Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Žao mi je. Ali jesi. I ne samo u ovoj već u pregršt diskusija. Sve sami porazi.

Tako je. Vi koji gurate onu stvar u guzicu ste pobjednici.

P.S. Reci mi samo, kako ti se ne gadi? Onu stvar u govna gurati!?!?!? Pa to ni životinje ne rade.

Ja još čekam - dokaži svoju tezu da je moguće, na primjer, da ti gurajući 'onu stvar' nekom Jamieu u guzicu napraviš Jamieu dijete. Ovo je protivno svim znanstvenim činjenicama.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Za mnoge stvari si poražen. Jednostavno tvoja argumentacija je slaba iako sav svoj intelekt suvi koristiš, utom je poraz veći. Nauči da svoj intelekt ne koristiš na pogrešan način.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Za mnoge stvari si poražen.

Nije tema o tome tko je poražen, nego tko je perverzan. A meni, i svim normalnim ljudima, perverzni ste svi vi koji tvrdite da je najnormalnije gurati 'onu stvar' u govna. Može li perverznije od ovoga.

Jednostavno tvoja argumentacija je slaba iako sav svoj intelekt suvi koristiš, utom je poraz veći. Nauči da svoj intelekt ne koristiš na pogrešan način.

Opet nije riječ o mojoj nego o tvojoj argumentaciji. Točnije, o izostanku tvoje argumentacije. Dakle, navedi argumente, dokaze, za svoju tvrdnju da Jamei može zatrudniti ako mu ti gurneš 'onu stvar' u guzicu.

P.S. Kako ti se ne gadi?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To je tema. Jer ti besomučno se ponavljaš i iznosiš neistine upravo pošto znaš da si poražen. Ajde što si poražen već što ti to toliko teško pada. To se vidi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To je tema. Jer ti besomučno se ponavljaš i iznosiš neistine upravo pošto znaš da si poražen. Ajde što si poražen već što ti to toliko teško pada. To se vidi.

OK, pobjedniče, porazio si me, sada još da čujemo čime dokazuješ svoju tezu da Jamei može zatrudniti ako mu ti gurneš 'onu stvar' u guzicu???

P.S. Kako ti se ne gadi?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
OK, pobjedniče, porazio si me

Ne, više si sam sebe pobedio. Kada bi želeo da budeš iskren nikada ovako nešto ne bi pisao:

da čujemo čime dokazuješ svoju tezu da Jamei može zatrudniti ako mu ti gurneš 'onu stvar' u guzicu???

Jer ja to nikada nisam rekao. Ali tvoja potreba da nadomsetiš ono što ne možeš argumentacijom je da ponavljaš neistine. I tako u nedogled.

Bolje kreni neku drugu temu. Ovde smo rekli šta smo imali.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer ja to nikada nisam rekao.

Nego tko? A tko je ovdje tvrdio da žensko može biti muško ili da muško može biti žensko, ako nisi ti. Jesi, ovo si ovdje samo ti tvrdio. Zato, daj dokaze za svoju tezu da Jamei može zatrudniti ako mu ti gurneš 'onu stvar' u guzicu.

Bolje kreni neku drugu temu. Ovde smo rekli šta smo imali.

Može, evo.

Najnovija Disney dosmislica: ‘transrodni muškarac’ u crtiću dijeli savjete o ulošcima​

Kompanija Disney ide sve dalje u svojoj lgbt propagandi: sad su izmislili lik “transrodnog muškarca” koji daje savjete koje uloške kupiti u novoj dječjoj animiranoj seriji Baymax.

Nova emisija, Baymax, prikazuje onoga za što se vjeruje da je prvi transrodni lik tvrtke, koji nudi savjete o mjesečnici.

U jednoj od epizoda Baymaxa muški lik koji nosi majicu s transrodnom zastavom govori da koristi uloške s krilcima.
-------------------
Jovane, koristiš li ti uloške s krilcima? Kakve uloške koristi Jamei?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Najnovija Disney dosmislica: ‘transrodni muškarac’ u crtiću dijeli savjete o ulošcima​

Kompanija Disney ide sve dalje u svojoj lgbt propagandi: sad su izmislili lik “transrodnog muškarca” koji daje savjete koje uloške kupiti u novoj dječjoj animiranoj seriji Baymax.

Nova emisija, Baymax, prikazuje onoga za što se vjeruje da je prvi transrodni lik tvrtke, koji nudi savjete o mjesečnici.

U jednoj od epizoda Baymaxa muški lik koji nosi majicu s transrodnom zastavom govori da koristi uloške s krilcima.

Reci, kakve ti veze imaš sa tim? Da li te je Disney angažovao u tom poslu ili neko na nešto naterava? Zašto si opterećen ovim? Što ne živiš svojim životom već tuđim?

Možeš li nam nešto reći o sebi recimo za promenu? Pomažeš li ljudima, moliš li se sa njima? Da li pobeđuješ recimo gorodost i oholost svaki dan? Kako sa time stojiš? I možeš li podeliti takvo iskustvo sa nama ovde?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Reci, kakve ti veze imaš sa tim? Da li te je Disney angažovao u tom poslu ili neko na nešto naterava? Zašto si opterećen ovim? Što ne živiš svojim životom već tuđim?

Živite vi pederi svoj život bez nas, pa se mi nećemo baviti vama. Guraj ti Jemeiu onu stvar u govnjavu guzicu koliko god te volja, ali ne postavljaj normalnim muškarcima pitanje jesu li trudni. Dakle, svoje "govnjave k..ce" k sebi, radite to iza svojih zidova, i mi normalni ćemo zaboraviti da vi uopće postojite. Međutim, svaki put kad takvi luđaci pokušaja i drugima uređivati život, dobit ćete kontra udarac.

Možeš li nam nešto reći o sebi recimo za promenu? Pomažeš li ljudima, moliš li se sa njima? Da li pobeđuješ recimo gorodost i oholost svaki dan? Kako sa time stojiš? I možeš li podeliti takvo iskustvo sa nama ovde?

Otvori novu temu o ovome, nemoj spamati ovu.

Natrag