Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam moj stav rekao a on je kao i Dadonov.

Odmah provjerimo:

Kotel Da-Don: Zagovornici "prava na izbor" polaze od pretpostavke da žena ima pravo odlučiti što će učiniti s vlastitim tijelom. Ali, judaizam smatra da ono nije naše, već da pripada Svevišnjemu i dano nam je kao nosač za dušu.

A pravo žene je njeno pravo. Zakon samo dozvoljava(ne nameće) da žena može ako smatra potrebnim da učini sa svojim telom i onim što nosi u njemu ono što smatra ispravnim. To zakon treba da dopusti.

Neka samo ovo stoji i neka svi vide da ti doslovce "umireš od slaganja" s Da-Donom.;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa ti misliš ako zadnji postaviš post da si upravu i da niko neće videti citate Dadona koje sam ja postavio.

Ako to veruješ, neka, veruj. Ali bitno je da si ti video šta Dadon kaže...

Možeš pokazati da Dadon nije rekao ovo što sam postavio? Šta kažeš na njegov zagovor da žena treba da vrši abortus ako je ugrožena? Šta misliš o tome?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom."
"Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću", Dadon Kotel
: Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke."

Šta misliš o ovim tekstovima Kotela Dadona?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta misliš o ovim tekstovima Kotela Dadona?

Misliš ovima?

Kotel Da-Don: Zagovornici "prava na izbor" polaze od pretpostavke da žena ima pravo odlučiti što će učiniti s vlastitim tijelom. Ali, judaizam smatra da ono nije naše, već da pripada Svevišnjemu i dano nam je kao nosač za dušu.

A pravo žene je njeno pravo. Zakon samo dozvoljava(ne nameće) da žena može ako smatra potrebnim da učini sa svojim telom i onim što nosi u njemu ono što smatra ispravnim. To zakon treba da dopusti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sam na to odgovor dao ali ti na ove druge nemaš.

Kome na ono treba odgovor? Pa nisu ljudi budale da ne mogu razumijeti najnednostavnije rečenice. Evo, ja ću ponovo suočiti Kotela Da-Dadona i tebe, pa ako slučajno nekome nije jasno neka ti se direktno tebi obrati za objašnjenje. Dakle:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A na ovo?

Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom."

Ako fetus ugrožava majčin život dok je još u trbuhu, moramo ga ubiti jer fetus nema status potpune osobe zbog mnogih rizika koji prate trudnoću", Dadon Kotel

Iz činjenice da jedan zakon vrijedi za umrlu ženu, a drugi zakon za umrli fetus, možemo zaključiti da položaj fetusa nije jednak položaju majke."

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A na ovo?

Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom."

Hajde odgovori na ovo gore što je izrekao Kotel Da-Don

Koji si ti prokleti lažov i krivotvoritelj, đavlina je jako ponosan na tebe.

Lažove od 'čovjeka', petljančino, ono gore nije izrekao Kotel Da-Don, nego ono Kotel Da-Don navodi kao agendu "boraca za pravo na izbor". Čitaj:

Kotel Da-don: Jedna struja, koja zagovara "pravo na život", smatra da je svaki pobačaj ubojstvo jer ....... Druga struja, koja zagovara "pravo na izbor", tvrdi da fetus nije neovisno ljudsko biće nego dio majčinog tijela jednako kao i njezina noga jer hranu dobiva iz njezina tijela. Kao što majka ima pravo odlučiti što će učiniti sa svojom nogom, ima pravo odlučiti što će učiniti i s fetusom. Obje struje imaju milijune zagovornika diljem svijeta.

Ti si zaista "težak slučaj". Ovoliko lagati, petljati i krivotvoriti, a ni najmanji sram ili neugodu ne možeš osjetiti. Neizlječivo.

Natrag