- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ja poražen u diskusiji?
Žao mi je. Ali jesi. I ne samo u ovoj već u pregršt diskusija. Sve sami porazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja poražen u diskusiji?
Žao mi je. Ali jesi. I ne samo u ovoj već u pregršt diskusija. Sve sami porazi.
Za mnoge stvari si poražen.
Jednostavno tvoja argumentacija je slaba iako sav svoj intelekt suvi koristiš, utom je poraz veći. Nauči da svoj intelekt ne koristiš na pogrešan način.
To je tema. Jer ti besomučno se ponavljaš i iznosiš neistine upravo pošto znaš da si poražen. Ajde što si poražen već što ti to toliko teško pada. To se vidi.
OK, pobjedniče, porazio si me
da čujemo čime dokazuješ svoju tezu da Jamei može zatrudniti ako mu ti gurneš 'onu stvar' u guzicu???
Jer ja to nikada nisam rekao.
Bolje kreni neku drugu temu. Ovde smo rekli šta smo imali.
Najnovija Disney dosmislica: ‘transrodni muškarac’ u crtiću dijeli savjete o ulošcima
Kompanija Disney ide sve dalje u svojoj lgbt propagandi: sad su izmislili lik “transrodnog muškarca” koji daje savjete koje uloške kupiti u novoj dječjoj animiranoj seriji Baymax.
Nova emisija, Baymax, prikazuje onoga za što se vjeruje da je prvi transrodni lik tvrtke, koji nudi savjete o mjesečnici.
U jednoj od epizoda Baymaxa muški lik koji nosi majicu s transrodnom zastavom govori da koristi uloške s krilcima.
Reci, kakve ti veze imaš sa tim? Da li te je Disney angažovao u tom poslu ili neko na nešto naterava? Zašto si opterećen ovim? Što ne živiš svojim životom već tuđim?
Možeš li nam nešto reći o sebi recimo za promenu? Pomažeš li ljudima, moliš li se sa njima? Da li pobeđuješ recimo gorodost i oholost svaki dan? Kako sa time stojiš? I možeš li podeliti takvo iskustvo sa nama ovde?