Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Savet je da počneš normalno da diskutuješ.

A što je nenormalno u tome da ti Jamieu, u crnoj kožnoj minici i štiklama, napraviš dijete, kada Jamei ima potrebu i želju zatrudniti, a ti k'o manijak ponavljaš kako im se to mora omogućiti? Dakle, nema baš ništa normalnije od toga da mu baš ti onda i ispuniš tu želju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Redovi u SAD-u za cijepljenje protiv majmunskih boginja: Mogu ga primiti samo homoseksualci?​

-------------
Jovane, možda bi ti bilo pametno sada malo sačekati s pravljenjem djeteta Jemiu, još ti samo fali da te i ova majmunska boleština dohvati? Osim toga, neka nađe nekog drugog majmuna da skače na njega, zašto bi baš ti sve morao?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet si izgubio. Sam si sebe pobedio, jer se služiš lažnom argumentacijom.

Nemoj dalje tonuti, sada smo videli i da si perverzan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opet si izgubio. Sam si sebe pobedio, jer se služiš lažnom argumentacijom.

Lažnom argumentacijom se ti služiš. Daj, molim te, dokaži svoju tezu da je moguće, na primjer, da ti gurajući 'onu stvar' nekom Jamieu u guzicu napraviš Jamieu dijete. Ovo je protivno svim znanstvenim činjenicama.

Nemoj dalje tonuti, sada smo videli i da si perverzan.

Ti si za guranje 'one stvari u govna'. Zar može biti nešto perverzije od ovoga za što se ti zalažeš? :ludd/:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pošto te više niko ne podržava a izgubio na svim frontovima, ostaje ti jedino da tvog glavnog oponenta koji je zaslužan za to, sada pokušaš da naružiti.

Vidim po tvom pisanju da si poražen totalno.

Umesto da se samnom prepireš bespotrebno, uključi se malo u diskusiju sa novim članom koga zanima religija...valda imaš šta konstruktivno da kažeš a ne da se prepireš besciljnio i time ružiš veru hrišćansku pred ljudima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bavljenje perverzijama jesu plod nacističkog uma kao što je slučaj kod tebe. Kod tebe se spojilo naci um i uvreda što si poražen u diskusiji. Tužno je gledati kako se mučiš..danima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bavljenje perverzijama jesu plod nacističkog uma kao što je slučaj kod tebe.

Vi gurate "onu stvar u guzicu (u govna)", a mene optužuješ da sam perverznjak!?!?!? Ovo je najbolji indikator sprženog mozga.

Kod tebe se spojilo naci um i uvreda što si poražen u diskusiji. Tužno je gledati kako se mučiš..danima.

Ja poražen u diskusiji? OK, razumijem, sprženi mozak tako vidi.

Ja još čekam - dokaži svoju tezu da je moguće, na primjer, da ti gurajući 'onu stvar' nekom Jamieu u guzicu napraviš Jamieu dijete. Ovo je protivno svim znanstvenim činjenicama.

Natrag