Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
'Nesrećo ljudska'(bez vređanja ne možeš da živiš...pa šta onda promovišeš ovde..koji moral???, ja s tobom diskutiram, i ja tebe pitam - što kaže tvoja savjest i tvoj razum, vrijeđa li ona gore slika moralne osjećaje nekih građana, kršćana???????

Ne možeš samo mene da pitaš već moraš da daš kontekst. Dakle, je li ovo protiv zakona u Sloveniji? Šta kažu ti zakoni?

A moj odgovor si dobio...

Ne znam kako tebe ovo može vređati...scena jeste neprimerena, za moje standarde glupa, nemoralna...kako hoćeš...ali me ne može vređati. Znaš kada bi tebe i mene moglo ovo vređati? Kada bi neko u moje ili tvoje ime ovo izveo. Ne znam kako mene može doticati i vređati nešto sa čime ja veze nemam? To nije uopšte normalno da me vređa bilo šta što nema veze samnom. Neka rade šta hoće?

Nego sada ja tebe da priupitam nešto. Je li bi ti sa ovima seo i popio piće u restoranu? Šta misliš da li bi Hristos sa ovakvima jeo i pio?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne možeš samo mene da pitaš već moraš da daš kontekst. Dakle, je li ovo protiv zakona u Sloveniji? Šta kažu ti zakoni?

Slovenski zakon kaže vjerojatno slično, ili isto, kao i hrvatski zakon koji sam citirao - dakle, zabranjeno je na javnim mjestima vrijeđati moralne vrijednosti građana.

Ne znam kako tebe ovo može vređati...scena jeste neprimerena, za moje standarde glupa, nemoralna...kako hoćeš...ali me ne može vređati.

Ako je nešto nemoralno, a tebe to ne može vrijeđati, onda si ili peder ili psihijatrijski slučaj.

Znaš kada bi tebe i mene moglo ovo vređati? Kada bi neko u moje ili tvoje ime ovo izveo.

A tko je tebe ovlastio da ti određuješ što mene može i smije vrijeđati. Ti si zaista bolesnik.

Ne znam kako mene može doticati i vređati nešto sa čime ja veze nemam? To nije uopšte normalno da me vređa bilo šta što nema veze samnom. Neka rade šta hoće?

U Zakonima koji ovo uređuju, sigurno ne piše da se na javnim mjestima ne smije činiti ono što vrijeđa moralne vrijednosti subotara Jovana. Ti nisi kriterij niti mjerilo, ti si to sebi umislio. Tebi vrijeđanje Isusa i kršćana, na način da se na ulici uz razapetog Isusa jebu dvojica tvojih pedera, ne smeta jer je Isus po tebi u rangu đavla.

Nego sada ja tebe da priupitam nešto. Je li bi ti sa ovima seo i popio piće u restoranu? Šta misliš da li bi Hristos sa ovakvima jeo i pio?

Bi li ti s ovakvima u krevet? Bi, zbog njih i na Boga huliš.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Slovenski zakon kaže vjerojatno slično, ili isto, kao i hrvatski zakon koji sam citirao - dakle, zabranjeno je na javnim mjestima vrijeđati moralne vrijednosti građana.

Ne, nego mislim da li je ovde prekršen i ako jeste zašto ovi nisu privedeni? Ili zakon nije prekršen. Ovde samo sa aspekta zakonitosti.

Ako je nešto nemoralno, a tebe to ne može vrijeđati, onda si ili peder ili psihijatrijski slučaj.

Upravo obrnuto. Zašto bi normalnog čoveka vređala tuđa budalaština? Osim ako vidi sebe u tome...nema drugog objašnjenja.

A tko je tebe ovlastio da ti određuješ što mene može i smije vrijeđati.

Od istog pođi i kada su oni upitanju. Ko je tebi dao za pravo da njihva budalaština tebe vređa? Ko si ti da oni moraju zbog trebe dase sklanjaju? Dakle, pođi o sebe.

Bi li ti s ovakvima u krevet? Bi, zbog njih i na Boga huliš.

Pitao sam te nešto? Je li bi Isus odbio sa ovima popiti piće ili prelomiti hleb? Znaš da je Isus jeo i pio sa ljudima koji nisu bili po standardu društveno-prihvatljivog morala. Šta je time zapravo ukazivao? Kakav mi treba da imamo odnos prema takvima?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
1659767735836.png

Evo. Tri metra dalje od razapetog Isusa, na ulici, jebu se dvojica tvojih pedera. Vrijeđa li ovo nekoga, 'divljače'.
Da 'divljače', jer samo divljaci mogu ovakvo nešto braniti.

Pitao sam te nešto? Je li bi Isus odbio sa ovima popiti piće ili prelomiti hleb? Znaš da je Isus jeo i pio sa ljudima koji nisu bili po standardu društveno-prihvatljivog morala. Šta je time zapravo ukazivao? Kakav mi treba da imamo odnos prema takvima?

Misliš, dok se tvoja dva pedera jebu, dođe Isus sjedne uz njih i popije piće, digne se i kaže - samo se vi jebite, ne dajte se smetati, a ja odoh još koje pedere škicnuti.

P.S. Jesi li ti peder?

Prilozi

• 1659767674905.png
    1659767674905.png
    658,9 KB · Pregleda: 3
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Treći put mi ne odgovoraš, da li bi Isus i ove ljude primio u svoj dom na večeru ili išao u njihov dom na večeru? Vidi, znamo da su "moralsiti" tog vremena Isusu zamerali što je išao u kuće "nemoralnih" i društveno neprimerenih. A šta bi ti Isusu rekao? Je li bi ga i ti osudio?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Treći put mi ne odgovoraš, da li bi Isus i ove ljude primio u svoj dom na večeru ili išao u njihov dom na večeru? Vidi, znamo da su "moralsiti" tog vremena Isusu zamerali što je išao u kuće "nemoralnih" i društveno neprimerenih. A šta bi ti Isusu rekao? Je li bi ga i ti osudio?

Navedi mi primjer gdje je Isus pedere pohodio i pohvalio.

A kako Krist i Kristova crkva gledaju na pedere, saznajemo od svetog apostola Pavla:

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,

:mig::mig:

Jesi li ti peder?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Četvrti put naravno izbegavaš odgovoriti kako bi Isus postupio sa onima društvenoneprihvaćenim?

Mi znamo da ni preljubiočinci neće ući u carstvo jel tako? A Isus takve nije odbacivao. Zašto je sa takvima jeo i pio? Kakvu pouku mi treba da izvučemo?

Farisejstvu ovde nema mesta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Četvrti put naravno izbegavaš odgovoriti kako bi Isus postupio sa onima društvenoneprihvaćenim?

Iv 2,15: I načini bič od užeta te ih sve istjera iz Hrama zajedno s ovcama i volovima.

Ja se ne pravim Bogom kao ti, koji sve znaš, ali evo i primjera da je Isus neke ljude "tjerao kao stoku" - I načini bič od užeta te ih sve istjera . Kako bi Isus postupio s ovim tvojim pederima, samo Bog zna. A kako ćete završiti svi vi koji ustrajete u svome pederluku slušamo od svetog Pavla:

1 Kor 6,9: Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici,

Mi znamo da ni preljubiočinci neće ući u carstvo jel tako? A Isus takve nije odbacivao. Zašto je sa takvima jeo i pio?

Dva su razloga i slučaja zbog čega je Isus to činio. Prvi slučaj je kada Isus to čini da tako žigosanog grešnika iščupa iz ropstva grijeha i pridobije ga za sebe i svoju stvar. Najboji primjeri za ovu su Matej carinik i Marija Magdalena. Drugi slučajevi su kada to Isus čini radi pouke drugima. Mnogo je mjesta na kojima to čitamo u Evanđeljima gdje Isus pristupa društvu takvih grešnika, ali iščitavamo samo kako je Isus tu priliku iskoristio samo za pouku, koristeći se prispodobama, dok su ti grešnici i dalje ostali u ropstvu zloga.

A kako stvari stoje s tvojim pederima? Njih je Isus već stotine puta posjetio, i stotine puta im rekao im - Idi i ne griješi više. Međutim, oni ne postupiše kao ona bludnica, dapače oni se Isusu čak narugaše na najđavolskiji način - Iskoristiše Isusovo prisustvo (vidjeli smo na slikama), i samo tri metra udaljeni od Isusa naskakuju jedan na drugoga.

Farisejstvu ovde nema mesta.

Zato si ti mislio da ćeš svojim pederlukom nešto postići. E nećeš.

Jesi li ti peder?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Peti put mi nisi odgovorio kako je Isus postupio sa odbačenima..poput bludnika, carinika? Na njih potegao bič ili jeo u kući sa njima? Naravno, da ih je poučavao.

Pa onda bi i sa ovima to isto uradio? Zar ne? Zar i sa njima ne bi jeo i pio?

Zato si ti mislio da ćeš svojim pederlukom nešto postići. E nećeš.

Jesi li ti peder?
A ti?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja ti svo vreme ukazujem na pogrešan pristup koji imaš prema ovim grupama i pogrešan zaključak koji izvodiš iz toga što ja govorim o demokratskom poretku u društvu.

Mi u demokratskom društvu ne vadimo bičeve na one koji ne veruju ili ne žive po našem načelu. Sam Isus u demokratskim društvu bi postupio upravo po zakonu poretka u kome živi. Na kraju i On sam je ukinuo krivično zakonodavstvo za verski prekršaj. A posebno u demokratskim društvima, toga nema.

Dakle, sredstvo borbe je isključivo verbalni argument i pre svega način življenja. Mi ne treba da koristimo mač zakonodavstva da bismo ograničili neku slobodu i da dođemo na vlast lično. Ali zato imamo pravo na stav, koji svakako ćemo izraziti i posvedočiti rečima.

To kada shvatiš, razumećeš i sam kako se ovaj problem rešava,na ispravan način.

Natrag