Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Koji si ti prokleti lažov i krivotvoritelj, đavlina je jako ponosan na tebe.

Bićeš prijavljen, ne vređaj.

Kotel Da-don: Jedna struja, koja zagovara "pravo na život", smatra da je svaki pobačaj ubojstvo jer ....... Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.

Ovaj citat sam objasnio. Protiv radikanih zagovornika abortusa. Ali ne i protiv samog abortusa. Kako je protiv radiklanih zagovornika abortusa tako je i protiv radikalnih protivnika abortusa(ono što ti zagovoraš).

A sada ti meni odgovori šta ovde kaže Dadon..ovde su njegovi stavovi koji opovrgavaju radikalne protivnike abortusa.

Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom."

Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću", Dadon Kotel

Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke."

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A na ovo?

Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom."

Hajde odgovori na ovo gore što je izrekao Kotel Da-Don

Koji si ti prokleti lažov i krivotvoritelj, đavlina je jako ponosan na tebe.

Lažove od 'čovjeka', petljančino, ono gore nije izrekao Kotel Da-Don, nego ono Kotel Da-Don navodi kao agendu "boraca za pravo na izbor". Čitaj:

Kotel Da-don: Jedna struja, koja zagovara "pravo na život", smatra da je svaki pobačaj ubojstvo jer ....... Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.

Ti si zaista "težak slučaj". Ovoliko lagati, petljati i krivotvoriti, a ni najmanji sram ili neugodu ne možeš osjetiti. Neizlječivo.

Nemoj lagati, ako hoćeš da ti ljudi ne govore da lažeš. Nije do mene, do tebe je.

P.S. Kad me budeš prijavljivao da te vrijeđam nazivajući te lažovom, pripomeni ljudima da ti lažeš i da jesi lažov. I pozovi još četvoricu svojih subotara i tražite da mene baniraju. Brat ti kainos, "vjeverica", to je već probao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Još jednom i ide prijava. Pazi šta radiš, ne divljaj i nauči se diskutovati.

Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću", Dadon Kotel
Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke."

Budi ljubazan pa odgovori šta ovde kaže Da-don? Jel ovde izričito protiv abortusa?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Kotel Da-Don!?!?!?!?!? A gdje je to on rekao????

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hajde da vidimo ko je svoj a ko nije..ali da priznaš ako je rekao da nisi svoj a ako nije ja ću reći da ja nisam

Evo ceo citat:

"Ovoga tjedna čitamo Deset zapovijedi koje vjerojatno predstavljaju najpoznatiji dio Petoknjižja. Diljem Zapadnog svijeta one se smatraju temeljem morala.

Ipak, neki drže da bi svaka inteligentna osoba, koja ima i najmanje morala, morala zaključiti da treba poštovati zapovijedi poput "Ne ubij!", "Ne ukradi!" ili "Poštuj oca svoga i majku svoju!"

Ali, takvo je mišljenje pogrešno jer se u specifičnim uvjetima čak i zapovijed "Ne ubij!" može pokazati vrlo problematičnom. Na primjer, pravo žene na pobačaj izaziva kontroverze diljem svijeta. Jedna struja, koja zagovara "pravo na život", smatra da je svaki pobačaj ubojstvo jer fetus, kojega se može vidjeti na ultrazvuku, ima sve organe koji savršeno rade, kao odrasla osoba. Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.

Ali, judaizam se ne slaže niti s jednom od njih. Ključno je pitanje smatra li se pobačaj ubojstvom? Odgovor leži u Petoknjižju u sljedećem zakonu: "Ako se ljudi pobiju i udare trudnu ženu te ona pobaci, ali druge štete ne bude, onda onaj koji ju je udario neka plati odštetu koju zatraži njezin muž." (Izl 21,22-23). Znači, ako trudnica pobaci fetus zbog nečijeg nenamjernog čina, kazna je novčana. Ako je trudnica umrla, Petoknjižje zabranjuje plaćanje financijske odštete za nenamjerno ubojstvo (Brojevi 35,32), već se primjenjuju drugi zakoni, oni za ubojstvo čovjeka. Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke.

Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću. Život kojega takav fetus dovodi u opasnost je, s druge strane, potpun i pripada njegovoj majci.
Ali, ako je glava djeteta već izašla a majčin je život u opasnosti, dijete se ne smije ubiti jer je sada njegov položaj drugačiji i on je kompletna osoba.

Zagovornici "prava na izbor" polaze od pretpostavke da žena ima pravo odlučiti što će učiniti s vlastitim tijelom. Ali, judaizam smatra da ono nije naše, već da pripada Svevišnjemu i dano nam je kao nosač za dušu. Čovjek mora učiniti sve kako bi zaštitio zdravlje i cjelovitost vlastitog tijela. Nitko nema pravo ozlijediti vlastito tijelo, na primjer, rezanjem prsta. No, dođe li do upale i liječnici kažu da se ruka mora odrezati kako bi se spasilo tijelo, to im mora biti dopušteno. U slučaju fetusa koji dovodi majku u opasnost, njegova se smrt ne smatra povredom majčinog tijela već upravo suprotno, činom kojim se spašava majčin život. Upravo zato židovstvo ne samo da takav čin dopušta, nego ga i traži. Kao što vidimo, vrlo "jasna" zapovijed "Ne ubij!" nije nimalo jasna."

rabin Kotel Da Don

Dakle, negiraš li i dalje da Kotel Da-Don, nije izgovorio ovo što sam i sam izneo:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo su tačni podaci za 2019-29. Nađi na sajtu. Respiratore su tražili i za 29...isto stoji.

Imas lazne podatke i pored toga se pravis lud..

Samo jedan naslov, medicina je cudo:

"Bruka i sramota u KCV, pacijentima rade analize na aparatu koji daje lažne rezultate​

Pacijentima Kliničkog centra Vojvodine kojima je neophodno utvrditi sklonost na trombofiliju, u ovoj ustanovi rade aparatom koji ne radi već godinu i po dana.

Prema dokumentaciji u koju je portal Nova.rs imao uvid, aparat RT PCR 700 kojim se utvrđuje rizik od tromboze, što je životno važno za pacijente kojima prethodi hirurška intervencija, neispravan je još od novembra 2020. godine.

O svemu je dopisom obaveštena i direktorka KCV dr Edita Stokić, ali je aparat i nakon toga i dalje ostavljen „u funkciji“."

Ja sam rekao da tekst od Daničića ne pominje pobačaj ali svakako ne pominje dete van konteksta majke.

Kako se ne pominje pobacaj kada ti tvrdis da u izvornom tekstu stoji rec" pobacaj"?

Znaci svo vreme si lagao da tekst govori o pobacaju!?

Ni jedan drugi tekst u Bibliji pa ni ovaj ne bave se kaznom za pobačaj koji bi izvršila žena.

Sada pokusavas da se izvuces, kao nisi rekao "pobacaj koji bi izvrsila zena" nego "pobacaj koji bi izvrsio neko drugi?" U cemu je razlika? Nema nikakve razlike, pobacaj je pobacaj tj. ubijanje deteta!

Zasto nisi odgovorio na moje pitanje? Uvek bezis od mojih pitanja, ponovicu:

Ja sad dodjem i namerno izudaram tvoju zenu tako da ona rodi bolesno dete, i ti imas bolesno dete ceo zivot!

Koji zakon me sankcionise ako ne ovaj? Navedi mi bilo koji drugi zakon Biblije koji se bavi ovim pitanjem?

Ako takvog zakona nigde nema (a ovaj se time ne bavi), onda to znaci da ja mogu slobodno udarati trudne zene po ulici bez posledice!

Jel shvatas ti implikacije svojih tvrdnji?

Ispada da je dete u 9. mesecu obicno "govno" za Boga!

I onda nije greh ni izazivati sterilitet zenama vakcinom niti na bilo koji drugi nacin se boriti za smanjenje populacije, nasilni metod i depopulacija tada uopste nije greh! Bill Gates je tada zaista dobrica!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti si zaista "težak slučaj". Ovoliko lagati, petljati i krivotvoriti, a ni najmanji sram ili neugodu ne možeš osjetiti. Neizlječivo.

Stvarno, ja nisam mislio da cu od Jovana slusati ovakve stvari. Uporan je da sve izvrne.. Bio je bolji ranije, ne znam sta mu se desilo..

Ajde Jovane, zar se tako Hriscanin ponasa? Nema razloga niti te necim on ugrozava osim sto vredja tvoj ponos..

A ti si tvrdoglav ili nesposoban da shvatis, ovo drugo bi bilo mnogo gore.. Ja mislim da si tvrdoglav, jer ne delujes kao neinteligentan covek, da teras inat kao i Slap da si brzoplet i da hoces da izvrnes to se vidi iz aviona, sa razlikom sto je Slap na pravoj strani a ti se sramotis..

I da znas, ne izvrces ti nama uopste, vec sebi i sebe sramotis kao i svoje adventiste, jer oni nisu zagovornici abortusa! Ali te je Slap iziritirao, pa ti mislis da si duzan da mu se osvetis i u svemu suprotstavis jer eto napada adventizam, a to radis pogresnom metodom umesto da priznas da je abortus greh, kao sto i svi posteni adventisti to priznaju. Ne postoji zvanican stav adv. crkve o abortusu kao dozvoljenom, a ti umesto da to naglasis, ti podrzavas abortus! Ovo je kontraproduktivno za tvoju crkvu i za tebe!

Niste uopste sposobni braniti svoju crkvu i samo se sramotite.. Izgleda opet ja treba da vas branim? Cemu sve ovo? Ocigledno je u pitanju tvoj rat sa Slapom a ne realno sagledavanje i racionalno ophodjenje, postao si skroz iracionalan.. Izbacen si iz takta, kao i svi drugi pre tebe. On je i Marka povukao koji je vazio za jednog od najumerenijeg, totalno ste podivljali..

Zato se i meni suprotstavljas, jer smatras to duznoscu, smatras me teoloskim neprijateljem, a ne zato sto je tvoj stav odrziv realan ili je zasnovan na bibliji. I sam si toga svestan. Ti ovo radis iz duznosti a ne iz uverenja, i tako sebe guras u krajnost iz koje se na posletku neces moci izvuci.. Nisu se izvukli drugi, neces ni ti..

Ne moras mi odgovoriti, ja dobro znam sta radis.. Ali je to put u propast i teolosko samounistenje..

Poslednja izmena:
Natrag