Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako si pristojan to nećeš nikada reći jer ja sam bio jasan. Nije naše da se mešamo u tuđa uverenja, i u tom smislu ja nemam šta da se bavim njima. Kao ni ti. Neka šetaju, neka paradiraju...njihova stvar. Zakon je jasan...svako ima pravo na okupljanje to je osovno ljudsko pravo. To je zakon. Moja uverenja su moja. Dok to niko ne ugrožava to je sve uredu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako si pristojan to nećeš nikada reći jer ja sam bio jasan. Nije naše da se mešamo u tuđa uverenja, i u tom smislu ja nemam šta da se bavim njima.

A zašto se onda baviš baš njima? I to na najstrašniji način - zagovaraš i propagiraš pederluk, dakle prostakluk koji od ljudi pravi "beštije" gore od svake životinje. Čovječe, kako možeš bolesti zagovarati, podržavati i prizivati!? I još nakon toga praviti se nevinašce.

Najiskrenije: Je li po tebi bolesno gurati 'onu stvar' nekome u guzicu?

Kao ni ti. Neka šetaju, neka paradiraju...njihova stvar. Zakon je jasan...svako ima pravo na okupljanje to je osovno ljudsko pravo.

Ako si ti pristalica poštivanja zakona, zašto si onda na strani pedera i kada im zakon ne dopušta takva paradiranja i sklapanja "pederskih brakova"? Dakle, očito je da ti nisi pristalica poštivanja zakona, nego si ti poštivatelj pedera i pederluka, dakle poštivatelj jedne od najgorih čovjekovih zastranjenja i bolesti. I još to ratoborno zagovaraš. Stoga, prestani lagati da ti poštivatelj zakona.

To je zakon. Moja uverenja su moja. Dok to niko ne ugrožava to je sve uredu.

Zakon je ono što se ljudi dogovore da se mora poštivati, a ne ono što bi ti htio propisati. Tako je nedopustivo paradiranje ovih pederskih nakaza i nedopustivo je da sklapaju (čuj) brakove, i nedopustivo je tim nakazama dati (zamislite) djecu na usvajanje u svim zemljama koje to zakonom nisu dopustile. Zašto ti onda ne pozivaš pedere da poštuju ove zakone u zemljama u kojima su na snazi - da ne paradiraju ulicama, da se ne žene i da ne traže djecu? Nećeš ovo činiti, jer ti nisi popularizator poštivanja zakona, nego si ti popularizator i širitelj najgorih bolesti i najgorih nastranosti, nisi Božji nego 'đavliji nadničar'.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zašto se onda baviš baš njima? I to na najstrašniji način - zagovaraš i propagiraš pederluk, dakle prostakluk koji od ljudi pravi "beštije" gore od svake životinje. Čovječe, kako možeš bolesti zagovarati, podržavati i prizivati!? I još nakon toga praviti se nevinašce.

Najiskrenije: Je li po tebi bolesno gurati 'onu stvar' nekome u guzicu?

Ako si ti pristalica poštivanja zakona, zašto si onda na strani pedera i kada im zakon ne dopušta takva paradiranja i sklapanja "pederskih brakova"? Dakle, očito je da ti nisi pristalica poštivanja zakona, nego si ti poštivatelj pedera i pederluka, dakle poštivatelj jedne od najgorih čovjekovih zastranjenja i bolesti. I još to ratoborno zagovaraš. Stoga, prestani lagati da ti poštivatelj zakona.

Zakon je ono što se ljudi dogovore da se mora poštivati, a ne ono što bi ti htio propisati. Tako je nedopustivo paradiranje ovih pederskih nakaza i nedopustivo je da sklapaju (čuj) brakove, i nedopustivo je tim nakazama dati (zamislite) djecu na usvajanje u svim zemljama koje to zakonom nisu dopustile. Zašto ti onda ne pozivaš pedere da poštuju ove zakone u zemljama u kojima su na snazi - da ne paradiraju ulicama, da se ne žene i da ne traže djecu? Nećeš ovo činiti, jer ti nisi popularizator poštivanja zakona, nego si ti popularizator i širitelj najgorih bolesti i najgorih nastranosti, nisi Božji nego 'đavliji nadničar'.
A pravo na okupljanje, pravo zbora?
Uostalom, da li shvataš da njima upravo prija ta pažnja koju pokazuješ? Oni prosto žive od toga. Njima je veći ukor ne obraćanje pažnje, da li si na to razmišljao?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Oni se smatraju bitnim kada se i njima govori, kad se zbog njih neko nervira, kada se vode debate...ne shvataš zamku u koju upadaš i pridaješ im značaj.

Ignorisanje će biti veći udarac tom ponosu o kome pričaju. Zato je besmisleno dizati im cenu kroz priču o njima. Ne shvataš psihologiju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A pravo na okupljanje, pravo zbora?

Ubojice nemaju pravo na okupljanje. Zaraženi se trpaju u karantene, baš si se ti za to zalagao zadnje dvije godina. Bolesnicima je mjesto u zdravstvenim ustanovama, a ne paradiranje ulicama.

Uostalom, da li shvataš da njima upravo prija ta pažnja koju pokazuješ? Oni prosto žive od toga.

Zašto onda traže da se mene i ovakve kao ja strpa u zatvor? Kažu da prema njima nastupamo "govorom mržnje". Dakle, ja im nikako ne pašem, međutim, njima pašeš ti. Pašeš im jer opravdavaš njihovu nasrtljivost i jer širiš i populariziraš njihove protubožje i protuprirodne nastranosti. U zadnje dvije godine korona-pandemije si se zalagao da se "riskantne skupine" zatvore u njihove domove, kako ne bi širili zarazu, pa zašto se sada ne založiš da se sve pedere strpa u karantenu, da ne bi širili majmunske boginje?

Njima je veći ukor ne obraćanje pažnje, da li si na to razmišljao?

Oni nisu predmet moje specijalne brige, to je njihov izbor. Ja se u ovo "mješam" zbog zdravlja čitave nacije i zalažem da se njihova nastranost prokaže onakvom kakva ona zaista je, a ona je protubožja i protuprirodna. Ono što ti činiš, podržavaš takvu protubožju nastranost koja čovjeka spušta na strasti kojih bi se i životinje posramile, jeste zločin. OK, i ti imaš pravo izabrati biti zločinac, a ja imam pravo i obvezu takve kakav si ti javno razotkrivati.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ignorisanje će biti veći udarac tom ponosu o kome pričaju. Zato je besmisleno dizati im cenu kroz priču o njima. Ne shvataš psihologiju.

Ti njih i njihove nastranosti ne ignoriraš, dapače, ti njihove protubožje nastranosti populariziraš i predstavljaš normalnima. I još tražiš da im se dopusti što god oni traže - orgijanja po ulicama, pederske brakove :)ludd/:), usvajanje djece :)ludd/::ludd/:). Već ti gore rekoh, ti nisi ignorant pedera i pederskih igara, dapače, ti si zaštitnik i promicatelj njih i njihovih nastranosti. Ti si notorni zločinac prema zdravim ljudima i prema čitavoj zajednici.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ubojice nemaju pravo na okupljanje.

Kakve ubice...sad preteruješ.

Oni nisu predmet moje specijalne brige, to je njihov izbor. Ja se u ovo "mješam" zbog zdravlja čitave nacije i zalažem da se njihova nastranost prokaže onakvom kakva ona zaista je, a ona je protubožja i protuprirodna.

Tebi niko ne brani da imaš stav o njima i da ga izneseš drugima. To je dovoljno. Oni tebe na silu ne teraju da budeš deo te skupine. Kada bi te terali da budeš deo te skupine na silu to bi bilo protiv zakona. Ali ako ti njima nedaš pravo okupljanja ti kršiš zakon.

Dakle, ignorisanje je najjači argument. Dogod se baviš njima, pričaš o njima samo im daješ na značaju. Nikada nećeš shvatiti kako si na neki način saučsnik sa njima jer oni to i očekuju od tebe. I kada ti izvršavaš ono što oni očekuju ti si hteo nehteo saučesnik i pomagač njima.

Kada ih ignorišemo, onda oni gube značaj i mnogi među njima se osipaju onda. Shvataju zapravo besmisao svega.

Kao što su Holanđani u vreme nacizma ponizili Nemce tako što su izlazili iz kafane kada uđu Nemci. Mi Blakanci smo ih razdraživali jer smo pucali na njih i hteli na silu da se obračunamo. Onda je bilo 100 za 1. U Holandiji, su zato ignorancijom ponizili Nemce, bez ispaljenog metka. E to je mudrost.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kakve ubice...sad preteruješ.

Spominjao si okupljanje, pravo na okupljanje, a ja ti najprostije pokaza kako ne može postojati "opće pravo na okupljanje". Zlo ne može imati pravo na okupljanje.

Dakle, ignorisanje je najjači argument.

Točno. Ali ti se ponašaš upravo suprotno ovome što sugeriraš da se pedere ignorira. Dakle, Ti pedere i pederske nastranosti ne ignoriraš, dapače, ti njihove protubožje nastranosti populariziraš i predstavljaš normalnima. I još tražiš da im se dopusti što god oni traže - orgijanja po ulicama, pederske brakove :)ludd/:), usvajanje djece :)ludd/::ludd/:). Dakle, ti nisi ignorant pedera i pederskih igara, dapače, ti si zaštitnik i promicatelj njih i njihovih nastranosti. Ti si notorni zločinac prema zdravim ljudima i prema čitavoj zajednici.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Točno. Ali ti se ponašaš upravo suprotno ovome što sugeriraš da se pedere ignorira. Dakle, Ti pedere i pederske nastranosti ne ignoriraš, dapače, ti njihove protubožje nastranosti populariziraš i predstavljaš normalnima.

Ja govorim o zakonu, i ti to dobro znaš. Kršiš zakon ako bi sperčio pravo na okupljanje. De pročitaj zakon....ako ne znaš. Prvo na okupljanje i slobodno izražavanje ideja ima svako ako time ne ugrožava fizički bilo koga. Dakle, ja branim zakon a ti govoriš protiv zakona. Ne branim njih kao njih već zakon koji i njma daje prava.

A pošto zakon dozvoljava, ne treba braniti već samo ignosrisati njihove skupove. To je to.

Natrag