Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ok, imam lažne podatke iako su objavljeni na zvaničnom sajtu...recimo za 2018-tu imamo 15 umrlih od sezonca...ima za svaku godinu.

Ja imam podatke za hrvatsku, gde su se borili da odrze ljude u zivotu, falilo im je respiratora za obicnu gripu! Necu sad da trazim, tvoji cenzori su sakrili novinske clanke! I tamo pise 0,2%.

Ti mi sad navodis podatke o 15 umrlih od sezonca godisnje, pa jes ti lud?

To je cista matematika, nema sanse da bude ovamo 400 do 800 godisnje u 0,4% a tebi godisnje od sezonca umre 0,2% i to su ti 15 ljudi? Pa jes ti normalan?

Moralo bi dakle biti bar 200 ljudi godisnje ako je procenat 0,2%. Ili hoces da kazes da nije ni 0,1% umrlih od sezonca?

Boze sacuvaj tvoje matematike sta ti pises!

Evo novinskog clanka, ovo su ti podaci na koje se pozivas, navescu samo bitne delove:

"Ove godine grip je odneo duplo više života nego prethodne, kada je u Srbiji preminulo 15 osoba od posledica izazvanih virusom."

"
Međutim, stvarni broj umrlih bio je mnogo veći, jer je mnogima kao uzrok smrti navedena osnovna bolest od koje su patili."

"Prema profesorovim rečima,
mi nemamo procene stvarnog broja umrlih od gripa, zasnovane, kao u SAD, na matematičkim modelima određivanja viška smrtnosti pomoću tzv. prečišćenih vremenskih serija. Amerikanci su tim putem izračunali da im svake godine grip odnese između 12.000 i 80.000 života. Imajući u vidu veličinu populacije, a ostavljajući po strani razlike u uzrasnoj strukturi i mogućnosti lečenja, to bi odgovaralo rasponu od 250 do 1600 umrlih od gripa u Srbiji."

"Mi smo u vreme pandemije 2009/10. imali registrovanih umrlih po bolnicama 137, od kojih je 84 laboratorijski potvrđeno"

(izvor: https: //www. vreme .com/vreme/nije-toliko-strasno/)

Znaci Jovane, stvaran broj umrlih od obicnog gripa u Srbiji je od 250 do 1600 godisnje! Pa ti sad vidi sta ces, ovo izjavljuje Predrag Kon, jos tada.

*PS. broj umrlih se vrednuje u odnosu na broj zarazenih pa dobijamo tacne procente, a ovde nema tacnih podataka za obicnu gripu jer ne znamo koliko je tacno zarazenih (testovi se ne rade), pa mi ne mozes navoditi samo broj umrlih govoreci kako je kod kovida taj broj mnogo veci. To nije nikakav parametar! Ta brojnost. Ja sam lepo napisao da prema merenjima u svetu je smrtnost od obicnog gripa oko 2%, tamo gde su merenja preciznija. U Srbiji je isti broj umrlih, a sve to odgovara i broju umrlih od Covida ako umanjimo taj broj za njihovo preuvelicavanje. Tvoj pokusaj izvlacenja je samo pokusaj..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.

Ti sada meni ovo crveno podvučeno pokaži da nisu njegovi stavovi. Osim prvog podvučenog crvenog gde on samo konstatuje stav zagovornika abortusa, ostalo crveno nije njegov stav? Ili njegova interpretacija judaizma?

Na ovaj Da-Donov tekst misliš?

Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.
---------------
Sada ipak priznaješ da ono crveno - Kao što majka ima pravo ... ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom - nije stav Kotela Da-Dadona i židovstva, nego zagovornika abortusa kakav si i ti. A vidiš, lažljivče i krivotvoritelju, deset puta prije nego što si ovo priznao, stavljao si ove riječi u "usta Kotela Da-Dona". Dakle, bezočno si lagao. Lagao si kao patološki lažov. Zašto si to činio? Zar netko s diplomom filozofskog fakulteta ne razumije jednu prostoproširenu rečenicu? Kako si konačno shvatio i razumio da ono ipak nije stav Kotela Da-Dona i židovstva, nego pozicija upravo tvoje struje koja se zalaže za "pravo žene na ubijanje vlastite djece"?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Na ovaj Da-Donov tekst misliš?

Zasto se mlatis s njim o tome kada znamo da judaizam ne podrzava abortus? To sta ce neko napisati ili neki rabin izreci nije ni bitno..

Tacno je samo da ce Jovan preleteti i izvrnuti svaki tekst do kojeg dodje. A zasto, pa on je prosto sklon da sve sto procita cita sa ubedjenjem, kako mu odgovara. Tako tumaci, i ubedjuje i samog sebe da nije onako kako je procitao nego nesto drugo, a to radi i sa biblijom..

Evo ti gore primer, on navodi brojke koje sasvim nesto drugo znace i novinske clanke koje nije ni procitao do kraja.. Tako i ovog rabina nije citao, vec u hodu dok se s tobom raspravljanja, on ce procitati, ali je tada vec kasno, jer se upetljao u gluposti..

Znaci on unapred kontrira, napamet..

Ne znam samo zasto sebe dovodi u takvu situaciju?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znaci on unapred kontrira, napamet..

Ne znam samo zasto sebe dovodi u takvu situaciju?

A tko mu toliku snagu daje da godinama ovoliko petlja, izvrće i podmeće??? Točno sam prebrojio, petnaest puta (tokom jučerašnjeg popodneva) Jovan je ponovio i ustvrdio, da je ovo stav Kotela Da-Dona i židovstva: Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. A onda, sinoć u 23.16, preokret, sam priznaje:

Ti sada meni ovo crveno podvučeno pokaži da nisu njegovi stavovi. Osim prvog podvučenog crvenog gde on samo konstatuje stav zagovornika abortusa, ostalo crveno nije njegov stav? Ili njegova interpretacija judaizma?

Dakle, Jovanu ne smeta što on izmišlja, što laže, što izvrće i podmeće drugim ljudima, ali mu jako smeta kada ga se na to upozori. Pa onda meni kaže - Prijavit ću te! 'Jadnik' ne vidi da je njegov problem u njegovu izvrtanju podmetanju i laganju, a ne u mojoj uvredi njemu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Ove godine grip je odneo duplo više života nego prethodne, kada je u Srbiji preminulo 15 osoba od posledica izazvanih virusom."

"
Međutim, stvarni broj umrlih bio je mnogo veći,

Naravno da je veći jer imaš slučajeva koji nisu prijavljeni ili registrovani a prouzročili su smrt. Dakle, isto kao i korona....mnogi su umrli od korone a da nisu registrovani. Zvanični podaci registruju broj prijavljenih tako da i ovde je samo uračunat broj prijavljenih. Za 2018 je 15 a za 2019-29 od sezonca u Srbiji.

Od korone mi pak imamo svaki dan sada po 2 u proseku sa ovim oslabljenim tempom..u proseku dakle nekih 730 godišnje....uzmi da i ovde nisu svi prijavljeni kao i od sezonca. Tako da ovih 730 su za 25 puta više od sezonca. Toliko je i korona jača od sezonca i to u ovom peridu blagog delovanja korone. U vreme kada je korona harala, u vreme najjačeg delovanja njena snaga je bila oko 250 i više puta veća jačina od sezonca.

Tako da kako bilo i u najblažem vidu korona je daleko jača od sezonskog gripa.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

A radikali što zagovaraju "pravio na život"..i o njima piše Da-Don ali ti naravno to ne pominješ od Da-Dona. A i ovo je rekao:

"Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke."

"Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću. Život kojega takav fetus dovodi u opasnost je, s druge strane, potpun i pripada njegovoj majci."

Šta veliš na ove konstatacije Da-Dona?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kada mi odgovoriš na pitanje, zašto si petnaest puta ustvrdio da je pozicija (stav) židovstva i Kotela Da-Dona ovo - Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom, odgovorit ću na tvoje pitanje.

Pogrešio sam za taj deo ali ne iza ostatak tvrdnje, tako da 15 puta se odnosi i na ono što je on zaista rekao. Nije problem, priznati ali ne vidim da će druga strana to isto uraditi. Posle sam i rekao da to nije njegov stav..taj deo rećenice.. već ga izvodi kao zaključak pobornika abortusa. Ali reci mi sada u čemu se razlikuje taj stav od onoga što on sam dalje tvrdi:

fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću.... Život kojega takav fetus dovodi u opasnost je, s druge strane, potpun i pripada njegovoj majci.

Ovo je njegova tvrdanja. Jel tako? Gotovo da nema razlike njegov stav ovde gore pomenut i onoga što navodi kao stav pobodrnika abortusa....vidiš šta on ovde kaže..."Fetus nema status osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću". U kontekstu ugroženosti žene Da-Don nema dilemu, fetus nije ravnopravan činilac sa ženom.

Vidiš i sam da Da-Don ne smatra čin abortusa zabranjenim u svakoj situaciji?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogrešio sam za taj deo

Nakon petnaest puta laganja, sada priznaješ da si lagao, OK. Ovo znači da sam ja bio u pravu kada sam te upozorio da iznosiš laži, ali ti si svejedno meni prijetio prijavljivanjem. Tako rade Udbaši, oni ljudima izmišljaju grijehe pa ih utamničuju. Boljševik-Udbaš, sve je to isto.

Vidiš i sam da Da-Don ne smatra čin abortusa zabranjenim u svakoj situaciji?

Pod jedan: Vidiš li ti da se Kotel Da-Don 'na neki način zgraža' nad tvojim stavom da je dijete samo dio žene s kojim žena može činiti što god je volja.

Pod dva: Meni nije autoritet Kotel Da-Don i židovstvo, nego Kristova crkva, tako da se ja ne moram u svemu slagati s Kotelom Da-Donom.

Natrag