Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Baš imaš "naci" svest. Samo su nacisti imali takve porive opterećenosti tuđim životima i njihovim neprihvatljivim društvenim porivima.

Dakle, ostavi se tuđih života i ne prozivaj druge za ono što nisu rekli.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Baš imaš "naci" svest. Samo su nacisti imali takve porive opterećenosti tuđim životima i njihovim neprihvatljivim društvenim porivima.

Dakle, ostavi se tuđih života i ne prozivaj druge za ono što nisu rekli.

Ti si rekao da Jamei ima pravo zatrudniti i da mu to treba omogućiti. Prema tome, napravi Jamieu (u kožnoj mini suknjici ) dijete. Možda te nagradi mercedesom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nadiru Jovanovi:

Najnovija Disney besmislica: ‘transrodni muškarac’ u crtiću dijeli savjete o ulošcima​

Kompanija Disney ide sve dalje u svojoj lgbt propagandi: sad su izmislili lik “transrodnog muškarca” koji daje savjete koje uloške kupiti u novoj dječjoj animiranoj seriji Baymax.

Nova emisija, Baymax, prikazuje onoga za što se vjeruje da je prvi transrodni lik tvrtke, koji nudi savjete o mjesečnici.

U jednoj od epizoda Baymaxa muški lik koji nosi majicu s transrodnom zastavom govori da koristi uloške s krilcima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kakva je teorija zavjere to da ti skočiš na Jameia, :) u kožnoj mini suknjici? A već sam te citirao gdje se ti zalažeš da Jamei i njegovi pajdaši mogu zatrudniti.

Citiraj me gde samto rekao ili ne piši izmišljene stvari?

Jesi li rekao da transrodni muškarci mogu zatrudniti? Jesi, hoćš li da te citiram? Jesi li rekao da se takvima, kao pripadnicima manjine, to treba omogućiti? Jesi, hoćeš li da te citiram?

Rekoh ja da si ti "ideolog"hrišćanski a ne vernik...jer tebi laž je u cilju propagande dopuštena. Hrišćanima nije.

Za početak, molim te, nemoj ti antikršćanin, koji Isusu niječe da je Bog, uopće spominjati kršćanstvo i tako vrijeđati sve kršćane.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesi li rekao da transrodni muškarci mogu zatrudniti?

Gde?

Za početak, molim te, nemoj ti antikršćanin, koji Isusu niječe da je Bog, uopće spominjati kršćanstvo i tako vrijeđati sve kršćane.

Ti nisi hrišćanin u pravom smislu te reči, i ja te razumem zašto smeš koristiti laž kao legitimno sredstvo, u ostvarivanju tvojih "viših" ciljeva. Mislim da većini na forumu je jasno ko si. Ovo nije moja samo konstatacija.

Natrag