Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nakon petnaest puta laganja, sada priznaješ da si lagao, OK. Ovo znači da sam ja bio u pravu kada sam te upozorio da iznosiš laži, ali ti si svejedno meni prijetio prijavljivanjem.

Ne, nisi bio upravu po dve tačke. Prva, nisi upravu u globalu već samo za jedan navod njegov a ima ih 3 ovde. Od ovih 3 dva stoje u pravcu onoga što tvrdim. To opovrći ne možeš i to vidimo jer nikako ne odgovoraš na te dve(na kraju si ipak priznao da ti Dado niej autoritite..pa što ga citiraš onda). Druga tačka, jeste tvoje bezobzirno vređanje, podmetanje i nekonstruktivan dijalog. Naime, ako si uvideo jednu tačku da nisam upravu, to se onda navede i kaže lepo...vidi ovde nisi upravu i objasniš zašto nisam upravu. Tako se vodi konsturktivan dijalog. Ali ti si daleko od toga jer ti vređaš i naravno u svemu tome ne upućuješ sagovrnika na konkretnu tačku već ga diskredituješ po svaku cenu. Dakle, nisi upravu po dve tačke...u sagledavanju celine onoga što Da-Don govori i u metodologiji upućivanja sagovornika na konkretan propust. Vidiš, meni ne pada kruna sa glave ako priznam grešku. Hoćeš li i ti priznati za druga dva navoda Da-Dona? Hm.....

Pod dva: Meni nije autoritet Kotel Da-Don i židovstvo, nego Kristova crkva, tako da se ja ne moram u svemu slagati s Kotelom Da-Donom.

Zašto si onda uopšte citirao Kotela-Da Dona ako ti nije autoritet? Ali ako već ga citiraš, onda moraš poznavati metodoogiju, a to je da se sve citira a ne parcijalno. Njegov stav jeste u skladu sa onim što ja govorim.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pod jedan: Vidiš li ti da se Kotel Da-Don 'na neki način zgraža' nad tvojim stavom da je dijete samo dio žene s kojim žena može činiti što god je volja.

Ne bih rekao jer on kaže i ovo:

"Fetus nema status osobe "

Dadonov stav je rekoh umeren. On pokušava da ne ode u krajnost i jedne i druge strane. Ja upravo iznosim stav da lično ne bih bio saglasan sa abortusom po svaku cenu osim ako je žena ugrožena. Ali i sam Dadon ovde kaže da fetus nema isti status kao rođen. Iz toga proizilazi da ne možemo jednako tretirati abortus kao ubijstvo. I pored toga ni ja ni Dadon ne smatramo da to znači poziv na abortus u svim situacijama. Jer i to može biti greh ako se čini namerno, i nepromišljeno.

Zato moramo ostaviti na savesti ženama a Bogu prepustiti konačan sud za svaki pojedinačni slučaj. To je između Boga i svake žene pojedinačno. Mi tu ne treba da se mešamo u izbor niti podstičemo zakonsko regulisanje na bilo koji način, mora se ostaviti savest slobodna po tom pitanju ženama.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zašto si onda uopšte citirao Kotela-Da Dona ako ti nije autoritet? ...... Njegov stav jeste u skladu sa onim što ja govorim.

Je, je, isti stav imate. Evo pa neka ljudi vide da i "nebo na zemlju pada" od slaganja vaših stavova.

Kotel Da-Don: Zagovornici "prava na izbor" polaze od pretpostavke da žena ima pravo odlučiti što će učiniti s vlastitim tijelom. Ali, judaizam smatra da ono nije naše, već da pripada Svevišnjemu i dano nam je kao nosač za dušu.

A pravo žene je njeno pravo. Zakon samo dozvoljava(ne nameće) da žena može ako smatra potrebnim da učini sa svojim telom i onim što nosi u njemu ono što smatra ispravnim. To zakon treba da dopusti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Fetus nema status osobe " Dadon

Jel se i ovde ne slažemo?

Mada ni meni Kotel Dadon nije odlučujući u mom shvatanju ovih stvari. Svoj stav sam objasnio.

Znam ja i tvoj i stav Kotela Da-Dona. Tvoj stav je da je dijete u rangu govna, ono je "dio žene" pa ga svaka žena može usmrtiti i odbaciti ili što god hoće s njime učiniti. Kotel Da-Don se s ovim tvojim stavom uopće ne slaže.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Slažemo se da fetus nije jednak kao i rođen. A šta iz toga proizilazi to sada svako za sebe treba da formuliše. Ono je u tom trenutku nedovršeno ljudsko biće. Što ne znači da je abortus opravdan zbog te činjenice u svakoj situaciji. Ne, nije opravdan. Ali ne možemo ni ženi reći da ne sme pobaciti u slučaju da je ona sama ugrožena životno ili da je to plod seksualnog zlostavljanja ili neka druga kompromitujuća situacija. Ne možemo ni zakonski dozvoliti medicinarima da samostalno odbace da izvrše svoju obavezu ako žena želi.

Jedino što možemo jeste da probudimo savest žena da se odluče da rode...ne silom zakona ili dopuštanjem lekarima da odbiju žene već edukacijom i pozivom da slobodnu volju iskoriste da rode.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jel ovo neka sala? Pa ovi stvarno nisu normalni!

Tiodorović upozorava: Stigao je KENTAUR SOJ, maske da se nose, oprez​

Epidemiolog dr Branislav Tiodorović kaže za RTS da je kentaur soj koronavirusa preko Velike Britanije došao u Evropu, da polako raste zabrinutost, ali da bi trebalo biti ozbiljan i oprezan. Navodi da će brojevi rasti i da bi tokom avgusta trebalo očekivati plato, odnosno zadržavanje brojki na određenom nivou. Dodaje da apsolutno moramo da budemo svesni da bi trebalo da se vakcinišu oni koji imaju oslabljen imunitet bez obzira na uzrast.

PS. AKO JE OVO TEST REAKCIJA, DA LI SU TOLIKO DEBILNI DA NE SHVATAJU DA IM 3. PUT NE MOZE PROCI? AKO NASTAVE SA OVIM, PA NAROD CE IH U KANTAMA ZA DJUBRE OTRPEMITI IZ SKUPSTINE. Da li je to mozda njihov plan?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, dobili smo kao svet virus oko 25 puta jači od običnog gripa koji može biti i endemski sada.

Ja ipak u ovome vidim Božije dopuštenje i neku opomenu za greh. Misim da je vreme da ridamo nad gresima ne bili se Gospod smilovao. Korona jeste kazna za naše kolektivne grehe. To je sada očito. Kada se gresi umnože i čovek iskvari opomene u vidu bolesti i ostalih nedaća dolaze. Gresi su višestruko porasli..možda upravo za ovih 25 puta i zato je ova pošast i došla.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, dobili smo kao svet virus oko 25 puta jači od običnog gripa koji može biti i endemski sada.

Ti si popio mozak.. Lepo sam ti rekao da je smrtnost identicna kao kod obicne gripe, mozda je za 0,1% jaca i to je sve. To je rekao i Nestorovic, to ozbiljni priznaju, samo si ti pametan na strani propagandne masinerije..

Ranije su vas uporedjivali sa ovcama. A sada su tu Majmunske boginje da vas naprave majmunima, od danas vas prave i konjima jer KENTAUR soj je "konjski soj". (ako ne znas ko je kentaur pogledaj u mitologiji).

Vi zaista niste normalni kad ovo gutate!

Ja ipak u ovome vidim Božije dopuštenje i neku opomenu za greh. Misim da je vreme da ridamo nad gresima ne bili se Gospod smilovao. Korona jeste kazna za naše kolektivne grehe. To je sada očito. Kada se gresi umnože i čovek iskvari opomene u vidu bolesti i ostalih nedaća dolaze. Gresi su višestruko porasli..možda upravo za ovih 25 puta i zato je ova pošast i došla.

Bozje dopustenje jeste, ali bolest nije prirodna. I ne postoji pandemija, jer su oni snizili smrtnost kako bi lakse manipulisali, nazivajuci pandemijom ono sto pandemija nije! Da su ostala ista pravila za proglasenje pandemije od pre samo 2-3 decenije, SZO nikada Covid ne bi mogao da proglasi pandemijom!

Ni ovo ne znas!

Dakle, sve su unapred smislili!

A o procentima necu da pisem, uzalud je! Ti si tvrdoglav i kontriras unapred bez podataka i inatis se bez da si ista procitao! Znanje ti je nula. A to vidimo i gore kako izvrces onog rabina, bez da si uopste procitao!

Ti ovde dakle teras inat unapred! Ti si sav naostren da se suprotstavis, i moras da se suprotstavis unapred, pa onda tek posle kao smecar skupljas s interneta djubre da podrzis svoje tvrdnje!

Na kraju to izgleda i smesno i jadno!

Takodje se pravis lud da ne vidis da je korona iskoriscena da bi se kreirala kriza. Kao i rat u Ukrajini da bi se unistila svetska ekonomija, izazvala glad i nestasica energenata, koja ce se produbiti i voditi slomu banaka drzavnih institucija svih zemalja. Posle toga ide uvodjenje novog sistema, bezgotovinskog placanja, oduzimanje imovine, ogranicavanje kretanja itd. Kada sam o ovome pricao ranije, to nije bilo izvesno, ali sada se sve ovo desava..

Korona histerija i rat u ukrajini su samo dve strane novcica!

Senilnost Bajdena i perverzije njegovog sina, povezanost drzavnog vrha sa pedofilijom, biolabaratorije, optuzba Rusije za energetsku krizu, prisilna vakcinacija koja nema efekta, nosenje maski koje nema efekta, cenzura medija, ogranicavanje kretanja, nagovaranje ljudi da se pelcuju, da se ne kupaju, da stede vodu i struju, da jedu crve i insekte kako bi preziveli.. Bogatasi kupuju zemljiste za proizvodnju hrane godinama unapred, zabranjuju proizvodnju mesa zbog atetnih gasova, namecu GMO proizvode i crve da bi unistili stocarstvo i poljoprivredu . Zelenski glumi kako ce pobediti Rusiju kupujuci tako vreme i produzavajuci rat, bas je dobar glumac.

To se sve radi otvoreno da bi se politicari predstavili bolesnim i zlm! Nije toliko zastupljeno u medijima, ali na kraju ne kriju nista sto rade, i namerno ostavljaju prostora da ljudi povezu kockice..

Zasto to rade?

Razlog za ovo je njihov plan B! Jer ako otvoreno majmunisanje ljudi ne upali, i ako vecina ne poveruje da je sve ovo slucajno, da su oni dobrice koje spasavaju svet, dozvolice da se narod pobuni i po svim zemljama svrgne politicare sa vlasti. A tada ce u takvom haosu progurati i svoje vodje i lakse instalirati novi sistem. Jer politicari su ionako marionete i predstavljaju smetnju globalnom svetskom poretku, i centralizvanoj vlasti!

Sve zavisi od reakcije naroda..

Dakle, ako im plan A ne upali, imaju plan B. A vi ste slepci, pa ne vidite da oni pobedjuju svakako, da imaju razradjenu strategiju..

Kazes, kovid je prirodan? Alo bre, niko vise u to ne veruje! Cuj korona je od sismisa, boginja je od majmuna, a sida je isto nastala od majmuna.. Dok je Bog ukljucen u sve to? Bog nema sa tim nikakve veze, osim sto ih je pustio da rade sta su naumili! A kad povedu svet preko crvene linije, onda ce se Bog umesati!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si popio mozak.. Lepo sam ti rekao da je smrtnost identicna kao kod obicne gripe, mozda je za 0,1% jaca i to je sve. To je rekao i Nestorovic, to ozbiljni priznaju, samo si ti pametan na strani propagandne masinerije..

Na strani Boga. Ko odbija da prizna da su naši gresi doprineli i adekvatnoj kazni, on time zapravo prikriva grehe. Nestorović je kao i svi drugi koji ovo negiraju nevernik i čovek ovog sveta koji nema pojma kako funkcionišu duhovne stvari.

Bog nema sa tim nikakve veze, osim sto ih je pustio da rade sta su naumili!
Bog aktivno ima veze sa time, u smislu da nas opominje na pokajanje. A šta mi radimo? Umesto da to shvatimo, većina nas prihvata teorije zavere, kako korona(kazna Božija) ne postoji. Ok, nevernici negiraju Boga i Božije sudove na zemlji. Ali nisu svi prevareni i ubeđeni da sudovi Božiji ne pogađaju. Itekako pogađaju. Kao što zemljotresi pogađaju zapadnu Srbiju a šta misliš zašto baš zapadnu Srbiju? Ko razume, razume....

Poslednja izmena:
Natrag