Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
E Putine, Putine....demokratija i ti....

Evo neka svi vide da si čak i tripu dostigao u raznašanju go*vana.

Štakorska bolest nije Gej bolest.

majmunske boginje nisu „gej bolest”

Liječnica Jennifer McQuiston, zamjenica voditelja CDC-ovog odjela za patologiju i patogene s teškim posljedicama istaknula je kako nije iznenađujuće što su se pojavili pedijatrijski slučajevi majmunskih boginja, ali da “do danas nema dokaza da se ovaj virus proširio izvan zajednica homoseksualaca, biseksualaca i drugih muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima”.

Istaknula je kako se 99 posto od 2891 slučaja majmunskih boginja potvrđenih u Sjedinjenim Državama odnosi na muškarce koji imaju spolne odnose s muškarcima, dodavši da se zarazilo i nekoliko žena i “transrodnih muškaraca”.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Na strani Boga. Ko odbija da prizna da su naši gresi doprineli i adekvatnoj kazni, on time zapravo prikriva grehe.

Ne stavljaj reci Bogu u usta, to je greh!

Sta je sa Bozjom miloscu, ne traje li ona i danas? Gde si ti nasao da Bog kaznjava pre izlivanja svojih sudova iz otkrivenja? Ne pise tako, vec pise da je ljudima podario milost i evandjelje i da poziva sve ljude na pokajanje, a ne intervenise da kazni jos uvek! To ce uciniti tek kasnije!

Ako ti tvrdis da Bog kaznjava kovidima bolestima i zemljotresima, onda pricas kao Laodikeja, i hronoloski to se ne slaze sa tekstom iz otkrivenja..

Bog ne kaznjava, on trpi i odlaze sudove, jer zeli da se sto vise ljudi spasi! Znaci on zaustavlja dogadjaje, ali moze dozvoliti da se oni ubrzaju , i moze za trenutak ukloniti svoju zastitu da bi poucio narode i vratio ih na pravi put!

Kada pocne izlivanje sudova, to ce biti svim Hriscanima potpuno jasno i niko nece biti u zabludi..

Ova desavanja nisu Bozji sudovi, oni su posledica uklanjanja Bozje zastite! Ljudi su ti koji izazivaju nesrecu, namestaju dogadjaje tako da stvore NWO, a ne Bog. On samo dozvoljava da se to desava, a zaustavice dogadjaje ako se ljudi pokaju i dace im jos vremena..

Nestorović je kao i svi drugi koji ovo negiraju nevernik i čovek ovog sveta koji nema pojma kako funkcionišu duhovne stvari.

Ni ti nemas pojma kako funkcionisu duhovne stvari. Stavljas reci Bogu u usta i govoris umesto njega..

Ja ne govorim u njegovo ime, vec kazem svoje misljenje, a to je da Bog ne kaznjava nikakvim bolestima.

Pise ti i u bibliji "niko kad se iskusava da ne govori Bog me iskusava, jer se Bog ne moze zlom iskusati i on nikoga sam ne iskusava". Niti im uzrokuje nevolje i bolesti, sotona je taj koji zadaje nevolju a Bog ponekad dopusti i ukloni zastitu.. Seti se Jova, ni njega Bog nije mucio vec sotona!

Konacno, ova situacija nije Bozja intervencija, to je ljudska namera uspostave globalnog poretka. Svi naslovi i mediji ti pisu o tome, u pozadini svega je NWO (novi svetski poredak), koji ce kreirati ili Rusi ili Amerikanci, ostaje da se vidi..

Bog dopusta sve ovo, i stvari su se ubrzale, zato sto su se ljudski gresi umnozili, ali daleko od toga da ih on uzrokuje ili pusta bolesti na ljude!

Zato sam rekao, virus je vestacki i sami dogadjaji su instruisani i kreirani od strane ljudi i satanskih sluga koji ih sprovode..

Bog aktivno ima veze sa time, u smislu da nas opominje na pokajanje. A šta mi radimo?

Kad bi Bog aktivno imao veze sa time, onda bi on bio taj koji pusta bolesti i muci ljude! Biblija nigde ne kaze da je Bog onaj koji zadaje nevolje ljudima! Ne poznajes bibliju!

Drugo je sto Bog ovo dopusta, i sto je uklonio svoju zastitu, za to jesu ljudi krivi!

Ti nemas pojma sta pricas, gubis se kao i Laodikeja i svi ostali koji Boga predstavljate gnevnim sudijom koji baca drvlje i kamenje na ljude!

To ce se desiti tek na kraju, pa ce on kazniti ljude svojim sudovima! Vi ni hronoloski niste tacni kada iznosite ovakve tvrdnje, ne ide izlivanje zala pre objave evandjelja svetu!

I jos Bog ce zaustaviti sve ove dogadjaje ako se ljudi vecinom pokaju, dace jos vremena, jer on kontrolise i obuzdava sotonu!

A šta mi radimo? Umesto da to shvatimo, većina nas prihvata teorije zavere

A kako ces shvatiti ako niko ne propoveda? Znaci stvarno pises gluposti!

Ako niko ne govori ljudima da iza svih ovih desavanja stoje duhovne sile, kako ce ljudi shvatiti i kako ih mozes kazniti kada ne znaju sta se dogadja?

Zato ni izlivanje Bozjih sudova ne ide pre objave evandjelja! A vi ste pobrkali redosled, sve vam je hronoloski zbrkano! Vama sudovi idu pre evandjelja!

I ti si prvi koji verujes u teorije zavere! Zato ne osudjuj, biblija je i sama knjiga zavere koja govori o sotonskoj agendi nevidljivoj za ljude! To je ono o cemu i ja i svi oni koje tu nazivas "teoreticarima zavere" govorimo!

prihvata teorije zavere, kako korona(kazna Božija) ne postoji.

U principu ne postoji, jer su je ljudi nacinili vestackim putem. I oni sami sada govore o virusu koji je pobegao iz laboratorije! I malom detetu je jasno da sve ove bolesti gladi, pa i ratovi imaju za cilj slom svetske ekonomije i uvodjenje novog poretka. Da se to namerno radi! Taj novi poredak je kreacija sotone!

Ne mozes ti tvrditi da Bog kaznjava bolescu ratovima i gladju pre objave evandjelja. To se nikako ne uklapa u hronologiju dogadjaja iz otkrivenja.

Ako ja gresim, ti dokazi da gresim!

Ok, nevernici negiraju Boga i Božije sudove na zemlji.

Koji sudovi pre objave evandjelja? Kako mozes kazniti onoga koji ne zna da je kriv?

Niti je ovo logicno, niti se uklapa u hronologiju biblijskih dogadjaja!

Znaci vi uopste niste u skladu sa biblijom!

Ovi dogadjaji vode stvaranju novog svetskog poretka sa jednom vladom i jednim covekom na celu, tj. antihristom. A nije Bog koji ce stvoriti taj sistem vec ljudi.

Nesto pre toga ide i objava evandjela, pa konacna proba i nametanje ziga.. Tek onda ce Bog kazniti ljude bolestima zemljotresima i svima ce biti jasno da se priprema drugi Hristov dolazak..

Ne znam stvarno zasto sami sebi izvrcete i govorite da Bog kaznjava a on to jos uvek ne cini!

Ali nisu svi prevareni i ubeđeni da sudovi Božiji ne pogađaju. Itekako pogađaju. Kao što zemljotresi pogađaju zapadnu Srbiju a šta misliš zašto baš zapadnu Srbiju? Ko razume, razume....

Opet te pitam, koji bre sudovi? Koji pecati? U kojem si ti pecatu?

Covece, prvo mora da se objavi evandjelje, da se nametne zig ljudima, pa tek onda ide izlivanje Bozjih sudova! To i u otkrivenju pise, 7 poslednjih zala se ne izlivaju pre objave evandjelja!

Ti govoris "o sudovima pre sudova"? Pa jesi li ti svestan sta pricas?

Ovo sto pricas uopste nije za Boga, ovo je dezinformacija protiv Boga. To je upravo ono sto ti zelis da izbegnes, to su te "teorije"! Govoris kako Bog nesto cini a on ne cini i tako varas ljude, stvaras paniku!

Jos nije doslo vreme za Bozje sudove! Sve ovo sto se sada desava je delovanje ljudi, kreiranje novog svetskog poretka a posle tek sledi izlivanje Bozjih sudova!

Hronologija vam je katastrofa!

Vi ne shvatate da su 7 pecata, 7 truba, 7 gromova, 7 casa gneva, 7 poslednjih zala u stvari paralelni dogadjaji koji se desavaju istovremeno.. Tumacite ih odvojeno, a oni svi govore o istoj stvari.. Zato ih i ima 7.

Do 13. poglavlja su ovi sudovi opisani iz razlicitih uglova, a potom ide opsirniji prikaz tih dogadjaja, opisuju se politicka desavanja u tom periodu, pojasnjava se sta je pecat Bozji i sta je zig zveri, ko su 144 000..

Dakle, radi se o istim dogadjajima!

Da je to tako, vidis i iz toga sto se ovih 144 000 (koji dolaze iz velike nevolje) pojavljuju i pre 13. poglavlja, oni stoje na staklenom moru jos na pocetku 7. poglavlja gde vi kazete da su i turci opisani u narednim stihovima (a nisu). Dakle, ne ide to po poglavljima postupno, vec je data jedna opsta sira slika, a sve se to odnosi na poslednje dane, na nekoliko poslednjih godina! A vi ste ih ustimali tako kao da se ti dogadjaji protezu od Hrista pa na ovamo, pa vam se tamo pojavljuju i turci. Komedija!

Bas nista ne razumete..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet te pitam, koji bre sudovi? Koji pecati? U kojem si ti pecatu?

Ne govorim o tim sudovima, jer da o tome govorim naveo bih to. Ne, govorim o posebnim sudovoma koje Bog ima za svaki narod pojedinačno. Zemljotresi u zapadnoj Srbiji na žalost pogađaju taj deo Srbije zbog gordosti tog naroda tamo. Bog je tako radio u prošlosti i ne vidim razlog da i sada ne radi isto sa narodima i da postoji uzročno-posledična veza događaja. Ako smo verujući tako treba da gledamo.

Ne stavljaj reci Bogu u usta, to je greh!

Sta je sa Bozjom miloscu, ne traje li ona i danas? Gde si ti nasao da Bog kaznjava pre izlivanja svojih sudova iz otkrivenja? Ne pise tako, vec pise da je ljudima podario milost i evandjelje i da poziva sve ljude na pokajanje, a ne intervenise da kazni jos uvek! To ce uciniti tek kasnije!

Ako ti tvrdis da Bog kaznjava kovidima bolestima i zemljotresima, onda pricas kao Laodikeja, i hronoloski to se ne slaze sa tekstom iz otkrivenja..

Bog ne kaznjava, on trpi i odlaze sudove, jer zeli da se sto vise ljudi spasi! Znaci on zaustavlja dogadjaje, ali moze dozvoliti da se oni ubrzaju , i moze za trenutak ukloniti svoju zastitu da bi poucio narode i vratio ih na pravi put!

Gore objasnih da ne mislim na te sudove iz Otkrivenja, a ovde pak zaključujem ovako za sud svetu jer smo dobili respiratorno-vaskularnu bolest koja nije postojala do sada i koja je oko 20-45 puta jača nego dosadašnji grip po smrtnosti. Ako sudimo po događajima i povezujemo onako kako treba, a to je da Bog šalje znake upozorenja svetu da se probudi kroz nevolje, onda ovde vidimo jaku Božiju opomenu. Ja bih iskreno voleo da nisam upravu i da korona nestane i vrati se pređašnje stanje kada je nije bilo..ali očigledno je da kazna ovog sveta počinje sa njom. Kako će dalje biti ne znam, može se pojaviti još smrtnosnija bolest kao opomena svetu. Samo korona je zaista mnoge bacila na kolena, ljudi su počeli da razmišljaju o smislu života, o Bogu i da se pitaju šta se dešava. Inače nikada ne bi to uradili. Bog ima plan, ali greh je veliki u svetu i opomene stižu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Osnovno demokratsko pravo je pravo na okupljanje..putine..razumeš li ti to?

To je i sotona trazio na nebu, da se okupe njegove pristalice da mu se klanjaju, da paradiraju, odnosno da bludnice..

Sta je Bog ucinio? Bog ih je proterao, a neke je pobio, jer je nastao rat na nebu!

Tako su i sodomisti velicali demokratiju, pa je na njih pustio oganj i sumpor da ih pobije!

Te vase DEMONO - KRATSKE vrednosti nisu Bozje vrednosti! Bog nije demokrata, on je autokrata! I ako paradiras dobijes batinom!

Ne kazem da treba sprovesti nasilje. Bog je proglasio milost, ali Bog nije demokrata, i ako zelimo ocuvati zdravlje nacije ne smemo dozvoliti da nas svojim postupcima ugrozavaju! Ogranicenja se moraju nametnuti, odnosno takva okupljanja zabraniti.

govorim o posebnim sudovoma koje Bog ima za svaki narod pojedinačno.

Navedi mi stih iz biblije koji kaze da Bog kaznjava narode danas? Gde pise da Bog kaznjava narode?

Ovo ne pise nigde, vec nasuprot toga kaze da su svi narodi u milosti i da se propoveda evandjelje za spasenje!

Hristos kaze:

"Ja nisam došao suditi svijetu, ja sam došao spasiti svijet." (Jovan 12:47)

"Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti. Evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po djelima njegovijem." (Otkrivenje 22,11)

P.S. kada bi on kaznjavao, onda bi pobio ove tvoje iz LGBT zajednice, ne bi ni glavu promolili na ulicu! Valjda bi to prvo ucinio! Zapravo to bi ucinio jos ranije 60-ih godina kada je krenula "seksualna revolucija" iz voljene ti amerike!

Gore objasnih da ne mislim na te sudove iz Otkrivenja,

Nego o kojim sudovima govoris? Kako mogu postojati "sudovi pre sudova"?

Navedi mi iz Novog zaveta, gde pise da Bog danas kaznjava narode umesto da im propoveda evandjelje za pokajanje?

Ispada po tebi da su dobro ucinili i ameri kad su nas disciplinovali "milosrdnim andjelom" i bombardovali umesto da su dosli sa biblijom! Oni su sluge Bozje, nosioci sudova Bozjih! Valjda svetski policajac!

jer smo dobili respiratorno-vaskularnu bolest koja nije postojalado sada i koja je oko 20-45 puta jača nego dosadašnji grip po smrtnosti

Znaci Bog je poslao kovid i bolest da kazni narode? I bolest nije vestacka? Jel to hoces reci?

Covece, ne mozes ti imati sudove pre objave evandjelja! Nigde u NZ ne pise da Bog kaznjava narode, upravo govori suprotno da su svi narodi u Bozjoj milosti. Pa to uci i tvoja crkva i ona pominje "kraj vremena milosti". Vi se svi gubite u fanatizmu!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sudovi su stalni i postojaće do Hristovog dolaska. Pošto postoji greh, postoji i sud Božiji. Uvek.

Korona je samo jedan od sudova Božijih. No, grešnik ne želi sudove Božije. Jer tada mora da se menja. Pravednici pak čekaju sa radošću sud Božiji. Pravednima je sud radost ne zato što neko strada već zato što ima pravde i što greh ne ostaje neukoren na zemlji. Zato pravedni prepoznaju pohođenje na zemlji i još više traže Boga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pravednima je sud radost ne zato što neko strada već zato što ima pravde i što greh ne ostaje neukoren na zemlji.

Kako će grijeh na zemlji biti ukoren, kad ste vlast u svoje ruke preuzeli vi koji se zalažete za "zatrudnjivanje muškaraca". Dakle, tko da ukori grijeh, kad vi bolesnici, kojibi trebali biti u ludnicama, svijetom upravljate.

Zato pravedni prepoznaju pohođenje na zemlji i još više traže Boga.

Vi koji tvrdite da je normalno da "ona stvar ide i u guzicu", ne tražite Boga nego đavla.

Muškarac koji tvrdi da je žena kažnjen nakon što je napao suigračicu jer mu je rekla da je – muškarac

1659599838241.png

Muškarac, koji se izjašnjava kao transrodna žena, izbačen je iz kampa za navijačice u Teksasu i kažnjen nakon što je navodno davio svoju suigračicu koja mu je rekla da je muškarac.

“Pa ljudi, službeno sam u mirovini kao navijačica od sinoć. Djevojka u timu omalovažavala me je i rekla mi je da sam muškarac s penisom i da dečki ne bi trebali biti u timu”, napisao je Averie Chanel Medlock na Facebooku prošlog tjedna.

Incident se dogodio na koledžu Ranger, gdje je policija reagirala na svađu između članova tima, prema objavama na Facebooku. Medlock tvrdi da je njegova suigračica iznijela transfobične i rasističke primjedbe prije svađe. Video s mobitela prikazuje druge navijačice kako se skrivaju u sobi od uzrujanog Medlocka.
----------------
Evo što je svijet i svijest vas luđaka. Kažeš li muškarcu da je muškarac, u vašem 'novonormalnom svijetu' možeš zbog toga biti zadavljen, a da davitelj za to ne bude ni kažnjen, jer je zadavljeni prije toga počinio najveću monstruoznost - ponašao se transfobično prema davitelju - njemu muškarcu je rekao da je muškarac.

P.S. Bože, kad normalni ljudi ne mogu, molim Te strpaj ih ti u ludnice.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo Mire nekoliko stihova u vezi sudova Božijih na zemlji. Nikada nisu prestali, što je sasvim normalno:

"On je Gospod Bog naš, po svoj su zemlji sudovi Njegovi, 1. Dnevnika 16, 14

"Strah je Gospodnji čist, ostaje doveka. Sudovi su Njegovi istiniti, pravedni svikoliki, Pslaam 19,9

"Znam da su sudovi Tvoji, Gospode, pravedni, i po pravdi me karaš.", Psalam 119,75

"Gotovi su podsmevačima sudovi i bezumnicima boj na leđa.", Priče 19,29

"Dušom svojom žudim Tebe noću, i duhom svojim što je u meni tražim Te jutrom; jer kad su sudovi Tvoji na zemlji, uče se pravdi koji žive u vasiljenoj," Isaija 26,9

"O dubino bogatstva i premudrosti i razuma Božijeg! Kako su neispitivi Njegovi sudovi i neistraživi Njegovi putevi!, Rimljanima 11,33

"Ko se neće pobojati Tebe, Gospode, i proslaviti ime Tvoje? Jer si Ti jedan svet; jer će svi neznabošci doći i pokloniti se pred Tobom; jer se sudovi Tvoji javiše., Otkrivenje 15,4

"I čuh drugog iz oltara gde govori: Da, Gospode Bože Svedržitelju, istiniti su i pravi sudovi Tvoji.", Otkrivenje 16,7

Kao što vidiš, kroz celu istoriju zemlje, Bog ima sudove. I to moramo imati na umu.On je tim sudovima, pravedan iimaju za cilj da dovedu bezbožne u pokajanje kao i pravedne da utvrde u pravdi.

Natrag