Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sve rekoh, i po tom pitanju. Nađi moj konkretan odgovor šta ja mislim o tome. Ali pokaži inteligenciju pa jasno prezentuj u čemu je razlika između mog ličnog mišljenja o njima(moj moralni moto) i onoga što branim zbog i u ime demokratskog poretka koji se mora ispoštovati.

Neinteligentno je poistovećivati moj moralni kodeks sa onim što govorim sa aspekta demokratskih sloboda. Dakle, inteligentan čovek ovo razdvaja a zlonameran ili neinteligentan spaja i poistovećuje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Neinteligentno je poistovećivati moj moralni kodeks sa onim što govorim sa aspekta demokratskih sloboda. Dakle, inteligentan čovek ovo razdvaja a zlonameran ili neinteligentan spaja i poistovećuje.

Krasno. Konačno ti sam prizna da si licemjer (FARIZEJ). Jedno, kao, smatraš moralnim, a potpuno suprotno činiš - zastupaš i zalažeš se za javnu sodomiju. U normalnom, zdravom, čovjeku ovo dvoje je nespojivo - nemoguće je da umno i moralno zdrava osoba zastupa i jedno i drugo. Dakle, čovječe, ti si ili peder ili bolesnik.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Krasno. Konačno ti sam prizna da si licemjer (FARIZEJ). Jedno, kao, smatraš moralnim, a potpuno suprotno činiš - zastupaš i zalažeš se za javnu sodomiju. U normalnom, zdravom, čovjeku ovo dvoje je nespojivo - nemoguće je da umno i moralno zdrava osoba zastupa i jedno i drugo. Dakle, čovječe, ti si ili peder ili bolesnik.

Ne, ovde se pokazuje jesi li zlonameran ili ne. Jer ako nisi, onda ćeš me citirati kako treba i u skladu sa onim što jeste moj stav. A ako jesi zlonameran onda ćeš upravo ovako kako si do sada.

Živimo u demokratskom društvu, koje mora tolerisati drugačiji stav po svakom pitanju. Taj drugačiji stav se mora poštovati. Ne možeš selektivno davati slobode. Ali zato lični stav je takođe u skladu sa demokratskom poretkom, samo de ne sme nametati drugima silom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne, ovde se pokazuje jesi li zlonameran ili ne. Jer ako nisi, onda ćeš me citirati kako treba i u skladu sa onim što jeste moj stav. A ako jesi zlonameran onda ćeš upravo ovako kako si do sada.

Vidjeli smo, ti si licemjer i sam si to potvrdio, a licemjeri stava nemaju

Živimo u demokratskom društvu, koje mora tolerisati drugačiji stav po svakom pitanju.

Briga mene za tvoj stav i za stav svih pedera. Međutim, nikada neću pristati na ovo što ti zahtjevaš, a to je iznošenje i činjenje vaših pederskih nastranosti na ulice i javna mjesta.

Taj drugačiji stav se mora poštovati.

Ne mora. Samo prisilom čovjeka možete natjerati da poštuje ono što mu vi propišete da mora poštovati. Mi vjernici vjerujemo da samo Boga moramo bezuvjetno poštovati, a vi pederi biste nam nametnuli da moramo poštovati vaše nastranosti. Čovječe, ti si dvostruko bolestan.

Ne možeš selektivno davati slobode.

Zar sloboda nekome pomoći i sloboda nekoga ubiti trebaju biti ravnopravne!?!?

Ali zato lični stav je takođe u skladu sa demokratskom poretkom, samo de ne sme nametati drugima silom.

Upravo ti zagovaraš da se silom zakona osigura pravo na "paradu sodomlija i razvratnosti", i tako zapravo normalnim ljudima zagadi životni prostor i nametne življenje u okolišu koji je sodomski. Znaš li što je Bog učinio s onima koji su zahtjevali ovo što i ti zahtjevaš? :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vidjeli smo, ti si licemjer i sam si to potvrdio, a licemjeri stava nemaju

Briga mene za tvoj stav i za stav svih pedera. Međutim, nikada neću pristati na ovo što ti zahtjevaš, a to je iznošenje i činjenje vaših pederskih nastranosti na ulice i javna mjesta.

Ne mora. Samo prisilom čovjeka možete natjerati da poštuje ono što mu vi propišete da mora poštovati. Mi vjernici vjerujemo da samo Boga moramo bezuvjetno poštovati, a vi pederi biste nam nametnuli da moramo poštovati vaše nastranosti. Čovječe, ti si dvostruko bolestan.

Zar sloboda nekome pomoći i sloboda nekoga ubiti trebaju biti ravnopravne!?!?

Upravo ti zagovaraš da se silom zakona osigura pravo na "paradu sodomlija i razvratnosti", i tako zapravo normalnim ljudima zagadi životni prostor i nametne življenje u okolišu koji je sodomski. Znaš li što je Bog učinio s onima koji su zahtjevali ovo što i ti zahtjevaš? :)

Samo obezbediti uslove da oni mogu ostvariti svoje zakonom zagarantovano pravo. Oni su ga tražili niko nije silom zakona nametnuo. To je demokratija.

Naši lični stavovi, suprotni njihovim shvatanjima, ne trebaju da budu prepreka ostvarivanju njihovih prava.

Ps.prestani sa etiktiranjem i zlonamernim i neosnovanim poistovećivanjem nekoga ko ukazuje na prava određene grupe sa istom grupom. Jedno je ukazati na njihova prava a drugo je biti deo njih. Ili si zlonameran ili neinteligentan da to shvatiš.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Navedi Zakon koji bilo kome jamči pravo na javno propagiranje sodomije i demonstraciju raznih drugih nastranosti na javnim mjestima.

Zakon o javnom okupljanju. Javno okupljanje podrazumeva javno iskazivanje stavova, ideja i način na koji se on ispoljava.
Na osnovu čega bi inače države dozvoljavale okupljanje? Ali ono je zato privremeno, zna se koliko traje, javno objavljeno i prijavljeno gde se održava i gde ide povorka. Ko ne želi da gleda to, zna gde ne treba ići tog dana u to vreme. Ko želi da izrazi svoj kontra stav ima pravo okupljanja na drugom predviđenim i određenim mestima i to je sve demokratija. Jednostavno, osnovno demokratsko pravo i slobode.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Navedi Zakon koji bilo kome jamči pravo na javno propagiranje sodomije i demonstraciju raznih drugih nastranosti na javnim mjestima.

Zakon o javnom okupljanju.

Evo na primjer što stoji u hrvatskom Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira:

Članak 14: Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećaje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana.

A sada pogledaj donju sliku, i reci mi vrijeđa li ovo moralne osjećaje nekih građana?

1659704458959.png

Kao što se može i na slici pročitati, riječ je o "Paradi ponosa" u Ljubljani. Što je na slici? Svučeni (golog tijela)
Bog nas kršćana Isus Krist, i dva pedera koji raspamećono-pohotnog pogleda mjerkaju Isusovo golo tijelo.
Vrijeđa li ovo moralne osjećaje nas kršćana?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo na primjer što stoji u hrvatskom Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira:

Članak 14: Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećaje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana.

A sada pogledaj donju sliku, i reci mi vrijeđa li ovo moralne osjećaje nekih građana?

Prvo, ne radi se na svakoj paradi ovo. Eto našao si neku tamu paradu u Ljubljani i jedan detalj. Dakle, treba li sve parade zbog ovoga u Ljubljani da budu zabranjene?

Kao drugo, kada smo već kod te parade u Sloveniji, kako dakle je održana sa ovim performansom a da ne postoji kazna tog tipa, jer ovaj performans nije zabranjen i pored verovatno sličnih zakona u Sloveniji o kazni za povredu osećanja vernika. Dakle, možeš li navesti šta kažu slovenačke vlasti po ovom pitanju, da li je prekršen ovaj zakon ili ne?

Kao treće, da li uviđaš u ovom tvom stavu oko performansa, jednu sličnu rigidnost kao i recimo muslimana koji odmah skaču na bilo kakvu "povredu" verskih osećanja kroz neprihvatljiv performans? Opet se time pokazuje povređena sujeta i rezonovanje u stvarima vere na nivou detinje nezrelosti, kada nekog ovo sablažnjava. Da li će neko ispred neke slike Isusa, čiju sliku zapravo i nemamo i ne znamo kako je tačno izgledao, činiti ovo ili ono, niti je slika sama po sebi važna za veru, da li ćemo mi zbog toga skočiti i reći kako su nam osećanja povređena? Zbog ovoga i sličnoga? Ako smo zreli verujući, to nam ne može smetati jer oni time ne mogu našu veru srušiti, niti mogu uticati na naš odnos sa Bogom. Kako nas ovo uopšte onda i može sablazniti? Isus kaže da jedino što može sablazniti jeste život i delo nekoga ko se predstavlja vernikom a ne delo onih koji nisu Hristovi. Dakle, nema šanse da ovo pravog vernika sablazni. Neka oni čine po savesti, Bog je sudija mislima i pomislima srca. Ne mi.

Dakle, skakanjem na ovo samo pokazujemo da nam je vera zaista slaba. Ovo su toliko nebitne stvari da se njima bavi vernik. On se bavi sobom, svojim životom, i radi na svom karakteru. Njega ne sablažnjavaju oni koji Hrista ne poznaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, možeš li navesti šta kažu slovenačke vlasti po ovom pitanju, da li je prekršen ovaj zakon ili ne?

'Nesrećo ljudska', ja s tobom diskutiram, i ja tebe pitam - što kaže tvoja savjest i tvoj razum, vrijeđa li ona gore slika moralne osjećaje nekih građana, kršćana???????

Evo ti još jedna slika, dobro pogledaj i probaj odgovoriti:

1659711253972.png

Evo. Tri metra dalje od razapetog Isusa, na ulici, jebu se dvojica tvojih pedera. Vrijeđa li ovo nekoga, 'divljače'.
Da 'divljače', jer samo divljaci mogu ovakvo nešto braniti.

Natrag