i svakom drugom napretku nije nužan suputnik sodomija.

Dakle, ti si raznosač govana kakvog se rijetko viđa.

P.S. Znaš li što je Sodoma, znaš li kako je Sodoma završila i znaš li zašto je završila tako kako je završila?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si prokomentarisao da je u Sodomi ono što sam ja naveo vezano za Zapad a ja sam tu naveo kulturu, tehnologiju, ekonomiju i ljudska prava. I ti na to kažeš da je to u Sodomi.

E sad, šta onda po tebi nije Sodoma? Po tebi je spas iz Sodome sledstveno tome sledeće: kršenje ljudskih prava, ekomska dekadencija, tehnološka nerazvijenosti itd... To je po tebi ideal.

Pa ok, bar si ukazao na svoje ideale...siromaštvo, nerazvijenost, ne poštovanje prava itd...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Liječenje vas pedera nije kršenje vaših ljudskih prava, nego kršćansko ponašanje prema bolesnoj braći.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To što zagovaraš je klasično kršenje ljudskih prava, prava drugačijih od sebe. Tako su se i nacisti "brinuli"...i opravdavali svoje postupanje prema onima koji su drugačiji.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To što zagovaraš je klasično kršenje ljudskih prava, prava drugačijih od sebe. Tako su se i nacisti "brinuli"...i opravdavali svoje postupanje prema onima koji su drugačiji.

Ti gledaš s pozicije slijepca kojeg vode slijepci, a ja ovo promatram s pozicije Isusovog sljedbenika. Vi pederi ste naša bolesna braća, a mi smo obvezni biti vaši Samaritanci. Dakle, obvezni smo skrbiti i pružiti vam svu moguću pomoć u toj vašoj bolesti. Naravno, ne smijemo vas skupiti na jedno mjesto i zapaliti, iako je sam Bog u jednom trenutku povijesti to i napravio, baš zbog toga da ljudima posvijesti koliko je ta vaša pederska bolest opasnost i za vas pedere a i za zdravu populaciju.

Natrag