Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jovane, evo tvoga:

Zastupnik u britanskom parlamentu Jamie Wallis pobjegao je s mjesta prometne nesreće u kožnoj mini suknji, visokim petama i s bisernom ogrlicom oko vrata.

Sud je proglasio zastupnika Jamiea Wallisa krivim nakon što je čuo da je ovaj napustio mjesto prometne nesreće koju je izazvao svojim Mercedesom E-klase.
--------------------
Jovane, oženi ga, moraš imati obzira i samilosti prema manjinama. Ima tvoj 'transrodac' skupi Mercedes, i ima kožnu mini suknju. :cool: :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si ga pronašao, tvoj je. Samo napred.

K'o divljak si na mene nasrtao jer ne želim udovoljiti ovim tvojim transrodnjacima. Sada je red da mu udovoljiš želji. Neće ti biti džaba, doći će do tebe i po tebe sa skupim mercedesom i pri tome će biti u kožnoj minici. Ti si se hvalio i isticao kako si posebno osjetljiv prema ovakvima, i kako bi udovoljio svakoj želji ovakvih.

P.S. Tražio si, dobio si. Ne propuštaj prilike.

P.S.S. Da ga ja hoću, ne bih ga tebi nudio. I da, Jovane, zaboravih, i štikle ima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pričamo svo vreme o transrodnim osobama koji imaju pravo da se osećaju kako hoće a ti se praviš naivan.

OK, neka bude po tvome. On ima pravo osjećati se kako hoće i ima pravo, kako ti reče, zatrudniti. Krasno, Eno ti tvoga Jamiea, ima skupog mercedesa i oblači se u kožnu mincu, pa mu ti ispuni želju do kraja - napravi Jamieu dijete.

Ali ono što su ti tvrdio je da su transrodni opasni, da nose noževe i da hoće da te muče. Pa te pitah gde si ti to zaključio?

Možemo i ovo provjeriti. Onako diskretni, provjeri ima li Jamie nož ispod kožne minice.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ništa je nisam rekao, osim da se ne bavimo tuđim životom, i ne znam zašto si opterećen seksualnim bizarnostima?

Jel te to kao intelektualca i verskog ideologa ne užasava da iznosiš takve skaradnisti? De upitaj se malo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ništa je nisam rekao, osim da se ne bavimo tuđim životom, i ne znam zašto si opterećen seksualnim bizarnostima?

Jel te to kao intelektualca i verskog ideologa ne užasava da iznosiš takve skaradnisti? De upitaj se malo.

Ne možeš ljude podržavati u njihovom luđaštvu, a onda im okretati leđa i ostaviti ih na cjedilu. Zato, odi i luđaku Jamieu napravi dijete. Dočekat će te u kožnoj minici, a i provest ćete se na zadnjem sjedištu njegovog mercedesa. ;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mani se perverzija. Pa ti si nekakav hrišćanski ideolog. Baš si opterećen seksom.

Inače jedna od karakteristika nacističke ideologije jeste opterećenost perverzijama koje kasnije žele da uklone jer im uznemiruju nečistu savest. Svi opterećeni preverzijama, a kojih se navodno "zgražavaju" imaju ovu svest. To je onaj "licemerni moral" karakterističan za farisejsku i nacističku ideologiju. Ovo su studije zasnovane na višegodišnjem istraživanju nacističkog fenomena. Istaživalo se koji su 9 karakaterstika nacističke ideologije i kako je prodrla u svest Nemaca tako lako. Jedan od 9 karakteristika jeste i ova opterećenost perverzijama protiv kojih se onda bori.

Onaj ko je siguran u sebe, ne obraća pažnju na devijacije, nije opterećen time i zna čemu on teži. Žao mi je ali pošto toliko provociraš, morao sam reći šta je pozadina tvoje opsesije ovim stvarima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Onaj ko je siguran u sebe, ne obraća pažnju na devijacije, nije opterećen time i zna čemu on teži. Žao mi je ali pošto toliko provociraš, morao sam reći šta je pozadina tvoje opsesije ovim stvarima.

Žao je i meni. Dakle, ti si deset puta ponovio kako muškarac može zatrudniti, tvrdio si kako mu kao 'manjincu' treba i omogućiti da zatrudni, pa skoči na Jameia u crnoj kožnoj minici, i na štiklicama, i napravi mu dijete.

dajte, ostavite se foruma za prepucavanje, nađite se negde i resite to.

Ja se ne prepucavam. Samo pripominje Jovanu da bude dosljedan, stalno je ponavljao da se takvima treba omogućiti da zatrudne.

Natrag